• header

13e september 2011

God morgon bloggen! ♥

Jag måste börja med att säga tack för alla era fina kommentarer och mail. Ni anar inte hur mycket ert stöd betyder! Jag har inte mått så bra inatt utan haft sån jävla lust att bara stänga ner blogghelvetet och flytta till afrika (typ) för den här uppmärksamheten är ingenting jag vill ha utan klarar mig så jäkla bra utan. Men sedan läste jag era peppande kommentarer och tänkte om. Jag har alltid stått på mig, alltid viftat bort elaka kommentarer från människor som inte har någon aning om vem jag är egentligen & aldrig brytt mig om främlingar som missuppfattar mig… Det tänker jag fortsätta med. Tack fina ni! ♥

Nu är jag sjukt stressad, sminkar mig så snabbt nu att det blir så slarvigt att det inte är sant haha… Frukosten slängde jag i mig på 2 sek! Ska som sagt iväg till Kanal 5 för att ha pressdag (Modelljakten). Tråkigt höstväder ute men det är en anledning till att använda mina nya snygga boots! :)

Idag har jag på mig en fin klänning från Rut mfl!

142 Comments

Jessica

De är ingenting att bry sig om! Du vet vem du är och de vet nog de flesta som läser din blogg också, du har ju för fan pojkvän, existerar inte det uttrycket längre? Det brukar betyda att man inte ligger runt med andra men det verkar inte människor bry sig om i dagens samhälle. Jag tycker att det var kul att få se lite stora kändisar i din blogg och det är synd att det inte lär hända igen för att människor är as. Men iallafall, grym blogg, ångra ingenting och var glad :)

Reply
Linnea

skit it det Kenza!!!!! många håller nog med mig om att det är skit coolt att du är VÄN med Kanye West – det är bara avundsjuka från folk som tycker annat. Sedan var det självlart fel av Perez att ta den slutsatsen han gjorde, men wtf, han är ju så uppmärksamhetskåt och han hade faktiskt kunna gjort hela situationen värre genom att komma med rykten som definitivt inte var sanna… Men det blir väl så när du träffar en sån stor kändis, alla förvärrar situationen, men jag kan LOVA dig att inom en snar framtid, när det längre inte finns något mer att skriva om dig och Kanye, så kommer folk ha glömt detta och avfärda det som ett falskt rykte! Ps. Flytta inte till Afrika!!! :) Take care!

Reply
j

Han gjorde detta bara för att provosera inget att bry sig om. Tycker det är fett ballt att du hänger med K

Reply
Josefine

Hoppas du hann till pressdagen! :)

Har suttit och läst igenom dina inlägg och några kommentarer. Herre jösses! Jag hoppas att du kan skita i alla dumma kommentarer, som inte är värda ett dyft i mina ögon. Försök fokusera på alla härliga, peppande kommentarer – du är himla vacker, drivande, ambitiös och ja, häftig helt enkelt. Ta ingen skit, som Grynet hade sagt, haha :)

Och skulle du flytta till Afrika… var där i somras och ÄLSKADE det! ;) Ha en fantastisk dag! Kram :)

Reply
Nevani

Men… Uppmärksamhet är inget du vill ha? Isåfall är ju att driva en av Sveriges största bloggar en ganska dålig ide? Kram

Reply
Dee

Skit i det, det där är bara skvaller. Vad vet Perez? Ingenting! Vi alla vet att du har Aleks och hur mycket du älskar honom. Och vad är det som säger att en känd kille och en känd snygg tjej inte kan vara vänner. Orka med skvaller. Just brush off your shoulders;)

Reply
and

Ow noooo please dont stop blogging……seriously I would cry if you would stop hihi….
I love your blog and I love the person who you are in your blog (even if I dont know you at all but what I read from the blog I love :-)
I check it more than once a day for over 2 years now and you are truly a big inspiration to a lot of girls (boys I dont know haha) sometimes when I feel down and said I only have to check your blog and it gives me a smile! Thank you for that you are the best.

Reply
L

ska i äckliga perez hilton , han vill bara ha massa uppmärksamhet ! tror alla dina läsare vet att du aldrig skulle vara med en annan kille ! BE STRONG <3

Reply
Diana

Du är grym Kenza!! Vi står alla på din sida! ;) Vi är som små höns mammor som ska försvara sin kyckling liksom ;) haha. Nej men jag tror att alla (marijoteten) som läser din blogg ser vad du är för person. En knäpp, snäll, omtänksam och genomskön människa! Gött att höra att du inte ska flytta till Afrika ;) Hehe. Hade!

