• header

Framme i Gävle

Njaaa… Inte riktigt då. Det fanns inga lediga hotellrum någonstans i Gävle så vi har checkat in på ett hotell en bit utanför. Bilresan tog iallafall 6 timmar med lunchstop och jag sov de sista två. Bredde ut mig i baksätet haha. Nu ligger jag iallafall i hotellsängen och käkar kanelbulle och tittar på film!

Imorgon fortsätter vi filmandet i Gävle så idag ska vi bara ta det lugnt och ladda upp inför ännu en inspelningsdag. Har vart ledig hela dagen förutom ett par telefonintervjuer i bilen så det är skönt.. Ikväll ska jag och Andreas titta på Idol som vanligt, kanske köper med pizza på rummet.. Muuuums! :)

Gävle, Uppsala och Stockholm är städerna vi har kvar på castingturné. Vi har redan gjort 10 städer och är nu inne på 3e veckan, helt sjukt vad snabbt det går! Efter castingturnen är vi lediga två veckor, sedan fortsätter filmandet. Längtar efter min pojkvän och hund, det ska bli så mysigt att komma hem.. ♥

I Umeå igår, en liten “paus” (blogga/kolla mailen/uppdatera instagram/slänga i oss kexchoklad/ANDAS – så ser våra pauser ut haha) backstage

132 Comments

ida

haha, lite roligt för vi ska också äta pizza och bänka oss framför idol här hemma.

Reply
Emelie

Ska du inte dra vinnaren till Red Hot Chili Peppers snart? Håller på och dör av nervositet snart. :S

Reply
Alina

du är så fin i uppsat hår!♥ Använder du hair spray elr andra produkter så det håller uppe ?

Reply
ida

jag vet att du har en pojkvän och så.. men du och andreas verkar passa jättebra ihop:).

Reply
Everydaywords

“Varit ledig hela dagen” skriver du. Men jag hoppas verkligen du har betalt även den tid ni sitter i bilen? Det är ju inte direkt som att du kan åka hem mellan castingarna i varje stad.

Reply
emmy your best friend ;D

Hej Kenza!
Jag älskar verkligen dig, du är en SÅ stor förebild till mig och du är såå fin! Jag ÄLSKAR din blogg, du är så cool!
Jag och min kompis var och såg dig i Umeå, hade åkt långt… Jag och min kompis stod längst fram vid “bordet” där man skulle skriva några papper. Vi var dom minsta där… :I

Kram Emmy, 12 år :)

Reply
Victoria

Hej Kenza!
Jag tycker din blogg är jättefin,
Du har alltid snygga kläder och ditt hår ska vi inte snacka om.
Jag har själv en blogg, Var dag jag kommer hem från skolan så vill jag uppdatera. Men såklart så kommer läxorna först.
Men jag har bara en önskan, Jag hade blivit jätteglad gånger 100 000 om du länkade min blogg.
Jag hade fått ett sånt stort smile på mina läppar som nån aldrig sätt för och jag vet inte vad jag skulle ta mig till om det skulle hända. Men såklart så är det ganska omöjligt,va?
Det kanske är hundratals som vill att du ska göra det, så jag antar att det är ganska omöjligt. Men hoppas du får en fortsatt bra dag.
Många kramar från Victoria

Förresten du är en jättebra förebild :D :D

Reply
annica

tycker att det var väldigt dåligt av dig att dissa östersund!
visst, det är inte stockholm men det är det som är charmen med det hela!
tycker att du borde vart med trevlig och “rädd” om dina läsade när vi väl hälsar på dig istället för att dissa oss!!!

Reply
Sophia

Gissar på att ni är i Sandviken? Isåfall kan du ju vinka när du åker mot Gävle imorgon, vem vet.. Jag kanske är ute med hunden. Så vinka till alla med hund, jag lovar att vinka tillbaka!

Reply
Moa

Är det på ett hotell i Valbo? Vid en korsning ungefär? Och tvärs över gatan finns en pizzeria som heter quick in? Och hotellet är grått och är bredvid en liten butik? :D isåfall är du hjärtligt välkommen till lilla Valbo! :)

Reply
Hanna Eriksson

Hejsan kenza! Tänkte bara tipsa om små saker som att tex att waynes som ligger brevid åhlens inne i stan har den bästa chailaten fast java som ligger tvärs imot nästan är det mysigaste kafet. Måste verkligen säga att det skulle vara underbart att stöta ihop med dig på stan så om du är ute och rör på dig kan du väl skriva det här. Din blogg är bäst! / Gävle Hanna :D

Reply
Sara

Vart i gävle ska ni?! :O Jag bor i gävle!

tänk om man kunde bli modell.. eller ja, längden har man iaf! nästan 180cm! ;)

Reply
en av dina fans.

asså kenza, du och alexander verkar vara jättekära och om bara några år eller snart får ni säkert barn.
det hoppas jag och att ni är lyckliga för alltid!
men i hänt extra står det att du har sagt att när du får barn tänker du sluta blogga?
asså vi är dina fans, vi ser upp till dig och följer dig och ditt liv dagligen, och du bara ska lägga av och vi aldrig mer får veta vad du gör längre? det tycker jag inte är rätt..
kan du inte förklara och säga om det stämmer?
jag är så ledsen… men hoppas det dröjer långt innan du slutar blogga iaf!
glöm aldrig att dina läsare älskar dig för du är du!

