• header

Middag!

Jag är egentligen alldeles för trött för att gå ut och käka och vara social, men kanske piggnar till lite efter en drink. Jag behöver ha lite kul känner jag!! Det enda vi gjort nu i 2 veckor är att jobba & sova, därför ska vi nu ut och käka på en restaurang hela gänget och sedan får vi se vad vi gör. Vi är lediga imorgon, men vi ska bila hela dagen så då vill man inte direkt må dåligt. Men en drink eller två funkar ju!

Förresten, FAN vad grymma ni i Östersund var idag! Bästa publiken någonsin och alla var så himla rara. Inspelningarna idag gick alltså asbra! :)

På castingen idag bar jag en grå klänning från chicy.se

107 Comments

Linda

Är det inte lite jobbigt när alla stirrar o smygfotar etc? :) Ska iaf bli jätte kul att få se tävlingen på tv sen!

Reply
Alex

Hej! alltså jag körde förbi dig med bilen. jag höll på att svimma av… shit, att jag inte gick så jag kunde säga hej.

Reply
anna

asso shit helt sjukt hur mkt jag älskar din blogg är inne på den flera gånger i timmen känns det som :)
och till er andra gå jätte gärna in på min blogg och kika då blir jag jätte glad :)

Reply
sara

Grymt kul att se dig i verkligheten!
Hoppas verkligen att du kommer tillbaka någon gång i framtiden. Det behöver hända lite saker här i lilla staden!
Kraaaam :)

Reply
Elin

Haha, så sjukt att du tyckte det! Blev så förvånad när du sade det inne på Gamla teatern. Upplevde att vi var lite Väl lama vad det gällde att jubla och applådera nämligen, haha.

Reply
Hanna

Hej! Vad är det för strumpbyxor du har? Vart har du köpt dem och hur många den/denier är det? De är otroligt snygga! När jag köper mina blir de antingen för mörka eller alldeles för ljusa! Dina var grymt snygga! Skulle vara jätte glad om du skulle skriva det när du skriver din “dagens outfit” Pussar och kramar!

Reply
viktoria

helt fantastiskt att du tog dig tid och åkte ända upp hit till oss!! :)
Tack för en sjukt trevlig och bra dag. du är verkligen något speciellt!

Reply
Beatrice

NI MÅSTE ÅKA UT TILL FRÖSÖN OCH ÅKA RUNT BERGET!!!!! Det är jätteviktigt. Kommenterar ALDRIG bloggar annars- Detta är alltså väldigt viktigt:D

Gillar verkligen din blogg. Du verkar vara en helt underbar människa!

Kram

Reply
lisa

Hej Kenza!
Det verkar som att Isabelle Strömberg( http://www.isabelles.nu ) har avslöjat vinnaren i Östersund i sin blogg.. tråkigt att folk ska förstöra, speciellt stora bloggare med många läsare.
Ville bara du skulle veta det..
Kramar!

Reply
therese

DU ÄR GRYM KENZA!!! hoppas du kommer till östersund snart igen. tack för fanbilden! :D

Reply
lisa ! :)

jättefin blogg har du , följer den varje dag !
men jag har en liten fråga till dej , för på alla bilder så har du alltid så himla fint hår :) hur gör du ?
tack på förhand , å stort lyckat till med modeljakten !

Reply
- | | Carro | | -

Ja hehe, välkommen till verkligheten och vanliga människors liv =P.. utan semesterdagar utomlands lite då och då så skulle du nääääästan vara som oss andra ;) Jag skulle inte säga att du har kul på jobbet mer än vad vanliga (beror på vad för jobb såklart) har..hur många får jobba med saker man gillar och har som intresse? Hur många får träffa massa roliga människor då och då.. Just a thought =D

Reply
- |+|+Carro+|+|+-

Jag skulle säga* (minus inte..) suck, läste inte igenom innan ^^ hope u got it..

Reply
Ellen

Såååååååå fiiin! Förstår inte ens varför du använder smink! Hoppas på en till Modelljakten nästa år, kom till Västerås isåfall haha!!!!

