• header

Malmö

Nu är vi framme i Malmö! Tågresan gick jättebra, Mani sov mest och jag tittade på filmer. Nu ska vi se om jag hittar syrran!!

75 Comments

Alan

Välkommen till Malmö Kenza <3

Gå in på GossipGuy.se och spana in nakenbilder på Scarlett Johansson <- Sveriges bästa kändissajt skriven av en snubbe!

Reply
Sanna

Snälla hjälp mig nå min dröm !

http://www.dromstipendiet.se/133

Jag skulle bli så otroligt glad om du ville hjälpa mig med en röst så att jag kan nå min absolut största dröm i livet och visa att man visst kan vara duktig på att sjunga och lyckas fast man är lite rundare i kroppen.

Om du röstar mig så gå in på min blogg http://moonzanna.se och berätta det i en kommentar så får du självklart en länkning av mig.

tack på förhand !
kram

Reply
Josefine

Såg dig precis i Malmö på caféet med gröna filtar haha :) kul att se dig lite på riktigt hehe

Reply
Lovisa och Madelene

Hej det är Lovisa och Madelene igen! Vi la in en länk igår till en enkät som handlar om bloggare och marknadsföring. Tack så jättemycket ni som gick in och svarade på enkäten. Men vi skulle behöva lite mer hjälp om några till har lust att gå in och svara på denna lilla enkät så skulle det hjälpa vårt förarbete till vår C-uppsats i medieteknik. Snälla gå in på länken!

https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dEF4ckh1aUZkWEFOX1RFNlFTU1hBN1E6MQ

Tack på förhand!
Lovisa och Madelene

(Hoppas detta är okej för dig Kenza ännu en gång?)

Reply
Emely

Hallå, vad hände med red hot chili pepeprs tävlingen? :)

ps, längtar tills serien börjar :D

Reply
Sanna

Hejsan!

Jag har länge suktat efter dina designade skinbyxor, vilken affär kan man köpa dom? Vill testa dom innan! Någon som har svar på den här frågan, skulle bli super tacksam.

Reply
Emma

Hej kenza. Minns att du hade öroninflamation när du var utomlands, har du något tips för att lindra smärtan eller få det att gå över snabbare? Gör ju så sjukt ont! Kram

Reply
Becka

Är du och din pojkvän förlovade? Hade du nån pojkvän innan du blev ihop med din nuvarande pojkvän? :) <3

Reply
Fanny

Oh jag såg dig för ett tag sedan! Du gick i stan med din syster, hennes man och en barnvagn. Jag vart för mesig för att komma fram och säga något haha ni vart helt i er egen värld och jag likna en sophög haha. Vacker vart du iallafall, i verklighet som på bild.

Reply
Christie

Aww, Auntie Kenza! Hope you have a wonderful time there with the newest member of your family!

Reply
Linnea

Gud var söt Mani är! Tycker han inte det är läskigt att åka tåg? Har aldrig åkt tåg med min hund! ;)
Hur lyckas du förresten vara så vacker varje dag? <3 Du ser liksom naturligt fin ut! :)
Kram // Néa! :)

Reply
Matilda

Vart i Malmö bor din syster? Bara nyfiken för jag har bott där själv och älskar staden! Älskar din blogg hihi. Kram

Reply
SANDY

men kenza svara då varför valde ni tjejer som såg likadana ut för? Kommer aldrig mer komma på sånna grejer förlåt men ni va sämst

Reply
Klara

Hej fina Kenza!
Vet du vad jag drömde en drömm om dig inatt.
Det var en av de bästa drömmarna jag haft!
Jag stod bakom en ridå i en arena med en ishooke is. Mitt på isen stog du med strålkastare på dig, ditt huvud visades på storbildsskärmarna. Alla dina jublande fans satt i pubilken och var helt besatta av att titta på dig.
Helt plötsligt sprang jag ut på isen och fram till dig.
Efter som du hade högklackar så såg jag upp till dig. Bara stod där och stirrade på dig fick inte fram ett ord. Efter några sekunder såg du mig och hälsade. Jag sa hej och fick som sagt knappast fram något mer. Efter ytterligare några sekunder började vi prata och blev mer och mer vänner. Du tog tag i min arm och sa tack allihopa för att ni kom och berättade att jag var din vän och var väldigt trevlig.
Efter showen satt vi oss i ett rum som hade någon konstig inspererad stil från sumo brottare. Det var ett par flip-flopps i vävt trä och storleken måste ha varit 80 eller något. Det fanns ett jacucci och brevid på en sol stol låg min syster och solade inomhus!
Vi satte oss vid ett bord och började prata. Vi hade jätte roligt och blev väldigt nära vänner. Du bloggade om oss och berättade allt vad som hade hänt. Jag var med på din blogg, det var helt obeskrivligt! Jag var så lycklig och viste inte vad jag skulle ta mig till.
Sedan vaknade jag, men jag kom ihåg exakt hela drömmen och hade en sådan härlig känsla i magen och jag var så lycklig. men sedan slog tanken mig att det bara var en dröm. En del av lyckan försvann men jag kände ändå att det var en jätte härlig dröm.

Ville bara berätta för dig att jag drömde en dröm om dig som var så rolig och underbar. Tack för drömmen! kram

Reply
Fryshusets gymnasium

SnällaSnällaSnälla, hjälp mig och min klass att få en gratis studentskiva, det kommer bli den fetaste någonsin och om vi vinner får ni alla gratis inträde så långt biljetterna räcker.
Allt ni behöver göra är att följa länken och gilla bilden, tar inte ens 30 sekunder!! Snällasnällasnälla hjälp till!!! Tack på förhand! Sprid detta meddelande!!!

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150274829485882&set=o.210950842275382&type=1&theater

/MVH Fryshuset ES3C + ES3D

Reply
Melina

Omg, min mamma ringde mig i skolan och sa att vi skulle åka och köpa Jofama by Kenza nummer 7. Så nu hänger den i mitt rum! Är så himla stolt över den, ska fan begravas i den!

Reply
Jennie

Mysigt! :)

Jag skulle oxå vilja ha en vovve! Men det krävs så mycket tid, men klara du det med alla dina bollar i luften tycker jag att jag skulle klara det galant :P

Reply
Wilma

GRYMT GRYMT BRA BLOGG!
Läser flera gånger om dan!
Du är en förebild!

Jag undrade om du skulle kunna lägga upp bilder från Uppsala? <3 På publiken och sådära <3 Kramar Wilma

Reply
Lina

Det var verkligen superkul att träffa dig idag på HM!
Jag och mina kompisar var alla lite starstruck efteråt, en och annan av oss fällde tillochmed några glädjetårar!
Mani var också supersöt :D

Många kramar från Lina

Reply
matilda

du har fortfarande inte svarat på min fråga angående ansökan på internet till modelljakten! kan du skriva det i ett inlägg så jag får reda på det? hur och när ni väljer ut vilka av dom som skickat in kommer med i modelljakten?

Reply
Johanna

Jag svär, e asfull just nu..men jag såg den här bilden idag och jag såg ingentingr… Men nu när jag kollar när jag e på lyran såg jag direkt att du e randig i ansiktet….varför e du det?
Snygg är du vilket som ehlst men blev bara så jäkla förbluffad över att min syn blivit 7000ggr bättre när man e på pickalurven än när man e nykter.
Hre gött jänta

Reply
ida

Hej kenza ! jag ska på min killes fotbolls gala i oktober och jag har ingen koll på klänningar och sånt. skulle du kunna ge mig lite tips på vad man kan ha på sig, tack för en bra och världens finaste blogg du gör ! kramar ida

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*