• header

Turkiet nästa vecka

Jag fick världens godissug här efter middagen så med bara 5 minuter kvar tills affären skulle stänga kutade jag dit och köpte mig en stor godispåse. Jag har inte ätit godis på 2 dagar och det är fan rekord för att vara mig, men nu kunde jag inte hålla mig längre haha..

Så laddar jag upp inför stranden! På tisdag sticker nämligen jag och Humlan iväg till Turkiet för en vecka med sol & bad. Vi båda behöver komma bort lite och vila upp oss, men det lär bli lite party också.. Jag är så sjukt taggad att jag dör!! Det kommer bli grymt! :)

Efter denna resa blir det massa jobb så jag ska se till att njuta ordentligt.

Två söta bilder på oss från Grekland i somras ♥

146 Comments

Frida

Åh vad skoj, jag ska också till Turkiet nästa vecka, vart i Turkiet ska ni? Ha det så roligt, kram! :)

Reply
Mary

Sei una ragazza fantastica! Bellissima, solare, allegra, simpatica! Inoltre fai la vita dei miei sogni!
Sei davvero fortunata, goditi la vita finchè puoi ;)
Baci baci
Ti voglio bene ! *-*

Reply
Cajsa

Hej Kenza! Är det verkligen så smart att åka till sol och bad när du är nytatuerad? Kan säga utefter egna erfarenheter så blev min tatueing vätskig och ful efter för mycket sol. Tatuerade mig nyligen igen för fjärde gången och vet hur lång tid det kan ta. Min tatuering som vätskade satt just på handleden. Tänk dig för! En seriös tatuerare rekomenderar att man ska vara borta ifrån solen i ca 2 veckor! Tänkte bara säga det för din egna skull :) vill inte att du ska få samma reaktion som mig! Kram.

Reply
ines

Gud vad ballt, jag åker nästa vecka på lördag. Vart åker du? Ska dit nämligen med mina föräldrar så det hade varit roligt med ett ungdomligt sällskap på beachen eller part. Tror knappast att jag vill fesya med föräldrarna. Vi har setts förra året i götet. Gulligt om du svarar, helst via mitt mail. Du e så söt! :-D

Reply
Sofia

Turkiet är underbart! Om ni åker till alanya finns det en jättestor klubb som heter robin hood, och i somras när jag var i turkiet blev vi varnade av befolkningen att det var väldigt mycket droger där osv.. Så var försiktig :)

Reply
Vilma! :)

Åååh vad kul! :)

KENZAS LÄSARE: Kolla gärna in min blogg, skriver om mitt liv, shopping, drömmar osv. Jag uppdaterar 3-5 ggr om dagen. Just nu kan ni även tävla om en IPOD ifall ni nu vill ha en! :)

Massa kramar till er…

Reply
S

Asså, lägg aaaav!! Jag vill också till Turkiet – så sjukt otroligt jättefint :D Vart i Turkiet åker ni? Säger du Antalya dör jag lite igen. Haha, anyway…hoppas ni får underbart till max! Kram

Reply
Matilda

Hej kenza!
Har en fråga till dig och du har antagligen fått denna fråga många gånger, hur lång är du? Anledningen till att jag frågar är att jag är 1,79 och går bara i 9an, jag älskar höga klackar men det känns helt enkelt för mycket med klackar på mig eftersom alla mina kompisar är runt 1,50-1,70! Det är såå snyggt och man får grymmt snygga ben i det!
Har du några tips på vad jag kan göra för att bli av med mitt sko-problem?
Älskar din blogg btw! Kram<3

Reply
Sanna

Härliga bilder! Hur blev det med Rhcp tävlingen? Vem vann? Går fortfarande och hoppas på att vinna :) Haha! Ha det gött

Reply
Melinda

KUL! Vart i Turkiet är det ni ska? Jag kom hem från Turkiet för 1 vecka sen. Det var hur varmt som helst och jag skulle göra vad som helst för att få åka tillbaka NU! xoxo

Reply
Caroline

Vart i Turkiet ska vi? Vi var på Gümbet på Bodrum halvön jag och min pojkvän i sommras och där var det jättefint :) Hoppas ni får en toppen resa! Kram

Reply
Nathalie

Åh, jag blir så avundsjuk! The doors är underbart då det är scandinaviskt och när de svenska låtarna kommer blir man ju bara dundertaggad! Ha det toppen och sköt om er därnere! :)

Reply
Lina

Som om du behöver vila från ngt? Du gör ju fan inget :o endast gymnasieutbildning, pfft!

