• header

Huvudvärk

Usch, vilken huvudvärk jag fick. Vet inte om det är vädret (får ofta huvudvärk vid mulet väder, det har väl att göra med trycket eller något) eller om jag håller på att få en migränattack. Sitter och kisar nu för att ljuset gör så ont… :S Får ta och vila lite nu innan jag drar igång nere i tvättstugan. Det lär ta mig hela kvällen för jag har inte tvättat sedan innan castingturnén.. Fan vad med smutstvätt det är, vill skjuta mig själv.

Mötet gick iallafall bra och nu ska jag göra min favoritlunch med b.la. kräftstjärtar och halloumi.. Finns det något godare??! Halloumin ska självklart stekas i en massa olivolja. :D

Innan mötet idag, hann inte blogga då!

97 Comments

Lovisa

Hej Kenza, jag heter Lovisa och jag är en trogen läsare, jag tycker att din blogg är riktigt bra. Jag älskar den!
Jag har tänkt på sistone att du liknar någon, och nu kom jag på. Leona Lewis!! Du är grymt lik henne, båda är otroligt vackra tjejer! Hoppas att din dag varit bra, Kramar!

Reply
Lizbeth Osnes - Behind the scenes (hverdag, mote, anoreksi, tips)

Stakkar, håper det går over snart <3
Du er svaret på NYDELIG.

Reply
Maria

Haha, jag läste “sitter och kissar nu”, jag tänkte hur fan hjälper det? Haha

Reply
Elina

Det är vanligt att få huvudvärk vid (extrema) väderförändringar. Hade huvudvärk för ett par dagar sedan, berodde också på väderförändringen. ^_^

Reply
Julia

Kan du inte tipsa om några snygga partyklänningar som passar i höst. t.ex. från nelly.com!

din blogg är grym!

Reply
Annelie

Jag vet hur det kanns, led av migran attacker nar jag var yngre, brukade sitta med solglasogon hemma for det gjorde sa ont

Reply
Therese

Jeg lurer på om du skal gi ut musikk med Kanye West?
Hmmm…. Er det derfor dere har hatt kontakt? Det tror jeg;)

Reply
Linda

Jag hade jätte mycket migrän förut. Men det visade sig att några saker låg fel i nacken. Så gick några gånger hos en naprapat o har inte haft migrän sedan dess (4år) ett litet tips :)

Reply
Ella

MER MATTIPS!!!!! :D
Älskar din recept. Din kräftpasta har blivit en favorit i min familj :)

Reply
sandra

Hej! ville bara säga att jag tycker oxå att du är skitlik leona lewis!!!!! Krya på dig oxå. Jag kan inte se bilden :(
Kramar!

Reply
josefin

kan inte du vara snäll och skriva ut receptet?
det lät sååå gott!! Tack för en awesome blogg.

Reply
josefin

kan du inte lägga ut receptet?
det lät så gott. och tack en en awesome blogg!

Reply
Louise

Jag har en nystartat blogg, kika gärna in och kommentera, följ mig via blogglovin, eller länka din blogg så jag får nytt att läsa! :)

Reply
Alice

Kommer du va me på bloggawards (stavning)
Jag kommer åka dit och vill gärna veta villka som ska va me!!!!
///Alice!
OBS! Älskar dina kläder, du har skit bra klädsmak!!!!!

Reply
Jennie

usch med huvudvärk. Satt underdagen här och pratade med min klasskompis hur hjälplös man känner sig när man har huvudvärk och ännu värre migrän. Ta hand om dig vännen <3

Måste dock till lägga att fatta vad GALET mycket kläder du har om du inte har tvättat på tre veckor! Avensjuk är bara förnamnet ;)

Reply
Kajsa

Jag tittade på inlägg från ditt arkiv och såg att du rökte på vissa bilder gör du fortfarande det?

Reply
Antoniah

Hej Kenza! Jag ska köpa en Jofama by Kenza 3, den med flätade axklar (?) Jag vill att jacka ska sitta slimmad! Så jag undrar vilken strkl har du på din? För jag vill beställa nu nu nu!! Tacksam för svar!