Reply
Malin

Hahaha! Jag vet inte varför men jag lästa “snygga string” istället för “snygga boots”. Hahaha! ^^

Reply
marco

hej kenza

schysst blogg, rolig tjej verkligen, trist att du känner dig påhoppad av vissa skrivare, ta inte åt dig alls, bara du och dina närmsta vet vem du är,det räcker! du ska inte bry dig om alla andras åsikter.

Läste även vad folk skrivit om att du känner Kanye W, varför bryr sig folk om det stämmer eller ej, är folk så avundsjuka!! skamligt ju..

Sen kan jag personligen tycka i, inget illa menat åt ditt håll men åt hans håll, som nån skrev är han över 30 år och man kan ju undra hans avsikter att vara kompis med en 20 årig flicka? kan man ju diskutera, tycker han borde få äckelvarning där för på ena kortet såg man tydligt vad han tittade på, som skrivet det är ju inte ditt fel, klart det är kul för dig att ha kontakt med en världsartist men han borde tänka sig för, han är ju gammal och borde umgås med andra i hans ålder, jag är själv 27 år gammal och tycker jag är för gammal för dig liksom.

Men du rockar tjejen, stå på dig, blogga på, du är en förebild för många tjejer o killar

Reply
Åsa

Har läst lite om det som skrivits fram o tillbaka sista dagarna om dig och måste säga att jag är glad för att vara en vanlig svensson som ingen igentligen bryr sig om vad man gör.
Jag hoppas du kan släppa det och gå vidare bara och slippa lägga energi på det mer. Den energin är roligare att lägga på nära och kära. Hoppas du får en bra dag och jag tycker du är en mycket bra människa!
Ha det//

Reply
b

Tycker att det är jätte tråkigt att höra om det där med Perez men vill bara säga att det är grymt kul att du umgås med Kanye och att du delade med det, skit kul att läsa om det och man blir glad för din skull som lyckats med sån framgång i livet. Fortsätt så!

Reply
c

Fastnar sällan för att läsa bloggar.. och jag har nog aldrig skrivit en kommentar i hela mitt liv. Så detta är min första kommentar, wiie. :D Det jag vill säga är att din personlighet är så j*kla stark så det går inte att slita sig ifrån att läsa. Det är inspirerande. Du är spruddlande glad, och viftar bara bort all skit du får. Något alla borde lära sig att göra. Det är så lätt att ta åt sig av all negativ kritik för de flesta. Du står på dig själv trotts att avundsjuka/elaka människor spyr skit över dig. Kan vara en av de bästa egenskaperna man kan ha, det är då man kommer långt, då man tror på sig själv och inte låter andra påverka en negativt. Så fortsätt bara att vara duu.. för att så här långt har det funkat riktigt bra heller hur! =) Din personlighet är nog en inspirationskälla för många. Du gör det bra Kenza!

Reply
elin larsson

Du är en sån vacker människa kenza, både på utsidan och insidan så stå på dig och bry dig inte om vad folk säger. Dom är bara avundsjuka!

Reply
Emelie

Kenza, du är så fin och så duktig och jag tror på dig.
Skit i vad andra tycker, självklart kommer det att vara folk som är avundssjuka och alltid försöker hitta något att klaga på men fortsätt vara den du är!
You Rock!

Reply
Juliaa

Må bare sei at eg elsker bloggen din :) kan du legga ut bildet av tatoveringen din som du tok igår?

Reply
-A

Du är bara för duktig på det du gör Kenza! Fortsätt gärna så och bry dig inte om de som försöker såra dig, de visar bara sina rätta ansikten!

Reply
Moa

Hej Kenza, när ska du säga vem som vann biljetterna till Red Hot Chili Pepper konserten i oktober?:)
Älskar din blogg, kram!

Reply
Behnaz

Gud vad snyyggggg du är, alltid otroligt vackra bilder :D Måste oxå säga att du verkligen inspirerar och man vill bara läsa mer och mer. Grymt!