Reply
hej

får hela tiden intrycket av att hela grejen med modelljakten verkar jobbig. det är inte alla i din ålder, eller i vilken ålder som helst, som får chansen så njut istället!

Reply
matilda

snälla kenza svara på denna frågan i ett inlägg!
kommer ni välja några deltagare genom de som ansökt på nätet till modelljakten? och hur kommer ni välja ut dem?
och hur många e det isåfall som blir antagna?
jag har skickat in , men känns som att de som ansöker via internet inte har någon chans? jag hade ingen möjlighet att ta mig till någon casting och därför fick jag skicka en ansökan istället! hoppas verkligen du kan svara mig!

Reply
Sofi

Vart bor ni nånstans? Bor ni på hotell i Sandviken? skulle vara lite roligt att veta för jag bor där! :D Du är finast, kommer i morgon!

Reply
Evelina

Kenza du är verkligen en jätte fin tjej! vill bara säga att jag tycker det är så himla kul att läsa en känd blogg där personen är NORMAL! hela du är perfekt, men på ett naturligt sätt och du ska vara stolt! jag gillar egentligen inte att läsa bloggar då jag inte känner personen. Men jag kan inte sluta läsa din!
// Nöjd läsare :)

Reply
Lisa Andersson

Hej kenza jag bor i Gävle och jag kommer i morgon till nian och kanske ska vara med på modeljackten i morgon för jag har alltid velat prova att var amodel har fått gjort det för make up store några gånger här i gävle men jag är så osäker vad ni ska tycka om min kropp passar för de ni letar efter jag idotar och styrketränar 5 gr i veckan så jag har väldigt mycket muskler för min ålder , ska man ha ett par tighta jeans och linne och en hästsvans ? Jag skulle så järna villja vara med i morgon men ja är så osäker för jag har inte så bra självförtroende, ska bli så himla roligt att få se dig i morgon jag har alltid velat göra det för du är den jag ser upptill verkligen hoppas du har tid med att svara på detta
Kram Lisa

Reply
zeinab

Hejsan Kenza!
Jag undrar ifall du vill vara snäll och
stötta mig o min klass i kampen om ett grymt flak och ljud! Gå in på http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fstudentmaklarna&h=oAQBp0Xd8 och gilla sidan. Efter att ha gillat den så ska man gilla bilden som kanske ger 30 elever en studentpresent :(http://www.facebook.com/photo.php?fbid=244522965584738&set=at.237621686274866.52247.162860800417622.1628193024&type=1&theater )
Svårare än så är det inte! Tack på förhand!

StudentMäklarna
http://www.facebook.com
StudentMäklarna – StudentMäklarna – Ger dig lugnet före stormen | Facebook

Eftersom du hade din studentskiva med studentmäklarna. Vi skulle verkligen uppskatta det!

Puss & Kram / klass OP09A Gustavsbergs Gymnasium

Reply
Hana

Du och Andreas är så jävla snygga!
Älskar dig :)
Bästa som finns!!
Får sånt jävla bra självförtroende av att läsa din blogg….
Och jag är endå bara 12…

Kram :)

Reply
Saga

Hej!
Du är sjukt snygg o cool o avgudar dig såå mycket! Men det är en sak jag undrar, om modelljakten. Det är så att jag är 15 år och ca 172 cm lång och verkligen drömmer om att bli modell. Men idag när jag frågade min jätte snygga kompis om hon ville söka tillsammans med mig så sa hon att jag inte får söka eftersom jag är med i en argentur (Mikas). Det gjorde mig jätte ledsen och har gråtit i 2 h nu pga det. Det som gör det ännu värre är att hon ska söka (jätte avis) så nu undrar jag om det verkligen är så eftersom det inte står något om det på kanal5.se?

SNÄLLA SVARA!? MÅSTE FÅ VETA!

Kram!

Reply
Lucas Gustavsson

Hej Kenza. Jag har startat upp min blogg MODEGRABBEN igen nu och jag har en liten fråga. Skulle du vilja tipsa om min blogg i din blogg? Jag vet att du får sådana här frågor varje dag men det skulle vara otroligt snällt. Jag kommer från Åland och alla här känner varandra. Det var många kära Ålänningar som läste min blogg förut så. Folk här på Åland skulle tycka det var så himla roligt om det skulle hända. Om det skulle bli ett undantag. Du skulle vara guld värd!

