• header

BUBBLA

Det känns så konstigt att vara hemma igen, tillbaka till vardagen med disk, tvätt & annat tråkigt. När vi var ute på castingturnén med Kanal 5/Modelljakten i 3 veckor levde vi verkligen i en bubbla. Det enda vi gjorde var att sova, äta & spela in. Och skratta såklart. För vi hade så jäkla kul!! Jag saknar Andreas och våra störda skämt, och jag är så himla glad över att ha fått en vän för livet. ♥

Den 3e oktober börjar vi spela in igen, längtar! Här kommer lite blandade bilder från turnén:

I 12 städer höll vi castingarna i köpcentrum, men i Östersund fick vi låna en fin teatersal! Då satt vi i juryn uppe på scenen och det kändes riktigt proffsigt.

Jobba jobba jobba….i… Gävle?

Örebro

Lång inspelningsdag = trött i benen. Tur då att man har någon som kan bära en…haha!

Sista castingen i Stockholm

I köpcentrumen såg vi gigantiska bilder på oss själva.

I Göteborg. I alla städer har jag stått och pratat i mikrofon framför flera hundra människor.. Hejdå scenskräck!

Ljudtekniker Carl gillade inte mina kläder för det gick aldrig att gömma dosan till myggan (lilla mikrofonen) haha

Såhär såg det ut i Jönköping!

Glada efter inspelningen i Uppsala!

109 Comments

Amanda

Hej Kenza, jag älskar hur du sminkar dina ögon här t.ex här: http://kenzas.se/2011/09/07/7e-september-2011-modelljakten/
Vilka ögonskuggor är ”svart/grå/silvrig” kan du skriva namn & nr på produkterna och gärna på de ”brun-bronze-guldiga” också. Vore super snällt. För jag gillar färgerna som du använder starkt, det är så snyggt! och vad är det för läppglans på bordet på andra bilden? Kram på dig<3 Jättefina bilder på dig & Andreas :)

Reply
Mikaela

Det är ju bra att du får öva att prata inför folk,eftersom du kanske inom snar framtid kommer sjunga inför folk då du har skivkontrakt :)

Reply
Ronja

FAN vad coolt det skulle vara att bli modell, men är dock 13 cent för kort :D men duuu, kan du länka det där inlägget som perez hilton skrev om dej? blev lite nyfiken. :) kram. älskar din blogg

Reply
Elin

Kommer du ihåg priset på din mysiga beiga tröja och klänning från Dagmar på ett ungefär? Puss

Reply
Vilma! :)

Ååååh Kenza, vackrare kan man väl inte bli?

KENZAS LÄSARE: Jag bloggar om mitt liv,shopping, drömmar osv. Jag uppdaterar 3-5 ggr om dagen. Just nu kan ni läsare vinna en IPOD! Om ni kollar på bloggen hittar ni inlägget!

Kramar! :)

Reply
Vilma! :)

Ååååh Kenza, vackrare kan man väl inte bli?

KENZAS LÄSARE: Jag bloggar om mitt liv, shopping, drömmar osv. Jag uppdaterar 3-5 ggr om dagen. Just nu kan ni läsare vinna en IPOD. Om ni kollar på bloggen hittar ni inlägget så ni kan va med och tävla om ni så vill! =)

Kramar. :D

Reply
Sanna

Det är helt otroligt hur vacker du är, vet du ens hur vacker du är? föresten när ska du blotta din nya tatuering och Tillans? :)

Reply
Emma

Tycker det är så kul att du har varit cheerleader! Är också cheerleader
Och har varit det i två år nu!:)

Reply
Emilia

Hej, det jag undrar över är hur mycket reklam som ni egentligen har haft till det här? Jag bor uppe i norrland (ganska mycket högre upp än östersund osv) men var i Göteborg samtidigt då du var där. Alltså gick ut från Gallerian i nordstan 15 min innan ni började castingen. Och jag märkte ingenting fören jag dagen efter gick in på din blogg. Hur känt är det här som ni håller på med?

Reply
Sofie

Hej Kenza
Jag hoppas att du kan säga till när Modelljakten börjar sändas på tv.

Reply
Johanna!

Din jacka Kenza 7 är den liten i storleken? skulle vara så sjukt snällt om du kunde svara! :)

Puss o Kram Johanna :D

Reply
Nora

Hej kenza! Måste bara fråga, VART har du köppt din blåa sammetsklänning?! Bara ÄLSKAR den!

