• header

På Grodan

Jag och tjejerna sitter på Grodan! Vi har käkat middag och nu sitter vi bara och skvallrar här under värmelamporna. Så trevligt! Men saknar Mika som fan!!!

Ska snart möta upp min pojkvän och sedan blir det mys framför Idol. Puss!

82 Comments

alexandra isacsson

hej kenza!
du har ju en ljusblå jeansklänning från HM som du har klippt av så du använder den som ett linne, hur gjorde du med dragedjan när du skulle klippa av?
vill nämligen klippa av min med, men vte inte hur jag ska göra. skulle va jätte glad för svar! :)

Reply
Karin

Jag vet att man inte ska kommentera sånt, men herregud så smal hon har blivit!!

Reply
CAROFLINA.SE ♥+LYXIGA+VARDAGAR+♥

Min blogg blev utvald av ett stort, känt företag att fungera som bloggrecensent. Kolla gärna in hos en stolt tjej som driver en blogg som vara växer och växer ♥ ♥ ♥

Min blogg blev utvald av ett stort, känt företag att fungera som bloggrecensent. Kolla gärna in hos en stolt tjej som driver en blogg som vara växer och växer ♥ ♥ ♥

Reply
Matilda öhman

hej, kan du lägga upp bilder på alla dina tatueringar?
jag behöver lite insperation!

Reply
jessica

Vad hon ser ut att ha gått ner i vikt :) på ett hälsosamt sätt alltså, fint :)

Reply
Marilynz

Aww så söta!!
Sj ska man se Champions Leagu kval ! ;)

Ha en trevlig Kväll Snygging <33

Reply
kiba

Hoppas du får en mysig kväll då med din pojkvän. :D
Själv så ska jag fortsätta äta min glass och titta på min en av mina favoritserier- Nana

Reply
minna

Hej fina Kenza! Detta kanske är en dum fråga men vet du hur din kompis Dilay lyckades gå ner i vikt? Hon ser så himla bra ut! Jag kämpar också med att gå ner i vikt and I could really need some inspiration:)

Reply
Sara

Vill ha ditt liv? fast skulle justera de lite efter mina intressen.. men du borde verkligen leva ett drömliv kenza, glad för din skull! det finn alltså hopp!

Reply
Anna O.

Heeeeeeej Kenza! Bara älskar din blogg, jag får en mysig känsla i hela kroppen när jag läser, mår jättebra helt enkelt! Underbart att avsluta kvällen med. Hoppas du har det bra m din pojkvän ikväll. :) kram!

Reply
belle

vad kul att se dig med dilay och gamla vännerna : )) ja, ni umgås ju fortfarande men man ser inte det och ni fyra verkar så underbara tillsammans : > Blev sugen på att göra samma sak nu med mina bästisar xD

Reply
belle

PS. Dilay är så jävla fin! Det lyser om henne och det har jag alltid tyckt det gör. Haha, fan vad cheezy jag låter men ja, ville bara få det sagt ^^

Reply
Knivlisa

Kenza! Du är så himla vacker, till och med utan smink är du ju fantastiskt fin. Jag tycker du ska byta ut din headerbild! Den är så retuscherad att det knappt ser ut som du!

Reply
daniela

haha satt och kollade igenom din blogg och så tänkte jag “kan ju kolla från 2007 och läsa hennes gamla inlägg” och inser då att jag redan läst dom. Snacka om att jag följt dig länge!

Reply
nimo

Det här kanske är en lite konstig kommentar men vad smal hon har blivit! vad duktig hon är!
Hon har alltid varit så söt och fin, ville bara belöna henne haha ;)

Reply
Anna

Hej kenza! Måste bara säga att du är otroligt vacker, du hör säkert det ofta men man kan inte motstå att säga det….. Förresten, Kan du inte lägga upp en bild på din nya tatuering?
Kran

Reply
Syskonen som träffa dig på stan idag :)

Det var jätteroligt att träffa dig hoppas vi ses mer :) tack för att vi fick ta en bild med dig :) <3

ha det bäst :)
/maral och nahal

Reply
LINA

hej kenza! jag undrar hur har dilay gått ner i vikt skulle va jätte bra om du kunde lägga upp ett inlägg om det om hon vill berätta då givetvis. Tack!

Reply
NATTIS-PATTIS

Mysigt!! :D ser jag rätt eller fel, men jag tycker det ser ut som om dilay har gått ner i vikt? :P Puss

Reply
Jelly

Den blonda korthåriga tjejen i idol ser ut som en mindre version av dig :D Denise tror jag hon heter! Du kanske ha en syster du inte visste om? haha

kramar till en helskön tjej!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*