• header

8e september 2011 – Modelljakten

Hello! Vi drog igång inspelningen för några timmar sedan och nu har vi en liten paus innan vi fortsätter. Jag har på mig skinnbyxor från Jofama by Kenza idag! Älskar dem. :)

88 Comments

C

Kommer du släppa fler av de där skinnbyxorna? de är så himla fina men går inte att få tag på längre. Vet att många är besvikna.

Reply
Hanna

Hallå! Vars nånstans är ni i Uppsala? Jag har gått runt i stan och letat efter er i flera timmar men hittade ingenting som liknade en inspelning nånstans :(. Det står ingenstans var nånstans ni ska vara!!! (eller är rättare sagt…)Synd, det hade vart så roligt att få se er och dig irl!

Reply
Celly

Jätte fin! KOlla gärna min blogg o om du gör de så kan du väl kommentera o säga att de e du? tack snälla!

Reply
LISA

Vart är din jacka köpt och för hur mycket? finns den kvar? FIN
har frågat innan man du har itne svarat, så snälla snälla svara!!!TACK:)

Reply
Annika

åh, vilken fin jacka!! var hittar man den? jag är nog en av dina “nyaste” läsare. två veckor sen blev jag av med min kenza-oskuld 22år gammal. keep rockin’

Reply
ELIN

Tror jag kom på det! haha, du liknar lite Gillian Zinser när hon spelar Ivy i 90210, iaf lite grann just på den bilden, men är väl håret typ, bara det att hon är blond då :)

Reply
jenny

PLEASE, PLEASE, PLEASE, tell us where you got the parka jacket from!? So many asked now, and also a few days before when you wore it on another picture, but you did not answer it. So please tell us (maybe in another blog post?), where is the jacket from? Thank you!

Reply
Fanny

Du är så fruktansvärt vacker!! :D
Jag älskar din kollektion av dina kläder :)! Jag har precis köpt en av dina höstjackor den bruna med beigh päls :D Hur snygg och skön som helst!!
Jag vill gärna ha dina skinnbyxor också så fina! Men jag hittar dom inte någonstans :( slutsålt där jag har kollat, du vet inte om det finns några kvar någonstans eller om dom kommer in igen?? ( jag bor i göteborg om du vet nån butik dom finns i hehe.. )
Kraaamar :D

Reply
Julia

Shit vad snygga de är!! Men vet du att det finns ett par identiska på H&M nu för 299 kronor? Synd med plagiat.

Reply
lifebypaula

Kenza jag har ett litet problem, är väldigt lång (1.81 cm) och har väldigt svårt att hitta en fin höstjacka/skinnjacka som passar, då jackan blir för kort i ärmarna om jag tar storlek 36 tex, men tar jag storlek 40 sitter den bra i armarna men är för stor ! vill gärna ha lite tips om fina höstjackor som passar, har du några tips ? kram ! :)

Reply
ellen

hej har varit inne på jofama.se men hittar inte byxorna, går dom inte att köpa? vill gärna ha ett par!

Reply
Jennifer

Vilken fin stil du har, och du har alltid så snygga kläder! Kan inte vi byta garderob?:D^^

Reply
Frida

Oj då, tror Kenza har blivit lite som en Kissie. Hon vägrar ju tala om vart hon har köpt jackan fast dom flesta har frågat.. Hon kanske inte vill att alla ska se ut som henne?

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*