Puss pårej!!!! :D <3

Reply
Hanna

Jag bor i Östersund :) har en fråga,
använder du linser? har du månadslinser eller endagslinser? kan du visa en bild på dig i glasögon? :)
kram

Reply
Vickan

Vad snygg du är, skitsnyggt!

Ska bli roligt att se dig i Umeå på Måndag. Jag får väl kanske skämmas, jag är 32 år liksom, och resten av dina fans kanske mestadels runt 18 kanske eller 20-25 kanske..

Men nåja, man blir aldrig för gammal för att bli inspirerad av din stil. (jag ser ju ut som 15-18) så jag kanske smälter in ;)

Älskar din blogg, har ju läst den i 4-5 år eller vad det är :)
Nästan sen du startade :D

Kram på dig Kenza!

Reply
Rebecca Lööf

Kan inte du lägga upp flera outfits för att inspirera oss som fortfarande går i skolan?

Lägg upp några snygga ”skoloutfits” du tycker att en femtonåring kan ha till skolan. Har verkligen ingen aning om vad jag ska sätta på mig till skolan nu i höst :( SNÄLLA KENZA! Pussar

Reply
jasmine

Hej, du!
Gillar du musik? Isåfall tycker jag att du ska ta dig tid och kolla in mina covers som jag har gjort på låtarna ‘Beautiful’ ‘Du är allt’ och ‘Big big World’ med Christina Aguilera,Sonja Aldén och Emilia!

Och du får JÄTTEGÄRNA säga vad du tycker! Det är första gången jag sjunger andras låtar så..

Beautiful : http://jasmineofsweden.blogg.se/2011/september/jasmine-beautiful-cover.html#comment

Du är allt : http://jasmineofsweden.blogg.se/2011/september/jasminegarnold-du-ar-allt-cover.html#comment

Big Big World (min nyaste cover) : http://jasmineofsweden.blogg.se/2011/september/jasminegarnold-big-big-world-cover.html#comment

Förlåt om jag störde, och om du inte gillar såna här kommentarer! Hoppas du får en fortsatt bra kväll :) / http://jasmineofsweden.blogg.se :D
En sak till, följa varandra på bloglovin kanske? :)

Reply
Spero

Fin fina Östersund och Jämtland! Restaurang loftet har utsikt över storsjön, kanske lite sent tips att komma med nu dock :)

Reply
Josefin

Underbara du!!
Men ang att du skrev “behöver ha lite kul känner jag…” Är det inte kul att spela in modelljakten? ;) Du kan ju bara tänka lite på vad du skriver menar jag…

Reply
NATTIS-PATTIS

Såklart att vi i ÖStersund är bra!! :D Ska bli kul att se sen! ;) Jag fattar förresten inte hur du orkar/klarar att alla står och stirrar/fotar ? Men när man ser dig är det ju värsta Starstruck!!?! Jag älskar dig iaf! :)Hoppas du ahde det bra här uppe i norr! ;-) Kram(L)

Reply
Nataliaa

You look so cute <3
I like your blog but I don't understand what you write haha. Greetings from Poland <3 love ya.

Reply
Josefin

Hej Kenza! Jag har en fråga angående dina Jeffrey Campbell-skor! Är dom inte jobbiga och snöra på? Och vad jag läst på kommentarer så är det lite små i storlekarna, stämmer detta? Jag vet att du äger mer än ett par liksom :) Det är sjukt snygga! Ha det bra!

Reply
Iris

Hejsan allihopa!

Nu har jag satt igång med en grej på min blogg där NI kan skriva in ifall ni har något på hjärtat som tex kärleksproblem, vänner, skola osv.

Helt frivilligt liksom men tänkte bara tipsa. Jättekul när folk vänder sig till en! Självklart får man vara anonym också? Kram, ha en grym dag

Reply
gris

Jobbat och sovit .. lät extremt jobbigt. vill bara påminna dig om att det är verkligheten och vad alla andra gör.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*