Reply
Therese

Finns ingen annan mode blogg som inspirerar mig mer. Tack för din fina blogg! Läser den varje dag

Reply
Susanna

You tell me the brand of fake tan you use, I love your blog. thanks (self tanner)

Reply
Sandra

Fina Kenza! Jag tror att alla förstår hur jobbigt det måste vara vissa dagar för dig. Att inte få vara anonym utan bli igenkänd som du blir. Jag ville bara lämna en kram till dig och säga att du är en stor förebild för mig, vad det än är värt.
Kram

Reply
Hanna

Tycker att det är så sjukt märkligt hur folk reagerar :P folk måste verkligen ha sjukt mycket fritid för att kunna analysera det du la upp så mycket. Hoppas du får en fin dag och sluta tänka på det där, det kommer vara historia om en vecka! <3

Reply
Shade

Tråkig reaktion på det där med Kanye :/ Folk verkar alltid tycka att det är roligt att läsa in “worst case scenario” i allt som händer i “kändisvärlden” (vilken du ju faktiskt tillhör, vad Perez än säger eller vad du än önskat). Förstår att det kan vara jobbigt! Men vi är många här ute som tycker att du är en jättefin och fantastisk tjej :) Som inte tror på illvilliga rykten skapade av varken kändisbloggare eller svartsjuka läsare. Jag hoppas att detta redan har blåst över och att du kan må bra igen <3 Det viktigaste av allt är ju faktiskt att Alex litar på dig, de som inte gör det kan ju fara och flyga :)

Reply
Lina

Gud vilken söt klänning!

bry dig inte om dem elaka kommentarerna,du är en väldigt bra bloggerska och en bra person.
Fortsätt med bloggen, du gör det bra :)
kram

Reply
Vyara

You look gorgeous :) Greetings from Bulgaria ;)and don’t forget “be a strong girl”. Much love, Vyara

Reply
Evelina

Sluta blogga? DU? ha ha du älskar alla dina erbjudanden och allt annat du får alldeles för mycket för att kunna sluta blogga.

Du svarade på en kommentar och skrev att kändisar är inget WOW för dig,vilket är en lögn för varje gång en manlig utländsk kändis kommer hit(bsb,chrisbrown,brunomars,tokio hotel,liljon,jayz,kanye m.fl) så är du där.

Nästa gång(ja det kommer hända igen för du är för kändiskåt) kan du väl säga sanningen iaf? hela sanningen, eller så kan du väl hålla det för dig själv? det sistnämnda är väl bäst så slipper du må dåligt eller kanske helt enkelt inte ens gå fram till nån kändis men det finns nog inte ens på kartan va?

För du måste ju bara berätta att ni har såå mycket gemensamt även fast du egentligen inte är nån designer eller artist men man kan ju låtsas så att kändisen blir intresserad av att prata med dig eller hur?

Reply
Gabriella

Förlåt mig om jag säger det här, inget elakt menat så. Men du säger att du inte vill ha den här uppmärksamheten, ändå lägger du upp en bild på dig och en världsstjärna Kanye West. It don’t add up!

Reply
julia

Han perez är ju bara en stor idiot som skriver vad som helst för att få uppmärksamet och för att det ska locka läsare till hans blogg. FUCK HIM! Vi vet att du inte är sån, du har ju din pojkvän liksom. och dessutom vore det ju dumt att lägga upp bild på er tillsammans om det nu hade varit sant/hänt, så att redan där så verkar ju hans ord vara lögner. Jag tror på dig Kenza! Jag tycker att du är grymt bra och jag ser upp till dig! :)

Reply
s./

Tänk bara att alla som säger något dumt är avundsjuka på dig, för det är så det är. Låt dig inte brytas ner av småfjantar utan något liv!

Reply
moa

Kenza du får absolut inte sluta blogga! Jag älskar din blogg. Du verkar vara en sån underbar person och du är sån som bjuder på sig själv och skiter i vad andra tycker. Det är grymt. Jag har följt din blogg i några år nu och jag har fått massa råd och tips från din blogg. HAr fått massa olika klädtips från din blogg som när man kollar på dina grymma outfits. Dom är så jävla snygga så jag dör. Önskar jag hade din garderob. Shit asså, hela du e grym! Inte för att jag känner dig men efter att ha följt din blogg länge nog så verkar du vara en grym person! Okej, de jag säger nu kanske du har hört från massa andra och jag är bara nån i mängden som säger sånt här men jag menar verkligen de jag skriver. Och jag skulle bli super ledsen om du sluta blogga..