Reply
sanne

coolt ju jag ska till Turkiet den 23 september nästa vekca då tänk så kommer vi sitta på samma plan då :D

Reply
Sandra

hej!! Jag och en kompis ska till Turkiet nästa lördag, vilken stad ska ni till?
skulle vara så himla kul att få träffa på dig där!! :)

Reply
Caroline

Hej!
Börjar med att säga att jag har följt din blogg ungefär sedan början och att se hur allt har utvecklats till hur det är nu är häftigt! Fortsätt med det du gör :)

Sedan undrade jag var i Turkiet du ska åka? Ska nämligen också dit på måndag :) Ska bli riktigt skönt, längtar!
Mvh Caroline

Reply
Keela

hoppas ni får en kanon vecka, jag får hålla mig tills vi sticker till thailand i tre veckor… hade dock gärna tagit en sväng till turkiet just nu jag med. Jävla skit väder här hemma… :(

Reply
lovisa

åh vad härligt! vart i turkiet ska du? jag ska nämligen också dit nästa vecka så skulle vara grymt att träffa dig! :D

Reply
Merve

Hej kenza!
Gud vad härligt! själv kommer jag från turkiet fast från huvudstaden. Det är underbart där men självklart beror det på vilket ställe du åker till (Kusadasi, Alanya, bodrum eller antalya). Akta er nämligen för killarna det är galnaa!. Kramar

Reply
carro

Vila upp dig? Från..? ;)
Jämför med andra som arbetar heltid, kliver upp halv sex o jobbar 8-12 timmar varje dag.. DE skulle behöva få vila lite.

Jag vet att du anser att blogga är ett heltidsjobb, men jag tycker inte det är jämförbart. O nu har du jobbat i tre veckor med modell casting. Ansträngande?

Reply
Sara

Vad händer med din pojkvän? Du har inte nämnt honom på LÄNGE! Är det nåt som inte funkar mellan er eller så :( ?

Reply
Karina

Dont`t you afraid to wet your new tattoo by salty water and to take the sun?.. Be careful!

Reply
Anonym

Hej jag tänkte bara fråga om din pojkvän inte blir svartsjuk när du reser så mycket med dina kompisar, festar , jobbade med Andreas t ex, allt bra du skrev om honom. Kommer det inte bli lite jobbigt när du åker bort en vecka , när du ganska nyligen vart borta från honom i 2 veckor? :)

Reply
Louise

Hej Kenza!
Vart i turkiet ska ni? Jag kom hem från Turkiet för 2 veckor sen efter att ha varit i alanya med en kompis. Jag kan starkt rekomendera utestället “the Doors” om ni ska till alanya!:) det ligger vid hamnen! Kan bara varna er om en bön de skriket ut 5 gånger om dagen, lite jobbigt men man vänjer sig! Ha en toppen resa! Gillar din blogg starkt! :)

Reply
eeeh

Har läst din blogg lite då och då sedan innan du skaffade Mani… Vill bara säga att det är kul att se hur bra du har lyckats, och att du ändå har kvar fötterna på jorden. Du är så vacker och kan nå så långt om du bara skiter i patetiska och avundsjuka människor. Kram!

Reply
Ebba

Du har verkligen en kropp att döda för! Hur håller du dig i form? Hur äter du och hur tränar du? Kram!

Reply
C

Vart i Turkiet ska du och vilket hotell? Ett råd om ni ska ut på kvällarna eller gå på marknader/shoppa. Ha inte alldeles för korta/tighta kläder. En del turkar kan bli lite för mycket, dvs. glor, pekar eller blir påträngande. Annars är Turkiet ett riktigt bra resemål. Har varit där 5 år i rad nu. Ha det bra. Kram! :)

Reply
Anneli

Nej vad läskigt, jag tänkte imorse “Undrar om Kenza ska resa till Turkiet nångång” bara sådär. Haha. :)

Reply
- | | Carro | | -

Turkiet..var.. Alanya? ;) Där är det ju mycket party ;) kom hem därifrån för snart 2 veckor sedan, var där två veckor men min pojkvän. Tyvärr inte billigaste stället (de vet väl att de kan tjäna pengar på turister…)..så nästa stop i Turkiet blir på ett annat ställe, förhoppningsvis billigare där :) men Alanya var kul, nice med sol & bad..dock väldigt få bra engelsktalande, vissa bra svensk-talande dock xD vet ej om du ska dit men rekomenderar väl Alanya ifall man är nå gäng som gillar å festa :P vill köpa mat och drinkar osv billigt är det dock inte rätt..men har man pengar så gör det väl inget ^^

ja, svammel, hoppas ni får det bra där borta iallafall..saknar solen massor :)

Reply
sanna

Åh ni kommer få det sååå jobbigt! Jag och min syster va där förra veckan, jätte varmt och skönt men killarna alltså, det va de sjukaste. Man blev verkligen antastad på klubbarna, händer mellan benen och allt, fick slå dom i huvudet så dom sluta. Ha aldrig aldrig kort klänning och höga skor där :p Ha en bra resa!