Reply
sara

Hallå Kenza!
När du var i Sundsvall med modelljakten, hur tyckte du Sundsvall var som stad på den lilla tiden du var här? :) Jag själv bor i Sundsvall så därför kan de vara roligt att veta :D

Reply
Lina

Det kan nog vara vädret! Har nämligen exakt likadant och har också varit lite osäker på om det är migrän eller vädret. :)

Reply
Inez

har du berättat vinnaren i rhcptävlingen? för isåfall måste jag ha missat de :(

Reply
Paula

Olivolja ska inte användas till stekning, om du måste så ska du ha så låg temperatur som möjligt för att olivolja klarar inte av för hög värme och det bildas till härdat fett som är skadligt för din hälsa.

Reply
Emma

Åh stackarn! :(
Men vad hände med RHCP tävlingen? Det har gått riktigt längre än en vecka :D

Reply
jenniferlinn

Hej! Ett tips bara Kenza för dig som gillar halloumi, precis som jag, doppa i mjöl och stek i olivolja, blir sååå mycket godare och frasigare ! :)

Reply
Denise "MATVRAKET" Gotvik

DET FINNS INGET GODARE ÄN HALLUMI! skulle nog kunna sätta i mig två tre stycker på en kväll.. och kräftstjärtar till. Det kan ju inte bli bättre!
Du har en mycket bra smak kvinna! Love your blog!

Reply
Mette

Hej Kenza!

Jag är själv fotograf och tänkte bara säga att jag MÅSTE titta in här hos dig med jämna mellanrum för att beundra Bingos bild på dig i headern – den är faktiskt den snyggaste jag sett av hans bilder. Fantastisk med ljuset, posen & hela alltihopet :-)

Hoppas din huvudvärk snart passerat!

Bästa hälsningar Mette i Båstad

Reply
Eva

Du borde gå till en doktor som kan fastställa om det verkligen är migrän, så du kan få tabletter utskrivna för det. Jag äter Sumatriptan och de funkar varje gång jag får huvudvärk! Fattar inte hur jag klarade mig utan dem.

Reply
L

får också jättelätt ont i huvet när det är mulet och det brukar ha med trycket att göra har jag hört. ska dessutom va ganska vanligt

Reply
Amanda

Hej Kenza !
Jag älskar din blogg & följer den varje dag på bloglovin.
Har följt dig nu sen ett halvår tillbaka kanske?
Och det ända som jag är nyfiken på är hur din lägenhet ser ut. Skulle du kunna visa några bilder? :-)
kram amanda

Reply
Anna

Älskar verkligen dina shorts, men hittar dem inte någonstans! Var har du köpt dina? Väldigt tacksam för svar! Kram <3

Reply
Modesty

Jag får också ALLTID huvudvärk när det är dåligt väder! brukar skoja att det beror på att träskallen sväller! Du kanske också lider av den åkomman ;)

Reply
Jonna

Neej, skjut inte dig själv du måste blogga mer! Hoppas att du mår bättre :)

Reply
Pernilla

Uach migrän är inget kul. Har själv ärvt skiten från min far som fått av sin mamma.
Men hans har försvunnit med tiden så man kan ju alltid hoppas ;D

Reply
Lydia

Det där med huvudvärk vid mulet väder vet jag hur det är. Jag har så varje gång, speciellt på sommaren då trycket växlar mycket mer då. Hoppas huvudvärken går över snart! Kramar

Reply
amanda

letar som en galning efter vanliga enkla toppar som sitter lite löst.. hittar de inte någonstans!! vart är din ifrån? kramis!

Reply
Alexandra

Hade det varit migrän skulle troligen något av sinnena bete sig annorlunda eller så skulle du ligga rätt så orörlig på golvet. Vet inte om du haft det innan men jag fick det ständigt för 1½ år sen :/

Reply
Cornelia

Jag snappade upp att du är big fan av halloumi, so am I!

Jag fick ett tips av min pojkväns föräldrar lagom till sommaren; att skiva tjocka “pinnar” av halloumin och sedan linda in den i bacon. Perfekt att lägga på grillen! funkar dessutom att steka. HUR GOTT! nam nam nam.

Kram på dig/ Cornelia :)

Reply
Anna

Nej, halloumin ska grillas eller stekas med lite smör och sen ska det hällas honung på!! Så jävla gott, lovar. Värt att prövas!

Reply
Max Holmbom

Hej!
Jag läser din blogg varje dag och älskar den!
Tycker du det är konstigt att en kille bloggar? Skulle vara toppen och du gick in på min blogg och kommentera och svara på min fråga för jag går runt och tänker på det!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*