Reply
Sara

Men snälla nån, om du nu inte vill ha den uppmärksamheten så skriv inget om det då! Du får ju vara beredd att ta skit om du nu ska skryta om att du är “polare med kändisar”! Man skriver inte om sånt om man inte är en show-off!

Reply
Vera(reader from Moldova)))

good luck!! you are the best! and you behave very appropriate with this situation! that’s how intelligent people do it) best regards!xoxo

Reply
katia

Hej underbara Kenza;))
Så bra att inte tar åt dig de elaka kommentarer för att vi är många som tycker att du är vår inspiration och det är du med din underbara personlighet som driver oss. Oavsett om du är ledsen eller glad du inspirerar på alla möjliga sett. Glöm inte att det kommer alltid att finnas elaka och avundsjuka människor som försöker att ta dig när för att de ska må bra. Men så har du oss som du sa vi finns också här; Vi som älskar dig!
Ha en underbar fortsättning på dagen:)))
Kram undervar söta tjej<3<3<3

Reply
Lina

hej kenza.
Skickade ett mail till dig för någon vecka sedan när jag hamnade på sjukhus.
Ville bara säga tack för din blogg finns, läser den flera ggr per dag och är inne på din hemsida och suktar efter alla fina kläder och smycken du har.
Just nu är inte livet lätt och det kommer vara en tuff period framöver, genomgår tuff och tung och lång behandling.
Hoppas på det bästa.
vill bara tacka för du finns, du är min idol. Önska jag kunde träffa dig.
Kramar Lina

Reply
Maja Braun

Jag älskar klädmärket RUT mfl! Jätte snygga klänningar och tunikor till ett väldigt bra pris! Har flera stycken och en jätte stor och gosig pälsväst :)

Reply
röd

skönt att du tar det så. BE STRONG, GIRL! du klarar detta, skitfuckin’ jävla media måste hora för att sälja. just nu hittar de på och sprider falskheter. barar bry dig inte, du om någon vet hur media fungerar. tacka vet jag PUBLIC SERVICE. bättre får man leta efter. (ja jag hatar fox) take care.

Reply
Modz

Vi tar alla och skrattar åt Perez töntiga blogg, PAJAS är han, titta bara på hans outfits!
Du är grym, vacker och verkar vara en bra och snäll tjej.
Låt oss skratta helt enkelt.

Reply
Jennifer

Kenza! Du är en vacker, ung och framgångsrik tjej! Du har det liv som många tjejer drömmer om! Ta inte åt dig när du hör skitsnack, för sanningen är att det finns inget ont att säga om den Kenza man får läsa om i din blogg! Det är därför, så många haters älskar denna kanye händelse, för nu kan dem mata på med fula kommentarer! Jag är glad att du verkar hantera allt drama lugnt! för det är bara onödig draaaama!Fortsätt göra vad duuu vill snygging! Va vän me vem du vill, posta bilder på vem du vill hahah! JAJA enough from me!
BYEBYE

Reply
Johanna

Perez Hilton är ingen människa du ska ta åt dig av!! Han riktar sin osäkerhet åt andra människor så han kan må lite bättre själv. Ibland fungerar människan så att man tror att man mår bättre om man trycker ner någon annan, så slipper man ta hand om vad man själv känner. Så fungerar mobbare i skolan, på arbetsplatsen ja över allt. Du vet vad som hände den kvällen inte ska du behöva försvara dig mot någon som inte ens var där, kallas ren och skär avundsjuka. Du vet att du inspirerar tusentals människor genom att bara vara dig själv, varför ska du ens försöka vara någon annan, eller försvara att du hade en rolig kväll! Jag blev själv mobbad i skolan av alla tjejer, för att jag var lite längre än alla, hade långt lockigt blont hår, stora blåa ögon och alla killar ville spela bandy med mig, förtjänade jag det nää men jag kan inte bestämma över vad andra människor ska känna för mig eller ens orka lära känna just mig. Jag är den jag är och ingen ska få mig att ändra mig för det. Fortsätt vara den inspirerande, självsäkra tjejen du är. Du är vacker på in och utsidan låt ingen ta det från dig. Jag hoppas att mitt kommande barn blir inspirerande för andra människor. Lycka till med kanal 5 och skit i honom!!
Kram kram

