• header

Hänger med bästis

Jag och Nadia hänger hemma hos mig, chillar framför tvn och pratar. Jag har typ beslutsångest för nu ikväll går det 3 roliga program på tv…haha. Ska jag titta på Idol, True Talent eller Sommarspelen? Sommarspelen känns ju skitkul och jag måste titta när frugan Tyra är med ju!! Så man får sitta och skratta lite, haha. Nej då hon kommer vara skitduktig! Jag får sitta och bläddra mellan alla kanaler.

På tal om något helt annat.. Nu har det ju gått fem veckor sedan vi bokade tatueringstid och imorgon är det dags!! Tillan och jag ska tatuera oss samtidigt! Det blir hennes första så hon är skitnervös, medan jag bara är excited. :)

Tillan och jag igår

103 Comments

Aleksandra

Hi, I’m very grateful to you, because thanks to you many times I could great get dressed, when I watched your styles! You’re really amazing, natural and nice girl! I would be very happy if you answered the mail for me – [email protected]!
xoxo

Reply
haaaaaaaaaaahaaaaaaaaaaa

Vad bra att du skriver i alla dina inlägg när du är med vänner/människor att ni pratar. Det hade man ju aldrig kunnat tro.

Reply
Hana

Det kommer sägert bli swag .
Du är så sjukt fin, no mather what .
Don´t let the haters get to you .
You are beutiful, no mather what the say .
HAHA, fint att ta massa meningar från låtar </3 .
Men allvarligt, du gör ett sjukt bra jobb .
Keep it up Kenzis, ser upp till dig ♥ .
Du inspirerade mig till att skaffa en egen blogg .
Inte så många läsare än, men i´m getti'n there .

btw…Kanye gillar dig, det ser man på bilderna, HAHA .

Reply
Maria

Idol vet jag finns på tv4play sen, och dom andra två programmen finns säkert på internet också efteråt :)

Reply
Bofen

Hej Kenza! Du är en så otroligt vacker, fin och rolig tjej (känner dej ju såå bra, haha :D )
Du har inte tränat på länge, eller i alla fall inte bloggat om det, så har du märkt någon förändring i din kondition? :)
Hahah, du är verkligen tatueringsgalen, men jag förstår dej eftersom jag tog en hennatatuering för någon månad sen, och blev helt kär i den och ville bara ha mera och mera! haha :D
läser du förresten fortfarande skvallerbloggen JuicyGossips? Tack för världens bästa blogg!

Reply
Sofie

Snälla kenza , du är världens bästa bloggare!
FÖSTÖR INTE DIN KROPP!!! ♥ :(

Reply
Johanna

Har samma problem!!
Kan inte du videoblogga innan eller efter när du ska tatuera dig? under tattueringen skulle vara klockrent…
Ha en bra kväll, kram! :)

Reply
frida

hej kenza:) ska bli kul att se vad du hittar på för tatuering denna gången, tycker alla dina är jättefina! jag vet att alla är olika, och att man helt och hållet ska göra som man själv vill, men jag tänkte ändå fråga om du tror att du någon gång i framtiden kommer ångra den vid handleden? jag är inne på att sätta min nästa där ungefär där du satt din (har redan en ungefär där du har din första, bak vid nacken), mamma gillar det dock inte men hon säger att jag får göra som jag vill eftersom att jag är 18 år. det hon inte gillar är att den liksom inte går att ‘dölja’ sen när man vill skaffa jobb ock sånt där, och att jag ska tänka på ‘hur de kommer se ut när jag är 50’, haha!

gud va långt detta blev nu, haha. skulle va intressant att de vad du svarar iallafall:) kram!

Reply
cassandra

fina bild! :DD

vinna tre valfria saker från e.l.f? :)smink, nagellack, borstar och tjejsaker! ;)http://bruudar.blogg.se/2011/september/tavling-i-samarbete-med-elf.html#comment

Reply
Malin

Hej Kenza! Vill börja med att tacka för en jättebra blogg! Nu tänker jag gå rakt på sak;

Du är en förebild, för mig och för många många andra vilket du förmodligen redan vet. Som en förebild har man ganska stort ansvar och jag antar (eftersom att du är en väldigt framgångsrik människa med båda fötterna stadigt på jorden), att du är medveten om det och att det du gör och säger påverkar andra. Du gör säkert även ditt yttersta för att inte misslyckas vad gäller det. Jag bara gissar eftersom att jag själv inte har en aning om hur det är att vara en förebild, men jag måste säga att du gör det bra.

Man kan också vända på det hela. Att vara förebild innebär också att man har förmånen att kunna bryta och påverka trender och att man har möjligheten att lägga fram positiva förslag. Det är här jag känner mig sviken och det gäller modelljakten.

Vinnaren av modelljakten i vår stad är kanske en av stadens smalaste tjejer, inte överdrivet smal men besitter absolut inte många gram fett. Denna tjej fick däremot en order att gå ner tio kilo inför finalen. För hennes del skulle det i princip innebära att sluta äta. Den här tjejen är redan otroligt fin och duger mer än bra som hon redan är och behöver inte ändras på.

Är inte modelljakten en jättemöjlighet att bryta den här trenden? Att lyfta dessa människor för de dem är (redan otroligt vackra) istället för att hela tiden gapa efter mer. Är det så vi vill att vårt samhälle ska se ut? Är det meningen att vi aldrig ska få känna oss nöjda med oss själva? Ska vi alltid sträva efter att bli lite snyggare, lite smalare?

