• header

12e september 2011

Jag vet inte hur, men Humlan har lyckats övertala mig att köra ett träninsgpass med Sadik.. NU. På morgonen! Jag som är morgontrött, vet inte riktigt hur det ska gå ihop? Har slängt i mig frukost nu och ska dra iväg.

Jag får passa på att träna för senare idag ska jag tatuera mig och då kommer jag inte kunna träna på ett litet tag. Det blir nämligen lite knepigt med boxningshandskarna då…

AAAH nu måste jag tagga till! Puss! ♥

109 Comments

kajsa.

vilket fantastiskt snyggt linne!

vill ge ett tips om en grym nystartad butik med riktigt schyssta plagg inför den stundande vintersäsongen, in & supporta genom att bli ett grymt plagg rikare!

http://www.dangerousdave.se/

in & kolla läget – det är det värt!

Reply
Hanna i norrland.

Olala, blir det kanske en tatuering på handleden..? Eller handen..? =) Ska bli spännande att se.
Jag gjorde nyss min andra tatuering och är såå sugen på en till…! Man saknar ju nästan ljudet från nålen..! ;)

Reply
kim

heeeej!!:) när börjar modelljakten sändas på tv ?!:) längtar kan man säga ! ;P ville oxå säga att du har en hur mysig blogg som hellst. go for it girl ! Du e grym ! Kram på dig .

Reply
ida

Hej Kenza! Ville bara fråga var du har köpt din tröja någon stans? Och lycka till med träningen idag <3

Reply
Malin

Vad blev det för pass? Och vad för tatuering blir det? Oxå sugen på en till :) Ha en fin dag, duktiga du som börjar med träning. Själv kör jag salsa ikväll!

Reply
johanna hall

Varför tränar du i ett sånt fiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiint linne kenza :)
Tycker dock du redan har en underbar kropp så du behöver inte träna :) <3

Reply
Patricia

ville bara säga att jag hittat ett par bilder på dig på amerikanska sidan pinterest! den är till för att fästa bilder på saker och ting man tycker är intressanta/vackra och där finns bilder på klänningar som folk vill ha som just du har på dig! tyckte bara att det var kul att bilder på dig och din snygga klädstil/vackra kropp har spridits så långt!

här är ett ex: http://pinterest.com/pin/185489537/

Reply
Fanny-honey

Snyggt linne, vill ha! Var finns det? =)
Jag är nyfiken på vad det blir för tatuering?! :D

Reply
Liz, 29år

Hej Kenza! Vilken rolig och spännande blog! Jag kollar hä varje dag. Blev intresserad att läsa kommentarer under inlägget om West. Ush, vad jobbit det var att läsa alla dem kommentarer med blandade känslor från olika personer. Du är fantastisk som du är och tack för att du delade med dig om Kenye West! Du är väldigt speciel! Du förtjänar allt detta som händer i dit liv och mycket mer! Kramar

Reply
kristina

Du är alltid lika vacker :) jag verklingen älskar dig, för du är så jordnära så jävla vacker. Vän till Kanye men du är inte skrytsam av dig. Wë love u kenza

Reply
jessica

oh, där gav du ju oss en liten ledtråd på var den ska sitta.. ;) jag är såå nyfiken på hur den kommer se ut!

Reply
Catrine

Spännande med ny tatuering! Själv sitter jag i norge och samlar ihop pengar, kanske blir en tatuering någon dag framöver här också ;)

Reply
isabelle

Snyggt! Din blogg äger Kenza! :) tack för att du gör min dag, men vart kommer detta otroligt snygga linne ifrån? :) snälla snäälla svara kenza, jag har letat efter snygga träningslinnen väldigt länge :)
kram

Reply
potensbabe cine

Bara kör på. morogn är så skönt att få det gjort. du kommer hem som en ny männsika och kan njuta av din flit.Såg att du hade dubbelt så många sidavisningar som nr 2 på taisweep toplistan, bra jobbat. vil gillar dig girl.puss

Reply
Keela

hoppas träningspasset går bra och är RIKTIGT jobbigt ;) hoppas även att du visar upp din nya gaddning senare :)

Reply
Anna

Hej underbara människa!

Jag vill först säga att du har en grymt härlig blogg, sen undrar jag vart du har köpt ditt snygga linne som du har på dig?! Hoppas tatueringen blir grym, ska bli spännande x se vad har hittat på nu =)! TA hand om dig! Kram Anna

Reply
sofie

vart har du köpt det linnet? har du ngt bra tips på snygga träningskläder? :)

Reply
Emma

Hej Kenza!
Linnet du skulle träna i var ju ursnyggt!
Vart har du köpt det? Utomlands så blir jag lite ledsen ;)

Mvh Emma :)

Reply
isabelle

hej kenza, vilket sjukt snyggt linne du har. vart har du hittat den skönheten?
din blogg är riktigt bra och röstade på dig till blog awards :D
det vore kul om du svara! :)
Kram

Reply
Makaveli

Du verkar vara en trevlig tjej. Men du har på dig en flagga som står för så mycket blod, krig och misär i denna värld. Bara en tankeställare då det finns folk som följer din blogg och glorifierar dig, dvs gör precis som du själv gör, alltså en förebild. Du lär inte publicera inlägget vilket du inte borde eftersom den är avsedd specifikt just för dig. But think about it. Tänk på vad wikileaks avslöjade samt deras stöd till den sionistiska ockupationsmakten. Ha ett gott liv.
Vill inte döma dig men såna som du lär aldrig blogga om självaste livet, bokstavligen.

Ha ett gott liv. Peace

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*