Reply
Unni

Du er en sterk jente med bein i nesa! ;) Glem aldri verdiene dine og det som virkelig betyr noe her i livet. Bloggen er noe som skal være morsomt, ingen fortjener de kommentarene du fikk! Glad for at du gir blaffen i de, hvis hvem det er som står rakrygget til slutt :-) Tenk det positive i det: Nå har du jo fått et stort lesertall fra Amerika også :D Dette kan være starten på noe enda større!! :)
Klem fra Norge og Unni ;-)

Reply
Dixi Wonderland

Jag förstår att du blir ledsen!
Jag har själv fått stå ut med tre anonyma som ljuger om en massa saker. En av tjejerna har till och med stalkat mig sen 6 år tillbaka och jag kan inte ens tänka mig hur jobbigt det måste vara för dig som kanske har 3000 såna anonyma. Men man ska verkligen inte ta åt sig av folk som inte ens vågar stå för sina åsikter och gömmer sig bakom en dataskärm.

Lycka till idag fina du ;*

Reply
Malin

när kommer vinnaren från Red Hot Chilli Peppers-tävlingen upp? :)Söt klänning du har idag!! :D

Reply
yohana

Du gör snygga kläder, du är snygg, du driver en blogg som till och med min franska kusiner känner till, du är en dotter, en syster, en flickvän och jag vet att du inspirerar många många människor till att göra de dom vill med sitt liv. Och på allt de här så värkar du vara en sjukt jordnära människa och stark också. Jag blir så arg när jag läser såna här inlägg. Folk mår inte bra så de hackar på dig i stället. MEN KASTA DOM! De finns minst 1000000 andra som tycker att du e grym.

Reply
Marielle

Jag måste bara få skriva av mig lite och göra dig medveten om att jag är en av de som verkigen tycker att du är en utav de ABSOLUT vackraste människorna i hela världen. Och då snackar vi både utsida och insida. Jag läser din blogg varje dag! och btw vart och när kan man se modelljakten?

Reply
Kitty

Heey Kenza :)
I wanted to say that i really like your blog! ;D
and your style + you’re so beautiful! :) keep going!

Reply
sanja

Men allvarligt talat. Vad förväntar du dig? Du lägger upp en bild på Kanye, och påstår att ni är kompisar, och sen blir förvånad när press hör av sig. Det är klart dom är nyfikna varför Kanye skulle vara kompis med en helt random brud?! Sluta gnäll så överjävligt mkt hela tiden, och förstå hur pass blessed du är som får göra saker som unga drömmer om. Du verkar fruktansvärt bortskämd. Och kom inte o gnäll om hur “svårt” du haft det som barn, vem har inte haft det? Lägg ner bara, och var tacksam över att folk uppskattar dig tillräckligt mkt för att läsa din blogg, för glöm aldrig vart du kommer ifrån, utan din blogg skulle du inte vara “någon”.

Reply
Lilly

Hej! Det är dags att läkarkåren börjar ta endometrios på allvar nu.
Det är dags att försäkringskassan börjar ta endometrios på allvar nu.
Det är dags att det ges ekonomiskt anslag till mer forskning.
Endo är inte lite mensvärk. Det går inte över med ”ett varmt bad”.
Sedan den 1 oktober 2007 finns rekommendationer, beslutsstöd kallat, för läkare och Försäkringskassans handläggare när det gäller sjukskrivning och sjukpenning. I dag finns det beslutstöd för ett hundratal diagnoser. Men för endometrios – den TREDJE vanligaste kvinnosjukdomen finns det inga direktiv.
Endometrios är en fruktansvärd sjukdom som måste få en riktig sjukdomsstämpel!
Vi vägrar att fortsätta lida i det tysta längre.
5-10% av alla kvinnor i Sverige har lidit i det tysta länge nog.
Nu höjer vi våra röster.

