• header

14e september 2011

God morgon! ♥

Jag har sån träningsvärk att jag varken kan stå, gå eller sitta. Och det här är andra dagen! Min pojkvän skrattade åt mig i morse när jag försökte ta på mig skorna för att gå ut med vovven. Det gör så ooooooont! Skulle egentligen träna idag igen men jag var tvungen att ställa in det, ska iväg på ett möte.. Dessutom har jag ju så ont. Jag vet att det blir bättre när man värmer upp men ärligt talat så känner jag inte för det ändå haha, och Sadik hade bokat in ett helt pass med bara styrka och ben för att jag tatuerat handleden och ej kan ha boxningshandskar så min rumpa bara skriker NEEEJ. 

Nu har jag iallafall placerat röven i soffan med en massa frukost. Mötet är inte förrän klockan tolv så jag har tid på mig att bara mysa framför tvn och göra mig i ordning i lugn och ro. :)

Mani imorse. Ännu en regnig dag… Drar till värmen om en vecka! *längtar*

95 Comments

Vilma! :)

Jag tycker du är en sjukt dålig hundägare, eftersom du reser iväg 40 000 gånger om året och går på stan varenda dag och tvekar på att du tar med Armani,

Gud vad bra hundägare!!!, förklaring?

Reply
Johanna

En fråga: Du har aldrig känts som någon som direkt njuter av “kändislivet” eller viker ut dig som bloggare, åtminstonde inte tidigare. Blev därför lite förvånad över att se hur din kompis Tillan (eller vad hon heter..) skrivit ett långt inlägg om kvällen ni var ute med K. Blir därför lite nyfiken; trodde inte du var typen som uppskattade sådan uppmärksamhet, så hur fixar du det när en nära vän till dig är så uppenbart trånande efter fler läsare, media etc?

Reply
Lovisa och Madelene

Hej! Vi är två tjejer vid namn Lovisa och Madelene som ska skriva vår C-uppsats i höst i ämnet medieteknik. Vi utför nu en pilotstudie för att sätta oss in mer i ämnet som är bloggare och hur de marknadsför sig.

Vi skulle vara tacksamma om ni som Kenzas läsare vill offra en liten stund av er tid och svara på denna lilla enkät!

https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dEF4ckh1aUZkWEFOX1RFNlFTU1hBN1E6MQ

Tack på förhand!

Lovisa och Madelene
(Hoppas detta är okej för dig Kenza?)

Reply
Sofia

Varför ljuger du om att du mår så dåligt att du vill ta bort din blogg? Are u effing serious, du LEVER på din blogg som du kallar för JOBB. Du skulle aldrig ta bort den. Väx upp, kan inte fatta att du får 200 tusen i månaden. Och att du är kompis med Kanye? Jag kan fortf inte sluta skratta. Och neeeeeej jag är inte avundsjuk bara ärlig.

Reply
Sofia

Varför ljuger du om att du mår så dåligt att du vill ta bort din blogg? Are u effing serious, du LEVER på din blogg som du kallar för JOBB. Du skulle aldrig ta bort den. Väx upp, kan inte fatta att du får 200 tusen i månaden. Och att du är kompis med Kanye? Jag kan fortf inte sluta skratta. Och neeeeeej jag är inte avundsjuk bara ärlig,

Reply
ida

Men vart ska du resa?!du var ju nyss iväg med din pojkvän.blir det inte för mycket?tycker jag när jag rest 2 gånger denna sommmar.sluta vara så hemlig!

Reply
sofia

naaw, så söt bild. :) drar till värmen jag med snart! och jag har inte rest på 6 år. välförtjänt semester med andra ord. ^^,

Reply
S

När du minst anar är du världkändis din lilla skit !!! du har lyckats tjejen !! du ska vara stolt !!!! ja behöver inte ens säga något! du softar me lil john och Kaney west hallååååååååå!!!! vem fan gör de i Sverige!

Reply
monya

Hej,

Du måste få en hel del “reklam artiklar” som du inte vill ha/behöver. Varför anordnar du inte tävlingar i bloggen…? Inte som är i samverkan med andra företag utan som du själv kör?

Reply
kiba

Nä nu dör jag, han är för söt med den där huvan över huvut! :P
Söt som sockervadd är han. :D

Reply
josefine

Haha, åh jag har också lite träningsvärk, har tränat på duktigt nu i veckan men körde ändå ett lunchpass idag, såå skönt efteråt :)

Reply
Wilma!

Åh Kenza, Armani är såååå söööööt! Och du är så vacker!

KENZAS LÄSARE: Om ni vill kan ni gärna kolla in min blogg, jag skriver om mitt liv, shopping, drömmar osv. Jag uppdaterar 2-5 ggr om dagen och just nu kan man tävla om en IPOD leta på min blogg så hittar ni inlägget. Skynda er isåfall tävlingen avslutas snart!

Massor med kramar till er! :)

Reply
Stina

lägg upp massor med lättklädda bilder på dig, typ bikinibilder!! Alla vill ju se en kändis visar sig lite slampig! Passa på nu när du reser utomlands!

Reply
Moa

Gud så söt! Kan du inte visa din tatuering?
Mysigt med solresa nu höst? Vart bär det av?
Puss o kram :) <3

Reply
Louise

Det är jobbigt med träningsvärk, haha, men samtidigt härligt eftersom att man vet att kroppen har rört sig ;D

Reply
Dixi Wonderland

Jag blir fan förbannad på alla dessa anonyma jävla biatches som inte ens vågar länka sina bloggar eller facebook konton för att folk inte ska veta hur jävla hemska dom faktiskt är. Hur kan ni sitta och skriva de ni skriver till en person ni inte ens känner eller kanske ens träffat?
Kenza har inte gjort er något?!
Hon driver en blogg som råkar vara Sveriges största. Hon bad inte om att bli störst? Det blev så för att hon ser otroligt bra ut men samtidigt är väldigt snäll och gullig. Nu har inte jag träffat henne men jag känner flera som gjort de och alla säger samma sak!
Om ni inte ens vågar stå för de sakerna som ni skriver vilket jag förstår att ni inte vågar för det är så galet omoget att ni aldrig skulle få ett jobb! Så tycker jag att ni kan hålla de för er själva! Om ni har så mycket emot Kenza så låt henne vara! Det är inte svårare än så. Det är en mentalstörning att tycka så illa om en människa man aldrig träffat. Sök hjälp ffs!

Reply
Stina

Kenza vart har du köpt det regnskyddet eller vad man ska kalla det? Jag har också en chihuahua (korthårig) och tyckte den där verkade skitsmart dock har jag aldrig hittat någon sån. VArt köpte du den? Svara gärna till min mail för annars kommer jag missa ditt svar.

Reply
malin

sötaste vovven! :*

vi vill se bild på tatueringen! :D och jag är glad att du sa att den gjorde ondast av dina, gjorde min första (och hittills enda) där! ;)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*