Reply
rebecca

Åh vad roligt! Jag åker också utomlands nästa vecka, fast till spanien i 11 dagar, och det ska bli så skönt. Ses i medelhavet då! hihi :)

Reply
Jacqueline

Jag ska med till Turkiet nästa vecka eller ja redan nu på fredag för att vara exakt :) Hoppas du får en riktigt trevlig semester! Vi kanske springer på varandra där borta :D Ha det bra kram!

Reply
Julia

ville bara fråga om ni valt vilka som går vidare till modelljakten, alltså valt ut någon/några som sökt via datorn..? (alltså inte deltagit vid castingarna) har de fått reda på att de har gått vidare? Kram!

Reply
sabina

KENZA!?! Jag ska med till Turkiet nästa vecka! hoppas vi ses och kanske kan ta ett kort och kallprata, lite sådär som man brukar göra? :D

Reply
ida

Hoppas du får det skönt! Jag och min kompis fick inspiration av dig o dina resor så i december åker vi två 17 åringar till Kanarieöarna!
Hoppas allt är bra efter omständigheterna! Hörde du. Gästar vakna med the voice nu på morgonen! Lycka till med allt!
Kram

Reply
Linda

Är det inte så bra mellan dig och aleks längre?:/ Man får en känsla
av det.

Reply
Lotta

Hej hopp!

Är så förbannat trött på alla bloggare som prompt ska “vila upp sig” hela tiden… Herregud, ni reser ju utomlands varannan månad och ändå “måste ni vila upp er”. Ge fan i att festa så mycket när ni väl är utomlands så kanske ni kommer hem “utvilade”??!! Avundsjuk, jag?? Självklart! Jag älskar att resa utomlands och gör det så ofta jag kan. Hade jag haft tid hade jag rest ännu mer. Det är inte själva resandet som är grejen… Sluta i att skriva att ni behöver vila upp er, ni festar ju ändå järnet och när ni varit hemma en vecka börjar det bli dags “att vila upp sig” igen!

Reply
anna

Vilar upp dig? Vadå för att du har så otroligt stressigt och påträngande liv? Du lever så många personers drömliv och får allting gratis så du bör inte behöva ta en paus från det. I och med att du reser hela tiden!!! Nu tänker jag sluta stödja denna bloggen som gör att du har råd att festa och resa. Rent skit ju! Hejsvejs.

Reply
Louise

Var försiktiga. Jag och min tjej kompis var där för två år sen. Killarna är galna där lita inte på någon. Gå inte till stranden själva på kvällen, vi blev förföljda av några turkiet killar där.

Reply
elin

Ååååh shit, vill också!!!!!!

bESÖK MIN VÄLBESÖKTA BLOGG DU OCKSÅ!
HTTP.//INNO.MYSHOWROOM.SE

Reply
josefin

Hej fina kenza! Jag har en liten fråga, jag är rätt lång, i jämförelse med mina kompisar och så, och tycker det är rätt jobbigt på något sätt, upplever du också det, att det nästan blir som att du blir en “storasyster” och känner dig som en jätte?

Reply
Hanna

Hej Kenza! Hur kan du hålla dig i så bra form? Vad är hemligheten? :) tack för bra blogg! :)

Reply
Hanna

Hej Kenza! Jag undrar hur du kan hålla dig i så bra form? Vad är hemligheten? :) Tack för bra blogg

Reply
Cilla

Vilken lyckoost du är! Jag kom hem från Alanya den 25e och jag vill tillbaka. Jag ville inte ens åka hem(och ändå var jag där 2 veckor). Hoppas för din skull att du ska dit.