Skriv på du också.
Länk:
http://www.namninsamling.com/site/get.asp?endometrios

Reply
Pernilla

Låt inte någon trycka ner dig Kenza.. Om dom pratar om dig så är det för att dom har brist på ett eget liv.. I mina ögon är du den bästa :) Kram

Reply
Kathi

i just wanted to say that you seem to be so much wiser and cooler by not letting such things affect you the way other people wanted it to. i dont know why but reading your comment on this story made me somehow feel proud to be reading the blog of such a strong, fashionable and inspiring woman. keep your head up high and your heart away from people who dont deserve it. xx

Reply
Emelie

När jag läste början av detta inlägg fattade jag verkligen ingenting. Sen tänkte jag, ‘vafan är det folk har hakat upp sig på nu då?’ och var tvungen att kolla kommentarer i några inlägg för att förstå vad som utlöst en sån stor “dramatik”. Nu sitter jag bara och skakar på huvudet åt alla jubelidioter som har ett så uppenbart tråkigt och meningslöst liv som måste skriva så ruttna kommentarer. Att det ska vara så jävla svårt att glädjas för någon annans skull i detta land?! Och att det ska vara så jävla svårt att hålla käften stängd om man inte har något vettigt att säga? Ni vet ju ingenting! Men sitt ni där bakom era skärmar och lägg er i alla andras liv, tro på allt vad skvallertidningarna skriver och ruttna i er egen skit. Det är ingen som bryr sig om er avundsjuka, respektlösa fega svin. Uppenbarligen inte ens ni själva.

Over aaand Out

Reply
Jennifer

Hej Fina!

Måste bara säga att dina nya, och alla de gamla Jeffrey Campell skorna är fabulous!

Hade gärna sett ett inlägg med alla dina par! :)

Ha en fantastisk dag!
Kram

Reply
Jossan

Alltså Kenza… jag har följt din blogg i fan… minst 4 år nu typ och du är fortfarande den bästa bloggaren jag vet! Fortsätt bara vara dig själv och ta ingen skit!
Gillar dig för den du är!

Reply
T

Toppen, Kenza :) Jag hoppas du förstår att du har läsare som accepterar att du inte berättar allt och inte hoppar till slutsatser för att få dig att se dålig ut. Människor som inte läser din blogg för att du är galet snygg och är avundsjuk på ditt liv, utan för att de känner sig som en del av ditt liv! Du skriver så inbjudande och får alla att känna sig välkomna här, som om vi alla vore dina vänner (även om man faktiskt förstår att vi inte känner dig alls i själva verket). Du verkar vara världens härligaste människa, stå på dig själv och fortsätt vara du!

Reply
Aaannaaaaaa

“för den här uppmärksamheten är ingenting jag vill ha utan klarar mig så jäkla bra utan”

HAHAHAHAHAHA, ska vi ens tro på det??????????
du vill ha massa uppmärksamhet så det skriker om det!

Reply
sara

Jag förstår inte varför just du ska bli behandlad annorlunda i jämförelse med alla andra? Om du inte klarar av uppmärksamheten så sluta blogga, det känns som man som läsare endast får utskällning av dig för att man bryr sig. Hur tror du saker och ting kommer att bli när du blir kändare och kändare? Lägg ner isånnafall! Det kommer ju inte bli lugnare direkt?

Reply
Kim

Kenza, Kenza. Jag forstar mig inte pa manniskors reaktioner. Nar jag sag dina bilder tyckte jag bara att det var roligt, grymt att du hanger med Kanye! Forstar inte varfor det ska bli sadan uppstandelse, varfor kan inte folk uppskatta att du delar med dig av sadant istallet for att bli sa avundsjuka? Och bry dig inte om skvallret, de vet ingenting, inte vem du ar eller nagot. Konstigt att de har tid over till att skriva strunt, men inte tid till att kolla upp fakta! Anyhow, you just need to roll the way you’ve been doing all along. Du vet sjalv vem du ar och hur du ar som person, och jag tror att manga lasare vet det ocksa. Take care!

Reply
LISA

Du är värd alla fina kommentarer!<3 du verkar vara en jätte härlig person!! ha det så bra, ville bara säga det, kram på dig<3

Reply
pernilla

kenza kenza

låt inte de onda rösterna ta vid dig du är en stark jäkel skaka av dig skiten stryk ett streck och gå vidare!!

