• header

Klara i Uppsala!

Nu har vi filmat färdigt i Uppsala! Nu blir det käk innan vi hoppar in i bilarna. Imorgon kör vi sista castingen/staden på vår 3 veckors långa turné.. Nämligen Stockholm! Det innebär att jag får sova i min egna sköna säng ikväll bredvid min prins. Ååååh jag är så glad nu! :)

Bilden ovan är från idag, tillsammans med ett gäng härliga läsare!

77 Comments

Hanna

Var var ni nånstans? Försökte hitta er men såg ingen inspelning nånstans :( Hade varit kul att få se er och dig på riktigt!

Reply
Elina

Alltså dom där byxorna är verkligen to die for! Bra jobbat med både dom och med alla städer du/ni åkt runt till! :) Bor Aleks hos dig permanent (även när du inte är där) eller inte? Ni är så fina tillsammans!

Reply
Katta

men vad du är vacker kvinna! :)
en fråga bara. svettas du inte ihjäl i dina skinnbyxor eller lider jag bara av för många svettlökar? ;)

Reply
- | | Carro | | -

Tack för besöket i vår stad :) Jag kom dit efter halv 5 och var där till efter 19 när allt var klart..helt otroligt vad man fått ont i rygg och ben :P Var mycket väntetid, mer än vad jag trott, hade jag vetat det hade jag nog kommit vid 18 istället..men var kul att se dig IRL och måste säga att du var riktigt söt =) och du verkade väldigt jordnära och lite blyg för allt fotande vilket jag förstår = mänskligt.

Jag tog aldrig kort med dig men fota er när ni jobba..det räckte för mig..men du ska iallafall veta att jag fyllde förra veckan 22 bast och är ett fan av dig..så du har inte bara yngre läsare som man typ idag kunde tro om man såg på folkmassan ^^

Ser fram emot att se programmet senare.. =D

Kram! :)

Reply
emina /

Jag dör asso!
Har alltid velat se dig och nu gjorde man det!

STOLT FANPAGE ÄGARE! :D <3

Reply
Nella

alltså ville så gärna komma men slutade skolan runt 6, hoppas att du kommer tillbaka till Uppsala någon gång, det är inte så långt ändå

Reply
hanna

sjukt snygga byxor!
har en fråga till dig: vilken storlek har du i dina jeans från ginatricot (de med dragkedja nere vid anklen) tänkte nämligen beställa ett par sådana och skulle tro att vi har samma storlek. Hade varit tacksam för svar :)

Reply
Evelinn

Ååh Kenza, att få ta kort med dig gjorde verkligen min dag eller rättaresagt hela min vecka och förmodligen hela denna månad. Dessutom är du otroligt snygg på alla bilder men wow i verkligenheten, ännu snyggare! Och du verkar ju supersnäll som stället upp och tar kort med en massa människor, haha det är som om du vore en supermänniska.. vem vet, det kanske du är? Iallafall så är jag otroligt glad att ni kom till Uppsala och att man fick chansen att träffa både dig och Andreas! :)

You’re my hero right now! Ååh kan inte sluta le.. okej nu börjar jag bli lite läskig nu slutar jag. Hejdå.

Reply
Midia

Fasen vad du var fin i verkligheten!
Och jag uppskattar verkligen att du var så trevlig och söt mot mig på castingen, jag var så nervös och skakis så jag trodde att jag skulle svimma av!
Tråkigt nog gick jag inte vidare, men det var en kul erfarenhet endå! :) kram

Reply
madurk

Åh jag hade verkligen velat vara där, men det är min födelsedag idag så jag var “tvungen” att åka hem på födelsedagsfika. Inte för att jag klagar men… xD

Reply
Sofia

Träffade dig idag för första gången! Jag hade sett fram imot detta jättelänge! Men jag blev rätt besviken… Du verkade vara självupptagen, ursäkta mitt språk bitchig, tråkigt och allmänt kall men jag förstår det ändå eftersom jag själv såg att ni hade det rätt stressigt men är fortfarande besviken. Andreas var super go och gla! Han hade mycket energi och det strålade om honom men tyvärr kan jag ej säga detsamma om dig och det tycker jag är synd för jag tycker verkligen om dig på bloggen men inte i verkligheten… Älskar fortfarande din blogg men inte lika mycket!

Reply
elisa

de måste vara jobbigt att vara ifrån din pojkvän så länge men kul att se han igen! ska bli kul att se premiären!

Reply
Amanda

Hej Kenza:)
Har en liten fråga som jag gärna vill ha svar på…
Tycker du det är för tidigt att börja använda pälsväst nu?
(och är det inne med det i höst nu också?!)

Kramar Amanda :D

Reply
Charly

Lurte på om du kunne lage en Stockholm guide for shopping, restauranter, utesteder og hva man bør få med seg? :)

Reply
Emelie

Kul att ni kom förbi Uppsala. Och kul med ett modellprogram i Sverige. Jag håller själv på modeller och plåtningar (onMODELLA.se) och måste säga att det är jätte kul hela grejen. Jag vill önska dig lycka till med programmet och allt annat du åtar dig.

Kram snygging!

Reply
a

Helt seriöst! Ger tjejer för dåligt självförtroende att det inte är sant. Undra på varför unga tjejer svälter ihjäl sig och ni undrar VARFÖR. En tjej IDAG var PINNSMAL och ni ville att hon skulle gå ner i vikt?? Vad fan är det för något?! Är det så det ska vara nu? Att man ska vara pinnsmal? Herregud. Ni borde fan skämmas. Borde ni inte vara bra förebilder? Få tjejer att vara NÖJDA över hur dom ser ut istället för att be dom gå ner i vikt när dom är pinnsmala? Helt sjukt och blev verkligen chockad när jag såg det där. Riktigt chockad. Att be en PINNSMAL tjej gå ner i vikt? Omg.. vart är världen på väg egentligen? Där har ni svaret på varför UNGA tjejer bantar, har anorxia och svälter ihjäl sig.

Reply
Lovisa

Lägg upp mer bilder från Gävle!! Hade varit kul att sett dig live, men jag jobbade tyvärr :(
Fan vad snygga kläder du har jämt!!! Vill ha dina skinnbyxor, så jäkla HETT!!

Reply
Amanda

Var så roligt att se dig i verkligheten! :)
Jag var fett nervös, du var så sjuk snygg, snäll och gullig verkar vara en underbar människa =)
Vilken tid är det i Stockholm? :)

Reply
Maddo

Vad ärligt för dig att få komma hem till din pojkvän igen.
Jag ska åka bort från min i 2 månader i november…..INTE KUL!

Reply
EmelieFredén

Hej ! Nu har jag frågestund på bloggen ! Så om det är något du undrar över eller vill ha tips om ,t.ex makeup, hud&kroppsvård, bakning eller kanske matlagning så ska jag svara så mycket jag kan :) kram!

Reply
Jessica

Dina skinnbyxor är DÖLÄCKRA! Jag har letat överallt efter dem, men hittar dom ingenstans :( är dom slutsålda eller var finns dom? Vill jättegärna ha ett par! Skulle vara supertacksam för svar. Din blogg är vansinnigt bra förresten, xo

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*