Kram

Reply
sofie

jag vet att det inte tillhör ditt inlägg men jag måste bara fråga hur köper man öronhänspiercingen du säljer?? :)

Reply
tina

undrar bara, hur mycket väger du? för jag menar du äter hälsosamt o tränar o så.. inte för att du är tjock o: utan smal!

Reply
Sara

Vad fina bilder! Hade varit kul att söka ändå, bara för att få vara en del av det. Andreas verkar supertrevlig, precis som du! Favorit i repris nästa år? :) Du kan bli som Tyra Banks, fast ny, fräsch och svensk såklart. Puss och kram

Reply
jessika

frågestund på bloggen nu! ;) passa på att fråga frågor ang . vissa saker om några från idol som jag haft erfarenhet av! kram!

Reply
Erica :)

När jag ser massa bilder på dig och andreas så ser det ut som ni är ihop, och jag skriver bara: Stackars Aleks…
Det känns som om du glömmer bort honom och menar bara det!

Reply
Funny&Fluffy

♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡ ♡
Jag tror du kommer tycka om den här bloggen

Jag har en blogg som uppdateras med
roliga, fluffiga och söta videos

Om du älskar söta djur så kommer du nog älska den här bloggen.

Välkommen att kika in ♡

PS! Bloggens syfte är att stödja ett katthem som tar hand om hemlösa katter (läs pres)

Reply
Alan

Scarlett Johansson naken på GossipGuy.se <- Njut av Sveriges bästa kändissajt skriven av en snubbe!

Reply
Johanna

Hej, damn vad snygga ni är!!
Inga bilder från Karlstad?? kan du lägga upp lite bilder om du har några mer som du inte har visat oss än. KRAM! :)

Reply
Anna

Om inte du hade haft Aleks skulle du & Andreas passa väldigt bra tillsammans. :) Just sayin’, eftersom båda är sjukt snygga haha!

Reply
malin

KAN NI INTE BARA BLI TILLSAMMANS?? SNälla, ni ser så grymt söta ut tillsammans. Om du var singel skulle ni ju lugnt kunna vara ihop.

Reply
gina

du är sjukt vacker… tänk om man var så lätt att man kunde bli buren av killar, hehe. det går inte för mig, tyvärr, är mycket överviktig :( men du är vacker

Reply
sanna

sååå snygg å så modig =D hade aldrig vågat stått framför hundra människor sådär å pratat! Usch har aldrig ens vågat gjort en muntlig redovisning ;P

Reply
SANDY

men ni är sämsta juryn kenza! jag tyckte du va så snäll sp tar ni tjejer som ser likadana ut asså kom igeeen vad e det här

Reply
Sema

Hej Kenza! Imorgon är det en till casting i Göteborg för modelljakten, ska ni inte vara med då?!

Reply
IDA

Hej Kenza!
Jag har en liten fråga, jag är en av dom som gått vidare via bilder man kunde skicka in och sedan fått svar från er & sagt att jag ska komma till Göteborg imorgon eller Stockholm i övermorgon, det stod i mejlet att detta också hade att göra med modelljakten 2011, så jag undrar vad är det vi ska göra där? och om vi “går vidare”, är det då till dit de andra som du träffat i olika städer som “gått vidare” ska?
blir jätteglad om du svarar Kenza!

Reply
Emma

Haha neej inte nu igen, ska seriöst inte kolla på kommentarerna du får mer, blir bara irriterad, vadå stackars alex det ser ut som du och andreas är ihop bla bla bla…. När ska folk förstå att man kan ha vänner som är killar. Kenza har ju liksom under det här skrvit att hon längtar hem till sin pojkvän.

Hon gör ett program ihop med Andreas. Ska hon typ sitta stel som en pinne och inte prata med honom då för att hon har kille, man kan ju undra vad vissa har för syn på det hela.. Det enda som kanske skulle vara jobbigt för alex är alla som kommenterar hur söta Andreas och Kenza är ihop, varför ens skriva så när hon har kille?:)

Roligt att du skaffat en bra vän! =)

Reply
Misha

Haha, nu när du säger det så, du har ju faktiskt väldans opassande kläder för att kunna kamouflera myggor :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*