Reply
Lina

Bra Kenza! Du verkar som en ashärlig person, och det tror jag att resten av världen också tycker. Bara för att alla ska hålla på och överanalysera allt… Tycker det är sjukt barnsligt. Ska man inte få vara vän med vem man vill utan att det ska snackas eller? Kan ju hålla med lite… det känns lite som att skryta med att lägga upp det på bloggen och sådär.

Men puss och stå på dig, sveriges bästa bloggerska!

Reply
Michelle

Du är så sjukt bra Kenza!! Du ska veta att det finns massor av människor som stöttar dig hela tiden! Du gör så rätt som struntar i idioter utan något vettigare för sig än att försöka förstöra för andra! För mig är du en förebild och det tror jag du är för många många många andra också!
Kram<3

Reply
Elisabeth

Hej Kenza!
När du tar sånna här bilder, använder du din kamera eller en webbkamera då? Vad är det för webbkamera i så fall? :)

PS. Din blogg är super! Beundrar din styrka, ditt självförtroende och att du alltid försöker vara positiv! Stå på dig!

Massa kramar ♥

Reply
Eric

Somethimes its best just NOT to think about what others might think and say.
What you do and what you are tryimg to do with your blog and other media is a cool thing for any your girl.

Perez Hilton is a narcisistic fake.
He lives in the gutter among all the crap he and media diggs up about others
and just cant handle that HE is not center of attention.

Small people have small lives.. just dont bother about them sunshine.

You go girl!

Reply
lidiya

du är sjukt fin, jag älskar din blogg <3
lidiyaaas.devote.se kika gärna in min kram <3

Reply
Irma

Kenza du är en otroligt fin människa, din personlighet verkligen inspirerar en! Fortsätt så :) kramiis från göteeeborg

Reply
Celly

Heej <Kenza!
Du har en jättefin blogg!
Skulle du kanske kolla på min o min kompis blogg hellycelly.blogg.se?
Om du gör de kan du väll skriva i en kommentar typ Heej fin blogg Kram Kenza elr något sånt! Puss o Kram!

Reply
emma

Det är bra, “Be strong girl”! Om några månader kommer du antagligen skratta åt det här och förhoppningsvis, om du inte redan inser det, inse att dom som skriver taskiga saker bara är pinsamma, patetiska och sorgliga människor som sitter bakom sina skärmar och vill trycka ner dig för att du inte har ett lika tråkigt liv som dom.. KRAM

Reply
Sara

sluta vara så jävla otacksam, utan uppmärksamheten hade du inte haft allt du har idag; är modell och har eget klädmärke + smyckesmärke. vet du om hur många tjejer som drömmer om det? så sluta vara så förbannat patetiskt otacksam,skärp dig för fan.

Reply
Gisella

du är så söt <3 Såg dig i forum :) försökte ta en bild, men det var ganska svårt :/ önskar att jag var lika vacker och underhållende som du är! (på bloggen) Skulle verkligen vara AWSOME. :)

// En 11 årig beundrare: http://gisellamara.devote.se <3

Reply
aNonym

Gå in på fritzmatilda.wordpress.com och se vilket inlägg hon har lagt in om kissie! en bild från när hon var i magaluf och en läsare tog en bild med henne , men ingen läsare har nog fottats så med kissie innan haha skitskoj

Reply
haha, anonym! :)

hej!
har sett i tidigare inlägg att du har haft tandställning?
tänkte bara höra, vad hjälpte din tandställning till? att dem skulle bli jämna? eller vad? :) jag ska ha tandställning och vill ha någon som helst inte syns, och din syntes ju inte vad jag förstod för att den satt innanför? :) så ja.. tacksam för svar !

Reply
Diana

Kenza, du är ju så bara bäst!! Skit i vad han säger, du är otroligt bra! Han är ju bara en pratkvarn…

Gillar din blogg, gillar din stil, GILLAR DIG!

Reply
Vilma! :)

Haha okej, uppmärksamheten behöver du inte? Nej okej, men du pengarna behöver du väl? Pengarna betyder ju allt för dig, du köper ju saker för 10 000 kr nästan varje vecka! :(

Reply
Julia

Jag tycker absolut att du skall skita i sådana rykten. Är övertygad om att 99% av dina bloggläsare tycker det Perez skrev är bull****. Och läaser man kommentarerna på hans blogg verkar det stämma.

