• header

Alfapet yyyeaahhhh!!

Vi har världens lugnaste men mysigaste fredagskväll här! Vi spelar Alfapet nu och jag kickar min pojkväns ass! ;) Det var länge sedan jag spelade dock (jag och tjejerna spelade ju det JÄMT förut.. tog till och med med oss spelet när vi åkte utomlands haha)… Och jag har inte heller testat på appen Wordfeud.. Blir man beroende? Då vågar jag inte.. Har äntligen slutat vara beroende av Instagram haha!

Nu ska vi fortsätta mysa här.. Vi tar det lugnt ikväll eftersom att det blir party imorgon!

Gammal bild i brist på annat

129 Comments

Julia

Vad mysigt!! Ja shit ladda inte ner wordfeud, sitter ju liksom och gör inget annat haha :D

Reply
HANNA

Man blir absolut beroende utav Wordfeud! Fast ifall man skaffar det ska man inte starta för många spel med alla, då det bara blir riktigt tråkigt.
Hoppas ni har en bra kväll, Kram!

Reply
lisa

SNÄLLA KENZA SVARA PÅ DENNA FRÅGA !
VAD HETER MASCARAN DU ANVÄNDE PÅ DITT INLÄGG “ON THE TRAIN”
OCH VART KAN JAG FÅ TAG PÅ DEN ?
Kram

Reply
Klara

Yes, no doubts att man blir beroende! Har till och med tagit bort appen nu, för jag orkade inte med mig själv haha. Puss!

Reply
thess

Kenza, du bara mååååste ladda ner wordfeud! Bästa appen! och ja, det är beroendeframkallande men det gör inget för du kommer älska den :D

Reply
malin

herregud va man blir beroende av wordfeud! måste kolla den hela tiden, haha. men det är jättekul så du borde skaffa det! :)

Reply
Anna

Alltså jag hatar verkligen att spela alfapet. Tycker det är tråkigt, jobbigt och bara plågsamt. Men jag blev totalt beroende av wordfeud. Man tänker att okej, det är tråkigt, men bara ett ord till då. Ett till. Ett till.

Reply
Olivia

Hej kenza! Jag skulle gärna vilja se hur din garderob ser ut! Är jätte nyfiken! Skulle inte du kunna ta kort, vad du nu har.. walk in closet? Eller en helt vanlig garderob bara?
Tacksam ifall du kunde göra det :) Kram!!

Reply
Mimmi Holmner

Du måste testa Wordfeud iaf! Om du älskar alfapet så kommer du älska det! Asroligt! Man möter ju dom man känner! Strunt i fall du blir beroende, de är ju kul! ;-) just do it! :P

Reply
Shade

Jag tror man blir beroende. Min sambo gör inget annat än spelar Word Feud, haha. Inte så kul för mig dock… Fast jag hjälper till lite ibland ;)

Reply
mysan

Haha sitter as we speak och spelar wordfued! sitter med 5 kompisar samt 4 randoms (man kan ha igång många spel samtidigt) det ligger dessutom kvar så tröttnar du så kan du fortsätta dagen efter då plingar det i den andres telefon och ni kan fortsätta, man kan även chatta. skitroligt med kompisar och även andra!! haha

Reply
martina

Haha jag blev iallafall beroende av wordfeud:-P om du skaffar det så möt gärna mig! Jag heter marrtiina på wordfeud. Hare bra! Puss.

Reply
Sara

Jag har wordfeud. Skaffa det inte! Hahah jag kan inte sluta spela, det är jättejobbigt.. sover ju knappt längre haha :(

Reply
Almawallin

Hej Kenza! man blir lite beronde av wordfeaud men det går över ganska snabbt om man inte är så bra på det! :) eftersom man tröttnar bara om man förlorar hela tiden! :)

Kram/ Alma

Reply
Lisa

Jag har inte ens en iPhone (min pojkvän som har) och jag har ändå blivit beroende av Wordfeud… hahaha. Frågar Johan hela tiden “Har någon svarat på Wordfeud? Får jag låna din iPhone” hahaha. sjukt ;-)

Reply
pilla

Vågar heller inte testa wordfeud. Känns för beroendeframkallande. Men älskar alfapet. Svårt där…

