• header

Snygg, eller too much?

Vecka 43 kommer Ginatricot få in den här jackan ovan. Jackan, som är i skinnimitation,  är inspirerad av Balmain’s nitprydda skinnjackor men är en jäääkla massa tusenlappar billigare. 499 kronor kostar den rättare sagt!

Vad tycker ni, snygg…eller too much? Jag är lite kluven (nu vet jag ju inte hur den ser ut IRL, den kan ju vara plastig och ful) men jag älskar ju nitar. Jag skulle dock känna mig som en liten igelkott i den. :)

336 Comments

Ida

nu ser jag den och jag skulle inte vilja bära den. skulle nog känna mig som en igelkotte som du skrev haha :p

Reply
Caisa

Kenza jag tror den blir FÖR MYCKET kommer inte bli bra tycker den är lite emo-aktig tyvärr men det är min åsikt jag tycker du ska köpa den om du tycker den är fin och du kommer trivas i den :D

Reply
hanna

Jag tycker den är snygg, men lite väl mycket nitar… Men om det är någon som kommer kunna bära upp den snyggt så är det du!

Reply
alle

fett snyggt om man passar i sånt, själv hade jag nog känt mig lite obekväm i den ;) men hade du gått med den hade det bara sett sjukt snyggt ut tror jag !

Reply
emmsipemmsi

TOO MUCH!! fast bara om man har den till vardags så är den too much;)
pusspårej

Reply
izabelle :)

KÖP DEN! :D Inte en jacka alla kan ha men tror verkligen att den kan bli riktigt snygg på dig! :D

Din blogg är bäst och ska komma och kolla på dig när ni är i Karlstad med modelljakten :D <3

Reply
Amanda

Hejhej!
Tyckte jackan var cool & annorlunda, men verkligen too much!
Verkar mer något som Lady Gaga skulle poppa upp med tror jag! ;)

Reply
Axelina

Jag tycker det är dö snyggt med nitar men den jackan tycker jag personligen var SKIT ful! usch och blä säger jag bara! (tyvärr”
men det vore ändå super kul om du lägger ut mer sånt här som kommer att komma ut i affärerna! Det skulle göra din blogg 1000 gånger bättre!
(tycker jag!” ha det bra! Kram

ps. Skulle du kunna lägga ut programenligt av modelljakten på bloggen sen när allt sätts igång? har nämligen inte kanal 5 :(

Reply
Linda

åh du kommer passa så bra i den jackan! köpköpköpköpköpköp! :D <3 <3 <3

Reply
Mathilde

Okej jag måste ju säga det ingen annan här säger! Jätte snygg, hade antagligen haft den till vardags. Kan ju mixa med snygg ballerinakjol eller jeans, jag hade köpt den! Men självklart varierar ju det i personlig stil och om man vågar, tycker sådant är kul! ;)

Reply
Ksenia

om man har den tillsammans med neutrala plagg och accesoarer så blir det inte för mkt :) jättefin blogg diggar din stil! :D <3

Reply
C

Beror ju på vad man matchar den till. En simpel helsvart klädsel, t.ex astajta svarta stuprörsbrallor, tajt svart topp och svarta cleana skor + denna (och inga smycken alls),kan kanske bli snyggt!

Reply
Hanna

Tycker den är fin! Matcha den till något neutralt så är den ursnygg!! Håller med er som inte tycker den är fin men då vet ni inte hur en riktig mode-diva klär sig! Det finns inga fula kläder, bara massor som inte vet hur man bär de ;)
Puss och kram till dig Kenza! LOVE

Reply
Fotograf Annie

Jag tycker att den är lite för mycket…
Kul om man ska krama någon kompis man möter på stan och kompisen har en sån, det skulle väl göra ont? ;)

Reply
sinem

känns lite too much, men om man tänker efter så skulle det vara snyggt till ett fodral med en grovt stickad kofta och boots. så det inte blir too much, if you get what i mean :)

Reply
Toti

Nitar är och ska helst förbli punk.
Hemskt när folk förstör den stilen genom att göra den till mode.

Reply
Ida

TOO MUCH!!! Alle jenter får i blant en obsession med noe som virker som en god ide, men som virkelig ikke er det. Så jeg forstår at du ble nyfiken på denne jakken. Men ikke gjør det, pliiis ikke! Selv ikke du kan pull it of :)

Reply
Ida

Så gøy at det er så mange delte meninger i kommentarene her! Jeg syns at den var helt utrolig grusom (sorry), og jeg håper du ikke kjøper den. Jeg kan se den for meg på lady gaga (på scenen), men ikke på noen andre. Desverre..TO MUCH!

Reply
jeeo

skit snygg, men kan bli lite too much, beror helt på vad man matchar den med :) hare gött!

Reply
julia

Tyvärr to much, fast om man är helt svartklädd (svarta smala jeans, svarta högklackade) och med hög hästsvans blir det nog rättså snyggt!

Reply
helene

Lite för mkt i min smak , men skulle inte förvåna mig om den skulle passa dig perfekt !
Trots att jag är 27 år & 2 barnsmamma är din blogg alltid rolig att läsa & du är en av bloggarna som faktiskt är både rolig,attityd & normal ( va nu normal är;) ) Men du förstår nog va jag menar !! Dig själv helt enkelt!!
Kram

Reply
thea

kjempe kul, men den kan bare brukes i spesielle anledninger:) er ikke noe hverdagsjakke. Jeg skal kjøpe den selv:)

Reply
Hans Simonen

snygg tycker jag, men frågan är vilka accessoarer du ska ha till? Bondage byxor a la Malcom, Wifebeater, Dr Martins & koppel? eller tänker du bara trasiga jeans, sliten t-shirt & Converse’s?