Du är den mest genuina, fängslande och intressanda bloggerskan jag vet om. Jordnära, söt och lätt att tycka om. Även när man inte känner dig personligen. Vissa känner sig väl tvungna att hitta på någon skandal om dig, eftersom inget dyker upp i verkligeheten.

Du borde vara stolt över dig själv Kenza. You earned your success. Ingen kan ta det ifrån dig med tomma rykten och skrönor.

Reply
ida

det var riktigt dumt att skryta med bilden så och skriva att ni hållt kontakten och så. vad ska folk tro? vad vill han med dig liksom? men skitsamma vad dom tror! Jag vet att du inte skulle göra nåt sånt! Kram

Reply
M

Ärligt talat nu, så fattar jag inte grejen?
Varför skulle ni inte kunna ha kontakt?
Det är väl jätte kul med två människor som kommer från helt olika länder, har olika bakgrunder osv kan träffas?
Extra kul om dem är kända, få skvallra lite, ge varandra tips osv..

Äsch lägg ner nu ni som håller på!

DU är grym Kenza, jag hoppas att detta inte tär på dig och din pojkvän!
Puss!

Reply
elisabet

Jag brukar aldrig kommentera bloggar och jag känner inte dig. Men jag träffade dig i Östersund och även om jag vet att du ville vara ifred var du ändå trevlig och snäll även fast du inte behövde. Hollywood är som det är, det är skit. Det här är Sverige och jag tror inte att någon verkligen skulle kunna ogilla dig. Man kan inte ogilla någon man inte känner. Jag tycker i alla fall du är så jävla bra, precis som jag sa när jag träffade på dig!

Reply
Ronja

Remember that you are perfect, God makes no mistakes! <3 We´ll be here for you Kenza, as long as you need us. Greetings from Finland :)

Reply
undrar

haha oj vilket bullshit.
Du hade inte gjort ett piss utan din blogg.

Plus, vad kallade du dom brudarna som hängde med kanye när du träffade honom förra gången? jo BIMBOS.

Så varför skulle du vara annorlunda?

Reply
Paula Savina

Seriöst Kenza, du är nog en förebild för varenda tjej i hela världen. Du är snygg som in i helvete och du verkar kunna vara lite pajasig (som tex. i filmen på dej och andreas w vid pianot), och seriös :) Hatar sånna människor som bara ska va på ett visst sätt för att andra ska gilla dom eller för att de vill vara perfekta, du är perfekt naturligt och jag blir så glad över att läsa din blogg :D

Reply
natta

du är så sjukt söt :) tänk på att du är stark på insidan, skit i små töntar som inte har någe liv, du har ett och är säkert en jätte underbar tjej…kämpa på kram

Reply
Misse

Tror man på vad den skvallergubben häver ur sig dagligen (hans jobb är just att snacka skit för att få uppmärksamhet ju) så får man nog ifrågasätta sin egen intelligens! Att folk tror på det är ju tragiskt. Inget att ödsla energi på. Du är underbar. Keep up the good work!

Reply
Rebecca

Varför bryr du dig ens? Du måste väl ha varit med om mkt värre saker än såhär, men minsta lilla och du bryter ihop och ska lägga ner bloggen … :p kanske ska tänka på hur du framställer dig själv med: du lägger ju alltid upp massa bilder på dig och kändisar men uppmärksamheten klarar du dig utan? Hur går det ens ihop?

Reply
Anna

Det är baksidan med att vara kändis. Nu har jag inte tittat på den här Perez men driver han en blogg är det ju ett utmärkt drag av honom att försöka locka läsare till sig.
Sen är det väl kul att bli fotogaferad med en kändis. Hur många lägger inte upp bilder på fb när de har blivit fotograferade med en kändis. Det är inget att bry sig om, du och dina närmaste känner dig väl och vet vad som gäller. Sen om folk är så jävla låga att de vill tro på löjliga, osanna historier så låt dem göra det.

Reply
Isabella

Måste ge dig en massa cred för att du är en av få bloggare som verkligen verkar genuint äkta och trevlig. Tycker verkligen inte att du ska bry dig om allt skitsnack som cirkulerar och istället vara stolt för den du vet du är och om du kan inspirera självaste Kanye West när det kommer till mode, då har du fan ta mig talang!!:D Inte varje dag man har chansen att inspirera en så inflytelserik människa som honom så var otroligt stolt för det och stå på dig.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*