• header

2a september 2011 – Modelljakten

Inatt blev jag moster till den sötaste flickan någonsin. Det känns helt overkligt. Jag är så glad att jag får kämpa med att hålla tillbaka tårarna.. Jag längtar så otroligt mycket tills jag är klar med den här sista veckan nu så att jag får åka ner till Malmö och hälsa på. Jag vill nu nu nu!!! Men det kommer gå fort och snart får jag träffa henne. Åh… :’)

Dags för sista veckan med castingar/inspelningar med Modelljakten! 7 städer klara, 6 to go. Nu måste jag skynda mig, taxin är här när som helst. Planet upp till Norrland går halv nio och när jag är framme börjar vi filma/spela in på en gång… Jag är så taggad! :D (men hur ska jag kunna fokusera på jobbet när jag har fått en liten systerdotter????? AAAH måste till Malmö nuuuu!!)

I Karlstad, när vi var färdiga med dagens casting. Btw, har knappt fått nå bilder från er som tog bild med mig i Karlstad. Skicka är ni snälla! [email protected]

122 Comments

Rebecca

Va roligt för dig och din syster, grattis! :) Jag är också moster, till tre stycken små sötnosar och en till på väg. Och så är jag faster också, till en liten grabb och en till på väg. Det är en häfrig känsla, moster och faster innan jag ens har fyllt 18!

Grattis igen, det är superkul! :)

Reply
sara

jag skulle skicka in min bild och sen insåg jag att jag inte kan lägga in bilder från mobilen till dator för den är lite knäpp hah ,,men jag ska försöka fixa det :) kram!

Reply
sara

Graaaaaaaaaaaaaaaattis Kenza!! gud va kul! aahh kan förstå att du längtar ! va härligt med en liten systerdotter :D kramar

Reply
Malin

Lyssna på Peter LeMarc – Prinsessan av September. Den är så söt och fin och passar så bra på alla fina flickor som är födda i september!

GRATTIS!

Reply
E

Stort grattis! Du kommer bli en underbar moster kan jag lova! Grattisgrattis!:)<3

//Elly

Reply
Ditt fan

Ja vi vet att du spelar in till modelljakten, som du skriver i varje inlägg.
och ja, vi vet att du tycker att du är snyggast.
och ja, vi vet att du ser ner på alla andra för du är bättre/snyggare än alla. (iaf vad du tror)

Reply
ida

kenza snälla kan inte du typ lägga ut lite bilder på när du var typ 12/13/14 det skulle vara askul att se!
Din blogg är bäst, kram

Reply
Kim

Congratulations on the birth of your niece! I’m sure she will be as beautiful and precious as you hope! :) xx

Reply
Giuliana

Grattis vackra Kenza! Din blogg är toppen!! och jag skulle döda för att ha din garderob! Keep it up! Puss och kram <3

Reply
Sandra

Vet du?♥ Jag drömde om dej inatt, hahahaa, ja drömde att du va med i true talent om går på tv 3. hahahaha ♥ och du vann hela skiten, haha :D <3 Älskar din blogg, puss ♥

Reply
Mary

Fej Kenza, jag blev precis också moster och det är det bästa som finns. Min syster har bott hemma nu tills hon ska få sin lägenhet och det är så mysigt att komma hem och se den lilla söta flickan ligga och sova i sin säng.

En kväll somnade hon, Leia heter dottern BTW, på mitt bröst när jag låg framför TVn och jag har aldrig varit med om något gulligare.

Hoppas du får träffa din systersotter ofta ;)
/mary

Reply
emelie

GRATTIS moster kenza!! minns när jag fick min första systerdotter. vilka glädjetårar! det är ett speciellt band man får med de små liven. de är ju ens egna ungar på ett sätt :) idag, 10 år senare, har jag fem syskonbarn.

förstår att du längtar efter att få träffa henne! stort GRATTIS igen!

Reply
julia

Shit vad framgångrik och duktig du är kenza! Tänk om man kunde få en så rolig karriär som din och bli så framgångsrik, jag är riktigt imponerad :) GO GIRL!

Reply
anonym

Varför skriver du “Norrland” och inte staden ni ska till? Jag hoppas du vet att det är städer i Norrland, likt Svealand och Götaland. Du skriver ju inte Svealand och Götaland, så jag ser ingen anledning att skriva Norrland heller. Har märkt att fler bloggare från Stockholm skriver så, hoppas ni vet att Norrland inte är en enda stor stad ;)

Reply
airaM

Åh, vad härligt, grattis! :) Vet precis hur du känner. Min bror och svägerska ska bli föräldrar vilken dag som helst nu och själv har jag sju veckor kvar på min första graviditet. Den längtan är inte av denna värld… :)

Reply
Dixi Wonderland

Åhh va roligt GRATTIS till dig och din familj :D Hon kommer helt klart vara världens lyckligaste som får dig som moster! Jag tänker bara på alla skor och kläder hon kommer ärva (om de fortfarande är mode då haha). Super stort Grattis :D

Reply
Joe

Jag vet hur du känner dig. Jag fick en brorsdotter förra året (som föddes i den sjätte (!!) månaden) och hon är så sööööt! Älskar henne så mycket. :D

Reply
Karoline W

Gratulerer så mye med niesen din! Min nevø blir 1 år i dag, og han er verdens søteste <3

Reply
PEETRA

Jag har också syskonbarn, tre stycken, två brorsbarn och en systerson och det är helt obeskrivligt vad man kan älska dom alltså, helt galet! De är det bästa jag har även fast de inte ens är mina egna, haha!