Reply
petra

Du skulle testa på å jobba 8 till 5 som oss vanliga. Vet inte om du skulle klara av det.. Du jobbar tre veckor och tycker du förtjänar lite solsemester.. Haha lite skrattretande. Men aa jag är avis. Vem är inte det? Att tjäna massvis utan å jobba å åka utomlands varannan vecka.
Jag är inte bitter ;)

Reply
Anna

Om det är Alanya ni ska till och vill handla schyssta kläder så besök affären “Moda shop” som ligger på damlatas gatan in mot centrum! Och fråga efter en kille som heter Ramazan! :) Du kan hälsa från Anna att ni ska ha ett bra pris! ;)

Reply
Terese Hallgren

Vila upp dig?
Fyfan, du är rentav för mycket som sagt.
Hur kan du ens tycka ditt liv blir jobbigt och att du behöver vila upp dig? Det är vidrigt. Försök sätta dig in i personers vardag där man faktiskt ARBETAR, arbetar på riktigt och sliter flera timmar om dagen. Och inte ett “arbetsliv” där man står framför kameran, sitter i en soffa och bloggar, hälsar på kändisar osv.

Och snälla kenza, sluta säga att du arbetar hårt för att få det du fått. Det är pinsamt att du skriver så. Du borde lära dig vad att arbeta hårt betyder!

Reply
Malin

Jag va i Turkiet i juni och det är verkligen jätte, jättefint men som någon skrev så blir man verkligen antastad på klubbarna av alla turkar så se upp! ;) Dom är helt galna i brudar!

Reply
whatevs

Its kind of too late for the beaches and swimming in Turkey. I hope it won’t be that cold

Reply
Anna

Bara för att hon lever vårat drömliv betyder det inte att hon inte jobbar hårt och inte är stressad.

Reply
Jamie

Ska också åka till Turkiet/side. fast jag åker den 1 oktober.. kanske ses på flygplatsen?!? fast ska du till side eler till alanya? :)

puss & kram Jamie.

Reply
Sel

Awesome! Mitt favoritland! Hoppas du får det bäst Kenza, har alltid tyckt du borde åka dit! :D

Reply
Gabriella

Ja du behöver ju vila upp dig haha 20 år och jobbat hårt några veckor du är rolig du

Reply
eve

vadå vila upp dig? Det är väl allt du gör på dagarna! och nej att intervjua kändisar, bli fotad och designa några jackor räknas inte! Ge dig nu… Ditt såkallade jobb klassas knappast som ansträngande.

Reply
Märta

Åh! Vart i Turkiet åker ni? Vill så gärna träffa dig, ska nämligen ochkså till Turkiet på tisdag! :D:D

Reply
Linnea

Vill inte låta negativ men känns lite skumt när du säger vila hehe. Eller det blir som ett litet slag i magen på den som går upp sex varje morgon o sliter men ändå aldrig har råd o åka nånstans eller gå ut o äta eller nått sånt. Jag önskar att jag bara kunde fått göra en av alla de saker som du gör. Då hade jag vilat upp mig för ett år hihi! Men jätte fin blogg du är jätte fin! :D kram

Reply
Lynn

kan inte du göra en kategori med alla dina resor? Du har ju gjort så otroligt många nu! :)

Reply
Jennifer

Skulle tro att det är Alanya som gäller? ;) Besök Panderosa och Robin Hood!!!! ;) annars missar du något kan jag säga.

Reply
Tala

Nu sitter jag på sunny Hill hotell alanya och njuter av solen, jag har varit här sen i. Lördags, idag kom molnen men det är fortfarande varmt! Shoppingen ska du vara försiktig med. Dom blåser en mycket. Köp inga guld eller silver smycken, de flesta är falska

Reply
sanna

Vart i Turkiet ska du? Var i Alanya i augusti och det va hur bra som helst! Festställena där va underbara!

Reply
Madde

Är nämligen i Alanya nu :) vart i Turkiet ska ni? Skulle vara jätte glad om Jag fick ett svar :) kram

Reply
evelina

turkiet är bäst! vart i turkiet ska nu? jag har varit i alanya 7 gånger så kan nog tipsa om ett och annat :D kram!

Reply
NATTIS-PATTIS

Fan vad söta!! Och GUUUD sp kul att ni också ska till Turkiet den här veckan, jag ska till Alanya på fredag :) Åker dock från Frösön.. :) Åååh hoppas verkligen vi träffas på stranden & kan ta ett kort, skulle vara sjukt kul (just för att jag aldrig träffat dig) eftersom vi bor i samma land men träffas (kanske) för första gången utomlands! ;) För asså du & Tyra är världens förebilder, Du anar inte?! :D Puss&Kram (L)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*