• header

Sundsvall!

Nu är vi framme i Sundsvall! Det blir en sväng förbi hotellet innan vi sätter igång med dagens inspelningar. See ya!

88 Comments

Mli

FÖR ER SOM INTE SÄTT SÅ FINNS BILDER FRÅN MODELLJAKTEN I KARLSTAD PÅ MIN BLOGG!!!! CHECKKAAAAA

KRAM

Reply
tilda

Hej Kenza! Vill säga att jag älskar din blogg och din klädstil, riktigt grym!

Jag har en liten fråga som jag hoppas att du vill ta dej tid att svara på. Du jobbar med detta program nu, modelljakten. Hur ser du på det faktum att modellvärlden och denna typen av tv/web-program baseras till största delen på utseende? Visst att man “måste ha en personligehet” osv, men vi kan väl vara överens om att när ni åker på denna typ av casting, så väljer man de tjejer och killar som helt enkelt har ett “bra” yttre. Det kanske låter som mycket kritik nu, men det är det absolut inte. Jag gillar älskar ex. Top Model, och kommer själv titta på ert program!

Jag har bara extremt stor erfarenhet av detta faktum, då jag har två vänner som blivit sjuka i anorexia till följd av (absolut inte bara!) dagens yttre skönhetsideal och press att se ut på ett visst sätt för att bli accepterad. Så otroligt många personer det finns som aldrig skulle våga ställa upp i en sån här typ av castning.

Hur ser du/ni på det här? Vilka riktlinjer har ni i ert arbete? Visst, man ska kunna gå snyggt och vara vän med kameran, men hur ser ni på den etiska delen av att “plocka” de bästa?

Toppen blogg och du är en toppen-person!
Stor kram från Tilda

Reply
ida.

satt och kollade på er när ni stod vid draken och när andreas klättrade upp och skrek sundsvall :D
fin duvar !:)

Reply
C

Heej Kenza! Så fin bild :) jag skulle bara vilja fråga, när säger du vem som har vunnit red hot chili peppers biljetterna? Hoppas att du svarar! puss å kram! du har den bästa bloggen! <3

Reply
Sara

Jag skulle åka dit för att träffa dig men blev sjuk :(
Men vill så gärna träffa dig för du är min förebild och du år megafin .
Dessutom har du en Grymblogg , ha det så bra .;)

Reply
Sara

Ville träffa dig men vart sjuk jag tänkte åka dit för att träffa dig för du är min förebild , och du har en grym blogg sedan är du megafin .
men får träffa dig nån annan gång .
ha det bra /sara ;)))

Reply
Yarem

Hej fina Kenza! Nu har inget av det jag ska säga något med inlägget att göra, men många kommenterade och frågade ( jag var en av de) om vart du köpte tröjan du hade på dig när du åkte till Malmö, men fick inte något svar. Så ja…kan du svara nu? Haha. Kraam! :)

Reply
matilda

detta är säkert 1 av alla miljoner komentarer du får.. och du har säkert hört detta miljontals gånger.. men kenza, DU ÄR SÅ VACKER ! :D

Reply
LORISSA LOVEBOMB

kul att ha er här uppe i norrland :) Jag önskar att jag hade längd och kropp… jag har velat bli modell hela mitt liv. Men mamma säger att jag alltid kan bli ansiktsmodell om jag bara övar :)

Reply
NATTIS-PATTIS

Underbart med Sundsvall!!! Ni skulle varit där imorrn, istället för Östersund. Ska nämligen dit då..och jag har ganska måååånga mil..:( :) Kram(L)

Reply
Vickan

Wow så kul. Du är i min hemstad :)
Jag ska komma och titta lite på måndag i Umeå iaf.
Måste ju se dig irl. Du är ju så vacker så det är inte klokt. Kul att se dig i verkligheten. Det ska bli jättekul :)

Reply
jess

hej, jag vill så himla gärna söka till modelljakten men jag vet inte om jag har de som “krävs” men jag har varit nära några gånger att skicka in via hemsidan. Tycker du jag ska ta chansen att söka in. Jag är 172cm också..

kram!

Reply
Anna

Längtar du aldrig hem när du är ute och far? Jag tror jag hade längtat hem asmycket, mes som jag är hehe:P

Reply
molly

Andreas ser alltid så seriös ut på alla bilder, man blir nästan rädd. haha nejdå. Men jag undrar bara om han är en sådan som nästan alltid är seriös eller om han är en lekfull kille? :)

Reply
Signe

hej hej vad härligt att du är i sundsvall brukar du va där ofta ?
och iså fall undrar jag om du känner Källqvist det har ett landställe där
det är en familj med en tjej i 11-12 års oldern vid namn Carolina och en pojke vid namn joakim som är typ 15-16 och en tjej som typ snart är tjugo

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*