Reply
Maja

Kul att du typ skrev något bra om alla städer förutom Umeå. Du var verkligen inte så trevlig som jag hade förväntat mig.. :(

Reply
Ardita

Hej fina Rebecca, hoppas allt är bra med dig.

Jag beställde hem dem ursnygga skorna från Nelly som du designat osv.. jag gillade dem

så fruktansvärt mycket.. påminner skarpt om YSL skorna.. vart helt förälskad i dem..

Men en sak jag vart så ledsen över är att jag är inte van att gå i klackar jag kunde knappt stå upp med dem stå upp kunde jag väl, men var så extremt svårt att gå i dem.. vill så gärna ha din hjälp och undrar vad jag bör göra för att kunna gå i klackar för jag känner mig oerhört ledsen över att inte kunna gå i klackar och självförtroendet försvinner totalt när jag inte kan gå i klackar.. vad bör jag göra?? vad är ditt råd? hur gjorde du? Jag vill jätte gärna ha ett svar och din hjälp för det skulle glädja mig så oerhört mycket då jag blir så extremt ledsen över att inte kunna gå i klackar när alla gör det :(

Hoppas att du nu svarar.. Må gott fina Kenza! Mvh Ardita

Reply
Ardita

Hej fina Kenza, hoppas allt är bra med dig.

Jag tänkte dela en sak med dig då du oftast går i högaklackar och kanske kan hjälpa mig då det skulle glädja mig så himla mycket att du knappt kan ana det.. Jag kan knappt gå i klackar jag beställde hem ett par ursnygga högaklackar, men kunde knappast stå upp med dem stå upp kunde jag väl, men var så extremt svårt att gå i dem.. vill så gärna ha din hjälp och undrar vad jag bör göra för att kunna gå i klackar för jag känner mig oerhört ledsen över att inte kunna gå i klackar och självförtroendet försvinner totalt när jag inte kan gå i klackar.. vad bör jag göra?? vad är ditt råd? har du t.e.x gått i någon kurs du varmt kan rekommendera för du modellar ju så du kanske har gått på kurs och så.. hur gjorde du? Jag vill jätte gärna ha ett svar och din hjälp för det skulle glädja mig så oerhört mycket då jag blir så extremt ledsen över att inte kunna gå i klackar när alla gör det

Hoppas att du nu svarar.. vore så extremt tacksam och det skulle glädja mig så..

Må gott fina Kenza! Mvh Ardita

Reply
Karla

Du är inte helt ärlig om du säger att du inte har några känslor alls för Andreas. Så jävla genomskinligt..

Reply
Olle (en beundrare)

Hej Kenza!
Blev lite förvånad när jag läste att det inte fanns hotellrum, har inte arrangören bokat det i förväg?
:)

Reply
Lisa andersson

hej jag heter Lisa och bor i gävle och jag är 14 år och tänkte kanske vara med idag men jag är så osäker på mitt utseende.
vågar jag vara med i dag? och jag undrar hur det går till ska man bara gå på ett catwalk i jens linne och håret i en toffs ?
jag är så osäker på mig sj’lv och du kanske inte alls har tid med att svara på sådant här men jag vill att du ska veta att jag ser upp till dig med allt , ditt jobb yrke ditt vackra utseende och allt det ska bli så himla kul att få se dig i verkligenheten i dag!
Kram Lisa

Reply
linah

andreas är helt sjukt söt assåååå—tror du det går bra om jag tar me honom hem?????

Reply
Sofie

Ta väl hand om min gamla hemstad Kenza! Var går resan du bokat förresten? Just nu är jag i Bulgarien, det är awesome! :) Kram/S

Reply
Laura.

Jag läser din blogg under en längre tid..;D. Jag vet inte det svenska språket..Jag översätter dina poster av Google Översätt.;). Jag är av den Polska.Jag ville berätta för dig att du är en underbar person.;) Du har stor stil! xx. Jag hoppas att en dag också besöka Polen. Yours Laura.;*

Reply
Julia

Hej Kenza!
Vi är tre tjejer som precis skapat en blogg, och vi måste bara säga hur mycket du inspirerar oss med kläder, din jordnära personlighet och självklart de snygga yttret! Keep going girl!

Reply
Misha

Hur kan det inte finnas några lediga rum i.. Gävle? Haha. Alla har fått ny om att ni kommer och så helt plötsligt BOOM-PANG, Sverige flockas dit! Ni måste ha en hel drös groupies ;)

Reply
Emma

oj, det är ju snart slut! tycker oxå att det kändes som ni var i Malmö igår! vad fint det var backstage där!

Reply
Hanna

Vart har du köpt dom skorna dom är sjukt snygga och när får vi se din nya tatuering? :)

GRYM BLOGG!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*