Reply
Linnéa

WOW grattis! Något väldigt häftigt är att inatt så föddes även min systerdotter :O
Kanske blir de vänner i framtiden? hehe, nu ska jag åka och hälsa på min älskade lilla tös :D
och igen.. GRATTIS!!!!

Reply
- | | Carro | | -

Woho nice :) jag är också moster sedan 6 år tillbaka så förstår känslan du har :) och vad kul att hon föddes på denna dag, är min födelsedag..22 bast :D

Reply
sofie

kan inte du skriva om vad du tyckte om castingen i karlstad? :D skulle rooocka!€

Reply
Amanda

Alltså förlåt men säg snälla inte bara Norrland. Norrland är nästan 2/3 av Sverige och även om det är svårt att hålla koll på vilket län i känns det bättre för oss “norrlänningar” när man inte bara trycker ihop nio län och ger oss ett gemensamt namn.

Inget illa menat alls, men det känns lite konstigt att bli en norrlänning när vi inte säger svealänning eller götalänning om söderfolket.

Reply
Zahra

Hej kenza jag tänkte fråga dig vart du ha köpt dun vita kavaj nånstans? Kram!

Reply
Alma.

Åh, en systerdotter!! Vad kul. :D Kommer ihåg när jag blev moster för första gången och just till en liten systerdotter!! Var helt galet lycklig! & nyligen blev jag moster till en liten systerson! Så härligt. :D

Reply
olivia!

jag ska skicka min bild så snart som möjligt som jag fick ta med dig i Karlstad! :D

jag älskar verkligen din blog myyckeeee!!! <3

Reply
linnea

Massa grattis till dig! Jag blev med moster till världens finaste lila tjej, för 11 dagar sen. Det är heeeelt underbart!
Ville bara säga med att du är världens vackraste människa,jag ser verkligen upp till dig och älskar din blogg mest! <3

Reply
elsa

wow! ni är sjukt snygga! men jag undrar över hur du lyckas få den strama toffsen stram? ;)älskar dig blogg!

Reply
Maija

Ååh vad härligt! Jag blev också moster idag, fast tidigt på morgonen och för andra gången :D Sån härlig känsla alltså! Är så glad för din skull också. Hoppas din syster och barnet mår bra. Många pussar och kramar :)

Reply
Hao

stort grattis till dig Kenza! jag är själv faster till 2 småbarn ^^ känns jävligt kul ska jag säga dig! :D

Reply
DALILA

Träffade din pojkvän idag och om han berättar att en kille skrek: ALEEEEEEX i stan så förstår du nog ;)
Kärlek till dej Kenza <3

Reply
Ella

Jag vet precis hur det känns! Jag blev moster till min systerson den 11 agusti och då var jag i Kroatien o ja bara längtade efter att få komma hem o få se o hålla i honom! Jag grät av lycka och det är en så underbar känsla! Vänta bara tills du får se henne! :))
Kram

Reply
elvira

Hej Kenza grattis till systrdottern! :)
Vet inte om du har skrivit det förut eller inte men jag är lite nyfiken på hur modelluttagningarna ser ut. Jag hörde på mix megapol att ni tittade på tjejerna och 5 gick vidare. Men vad är det de 5 tjejerna får göra sen när de gått vidare? :)

Reply
Frida

GRATTIS Kenza!! och grattis till din syster m familj såklart! Att vara moster är det bästa som finns <3 kram!

Reply
maria

åh, då blev vi mostrar samma natt :) förstår att du längtar tills du får träffa henne. Knepigt hur man kan känna en sån kärlek och längtan till någon man aldrig träffat :) Själv fick jag träffa min systers lilla Vera idag, lycka! :D
Ha det bra !

Reply
Nathalie

hej kenza jag undrar en sak, nu när du spelar in modelljakten, när får du tid till att raka benen? jag måste göra det vart 3:dje dag typ, annars blir det stubbigt, fast det kanske inte är så för dig :P

kram <3

Reply
tovaaryd

hur gammal måste man va för att söka?
För jag älskar verkligen att modella och så.
Men jag är 12. Jag har velat bli modell ganska länge.
:/

Reply
Fanny-honey

Jag ÄLSKAR din kavaj!! Kollar efter liknande, men var har du hittat din?

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*