Åter till tjejen som är stadens vinnare. Kanske var det en av de FÅ tjejer som är nöjd med sig själv, vad betyder det då för henne att höra att hon inte duger som hon är, att hon inte vann för den hon är utan för den hon blir om hon går ner tio kilo.

Modelljakten är en otrolig möjlighet att bryta den här trenden. Två av Sveriges största bloggare och största förebilder. Vem kan bryta trenden om inte ni? Vi se upp till er!

Återigen, ett stort tack för en jättebra blogg!

Reply
Carla

Röker du? :o För på andreas blogg såg jag dig med cigg ;) Inte för att det gör något, men intressant att veta x)

Reply
linda

Kan du sluutaa vara så snyggg. Asså jag ba gaaaaaaaaahhhhh varje gång jag ser dig helt sjukt fattar inte, vilken begåvning giiiiirl. Fantastiskt!

Reply
Hanna

Fin blogg! Vill du hjälpa mig och bestämma vilken outfit jag ska ha på skolfotot? Kolla gärna in och kommentera vilken som är finas! :)<3

Reply
Magdalenaaa

Du borde kolla JERSEY SHORE!!!!!!!
Kolla gärna minst ett avsnitt som ett löfte till oss Kenza och Jersey shore älskare! Mtv klockan tio <3

Reply
katia

Du är underbart glad tjej. Du gör våra dagar till underbara dagar. Tack underbara du!!! Sluta aldrig med det du gör. Tack Kenza<3<3<3
Kram<3<3<3

Reply
tygkassar

Hej är du intresserad av en tygkasse med häftiga texter? Den perfekta kassen som både rymmer laptopen och skol böckerna? Kolla då in http://tygkassar.blogg.se där du även kan special beställa din unika kasse för bara 80kr !

Reply
Tua

Älskar dina bilder! Men kan du inte visa alla dina tatueringar en gång till? Du har ju ett par nu!

Reply
Marie

säljs inte din skinnjacka, kenza 3 längre? har letat efter den i minsta möjliga storlek (är själv väldigt liten) men den tycks inte finnas någonstans :(

Reply
Ajda

såg på Molly Sandens blogg att hon använde Kenza jacka ! :D du kanske redan vet det.. men det var kul att se :D

Reply
Louise

Förstår din kompis Tillan som är nervös för att tatuera sig! Vet inte om jag hade vågat det själv ens :P

Reply
Elin

okej, jag tar genast tillbaka det där om att du måste se partaj. Det var ju helt fruktansvärt tråkigt?! :O

Reply
Antonia

Hej Kenza! Jag har en fråga till dig som inte har med inlägget att göra, men som jag hoppas att du kan svara på. Jag har sett att du använder en jeansklänning till en jeanstopp (du har sagt att du klippt av den från en klänning till en topp), en axelbandslös klänning från Hm. Jag undrar hur du gjorde klänningen till en topp? Skulle vara tacksam för svar! :D P.s Din blogg är den bästa av dem alla!

Reply
julia

kan du inte lägga upp nytagna bilder på alla dina tattueringar och skriva när du gjorde dom och varför? grym blogg!! puss

Reply
Erika

Duktigt att du gör reklam för bantningspiller på din blogg!!!! Hoppas du är stolt!!!!!!

Reply
Sara

Hur får du dina fransar så pass långa? Använder också define a lash
Men så långa blir de inte :(

Reply
Patricia

Vad ska du tatuera? c:
Och dessutom! Om du har lite extra tid tycker jag att du skall lägga upp dina outfits på lookbook. c’:

Reply
Lisa

Hej Kenza.. Mitt namn är Lisa och jag är 17 år jag fyller 18 år den 1 November och jag har hittat den perfekta klänningen från nelly med tanke på att jag tänker satsa på en barbie look ( sandra maxi dress little mistress ) du kan söka på den i google, men tyvär är den slut där och jag har ingen aning om vart annars jag kan hitta den … har du några förslag? snälla svara jag måste ha den klänningen det e den enda som jag har fatnat för o man fyller ju bara 18 en gång <3
ps du e bäst <3

Jag kollar bland dina kommentarer varje dag för o se om du har svarat men det verkar som att du har fullt upp :( …

Reply
Kim

Har hört “rykten” om att du har bulimi?!? Först tänkte jag Nää det kan inte vara möjligt. Men sen, du verkar ju äta sjukt mkt skit. Så då undrar man ju hur du egentligen kan vara så liten :/

Reply
Flygrädd

Hej Kenza!
Vet att du ibland svarar på kommentarer.
Jag har en fråga. Jag VÄLDIGT flygrädd, så rädd att jag överväger att aldrig mer sätta mig i ett flygplan. Vet inte vart det kommit ifrån eller varför, men det är bara så sjuktjobbigt. Jag har följt din blogg länge och vet att du också var/är flygrädd. Har du några tips hur man kan bli lugn inför att flyga? Olyckan nu i Ryssland har ju inte heller gjort saken bättre. Tips mottages gärna!
Ha det bra!
Kram

Reply
Ajlin

Men ofta du är kompis med den här Tillan då! Man ser ju att knappt inte ens vill vara med på bilden och du ba typ skiner av stolthet i ögonen. Tillan-gruopie är vad du är. :P Hehe.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*