Och vad tänkte du plugga in i öronen? GBB, Discharge eller Anti Nowhere League?

Reply
g

wtf?!!!! vad hände med do it yourself?! alltså snacka om att vara poser om man köper den jackan. Ska du ha en nitjacka, köp nitar och JOBBA för jackan. Och gör det om det är din stil. fyfan vad ripoff på alla stackars punkare som suttit på kammaren i timmar för att få nitarna i jämna rader. usch.

Reply
Anna

Äsch, the hell with “too much”. Typiskt svenskar att aldrig våga sticka ut från mängden. Om någon skulle kunna bära upp den så är det nog du Kenza :) Kram

Reply
Sofia - Foto&Musik

Den är najs…
MEN (superstortmen) känns så himla jävligt.
Punkare har i alla tider gått runt satt på saker på sina skinnjackor, pins,nitar osv. Lagt ner kärlek i de. Meningen med dem är att de är något man ska skapa själv. Inspiration till att skapa istället för att köpa allt nytt. DIY.
Sen kommer någon och skapar en fabriksgjord, plastig sak, kallar de mode och säljer för dyra pengar.. vart tog känslan vägen?

Men å andra sidan, de är bara kläder. Finns viktigare saker att tänka på i denna orättvisa världen.

Reply
Sandra

Den ser säkert skitcool ut på några enstaka människor som ÄR jävligt coola, men inget för mig :D konstigt att just gina tricot ska sälja den..

Reply
Julia

Förlåt, men den är inte min favorit… Fast samtidigt kan den ju sitta jättesnyggt på dig! :)

Reply
Catharina

Otroligt grym Jacka, Kenza! Vilken insperation du bidrar med! Den kommer snart att hänga i min garderob! Verkligen, tack för tipset fina du! Kram!

Reply
cornelia engblom

jag tycker personligen de är för mycket, men du är jhu kenza så du blir jhu snygg vad/hur du en ser ut, så tycker absolut att du ska åka in och kolla. och bästemma dig där och kolla hur den ser ut och så i värkligheten :D

kram ! <3

Reply
Lina

Jag tror att den skulle bli waay too much på mig, men den skulle antagligen klä dig superbra! :)

Reply
helin

Gud vad jag dööööör för den här jackan! vill ha den så mycket!! kärlek till dig kenza<3<3<3

Reply
Iza

Jag tycker den är skitsnygg, beror ju lite på hur den sitter med. Men det är inte riktigt min stil…

Reply
emma

DU om någon skulle passa gudomligt bra i jackan utan att det blir 2much som många skriver.
jag älskar jackan somfan

Reply
evelin

Tror den kan vara riktigt snygg till rätt kläder, men de känns lite väl to much, jo… Dock skulle den nog inte sitta helt fel på Taylor Momsen, känns lite hennes stil ;)

Reply
Emma

Tror den kan vara lite too much, och då gillar jag själv väldigt mycket nitar ändå…

Reply
Gabbi

Den är lite too much men den skulle iallafall passa dig den är ju trots allt kenza style.. :D LÖVE YA PUSS PUSS KISS KISS KRAM KRAM HUG HUG haha now thats a little too much <—-

Reply
Malin

På en modevisning kan jag tänka mig att den är cool, men skulle inte kunna se mig själv eller någon på gatan i den. Så jag antar att det blir too much för mig.

Reply
Kira

Ohhh is fantastic, i loved it!!
I saw the Balmain jacket in a Britney Spears video and i fell in love!

Reply
Linnéa Eriksson

För mkt! Jag älskar nitar och det får gärna vara mycket men den var inte snygg..

Reply
anna

fan vad cool men lite för mycket…
och skulle DÖDA för en sådan röd med bara liiiite mindre nitar, så om någon har ett tips (förutom Balmains jackor) så skulle jag bli super glad! :)

Reply
bettybooze

riktigt snygg, så gaga i telephone.
varför ens fråga om den är för mycket? du borde skita i vad alla andra tycker, sluta klä dig så tradigt, och våga mer, sluta följa idealet så slaviskt, klä dig hur du känner dig, efter din personlighet, och INTE efter det svenska folket, för då kommer du snart se ut som kissie snart.

Reply
Cookie

Hej Kenza! Hur vet du att den kommer ut i Ginas butiker? Vet du om det blir en storstads-vara eller kommer den finnas överallt?

Jag tycker den är grymt häftig och kommer definitivt att köpa den! Du som är punkare i botten borde också köpa den, show off alla trista mainstreem folk som inte vågar sticka ut.

Kram

Reply
Bethlehem Abraha

jag tycker att det är lite för mycket! men alla har ju olika åsikter :p

Reply
Cajsa

Det är ju för fasen en jacka för punkare och inte för några mode nissar! sluta härma stilar och påstå att det skulle vara något nytt!! blir så jävla trött på hela skiten……Kom på något eget istället!!!

Reply
Malin

It is too much for me :P
Lite mkt punkstil för mig !
Kramis Malin.
Älskar din stil Kenza :D

Reply
Fredrik

Men för i helvette. Ni kan ju för fan inte sno idéer från punkare. Ni inser att varenda punkare i världen kommer se att det är en fjortis som är utklädd till punkare va? Ni kommer bli så jävla hatade av alla punkare i världen om ni börjar sno deras stil… (Och hur jag nu vet detta, är för att jag är en så kallad punkare.) Och jag hatar er fjortisar för att ni snor våran klädstil. Håll er till er egen jävla stil och ge fan i våran. Och för den delen, om man skulle köpa den där så försvinner ju hela nöjet med att ha nitar på kläderna. Du ska ju för fan formge och designa dina egna kläder med nitar och dylikt. INTE köpa en skitjacka som antagligen är gjord av underbetalda thailänningar.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*