Reply
Tess

Man blir GRYMT beroende av Wordfeud.. Skaffade det för några veckor sen och kan inte sluta spela.. Haha:) försöker intala mig själv att det inte gör ngt eftersom det är ett “bra” spel och man lär sig ngt…. Hmm:) men skaffa Wordfeud iaf! Its Awesome:) adda mig; tessjun

Reply
Hanna

Du måste ju bara testa wordfeud, det är ju mer eller mindre gjort för dig, haha. Och eftersom du spelat så mycket kommer du ju mosa alla andra med dina skills! Dock blir man beroende… Men who cares, det är ju så kul :D hoppas att ni hade en mysig kväll, kram!

Reply
Linnéa

hej, hoppas att du hade en mkt mysig kväll!! :) <3
Jag har wordfeud och jag är inte beroende för jag är försiktig så jag inte blir det xD men min mamma…… hon är as beroende hon spelar hela tiden typ .. så om du ska ha det ta det försiktigt ! (: vi vill ha den kenza du är ! <3
puss!<3

Reply
Becca

När drar du vinnaren till red hot chili peppers? Vill juuuu så gärna vinna! :)

Reply
kiba

Alfapet är jätteroligt! :D
Hoppas du vann över din pojkvän, kanske jag ska kalla det rättvist! :P

Reply
Sandra

Du blir beroende !! Jag lever andas äter typ wordfeud ha ha nä men nästan .
Det är så sjukt kul att jag funderar på att köpa ett alfapet för att knäcka mannen här hemma han vägrar skaffa wordfued (han vet att han kommer torska dit o bli beroende).

En fråga om du har tid att svara.
J.C skor (har modellen everest) tror du de töjer sig lite? En aningens trånga vid tårna är dom men är rädd att en stl större blir för stort.
Vad tror du ?

Reply
l e l l e s f o t o

Åh, du är verkligen så himlans snygg! Vi pratar om dig massor i skolan. Hihi, men jag undrar bara vart du har köpt din ubersnygga tröja på bilden ovan, den vita? Ha det bra, och sköt om dig. Massa kramar från Ellen!

Reply
zara

Hej!

Jag undrar vad för vinterjacka du ska ha? nå förslag på någon varm men fin?

Reply
Nala

Man blir beroende av Wordfeud. Jag o en kompis spelade igår i 5 timmar haha. Han som ALDRIG spelar spel, jag fick tvinga honom o testa lite me mig. Sen va de han som inte ville sluta

Reply
Nelly

Beroende.. ? Ja, det kan man säga.
Visade mina föräldrar appen för de brukar alltid spela Alfapet, du kan ju gissa vad dem satt och spelade resten av kvällen ;)

Reply
Maddo

Jag har ju ingen smartphone.
Men alla mina vänner har… och jag kan svara dig utifrån dem.

JA MAN BLIR BEROENDE ;)

Reply
Rebecca

Man blir helt klart beroende av Wordfeud, men kul är det! ;) Man kan möta vänner men också “random” personer.. Faktiskt riktigt skoj! :) Speciellt om man vill fördriva tiden. Tycker du bör pröva de :)

Reply
johanna

Helt klart beroendeframkallande!! Men så jäkla kul att äga ut sina kompisar, haha bästa spelet för iphone/android :)

Reply
Sanna

Snälla hjälp mig nå min dröm !

http://www.dromstipendiet.se/133

Jag skulle bli så otroligt glad om du ville hjälpa mig med en röst så att jag kan nå min absolut största dröm i livet och visa att man visst kan vara duktig på att sjunga och lyckas fast man är lite rundare i kroppen.

Om du röstar mig så gå in på min blogg http://moonzanna.se och berätta det i en kommentar så får du självklart en länkning av mig.

tack på förhand !
kram

Reply
j

Hej Kenza!
Enda sen jag såg din Jofama by Kenza jacka 3 så har jag velat ha den, men jag har aldrig haft råd och nu kostar den ju några hundra mer än vad den gjorde förut.. Och varenda gång jag ska buda på en på tradera så går den alltid för mer än 1500 och jag har inte den ekonomin just nu.. Finns det någon som helst chans att du skulle kunna hjälpa mig få den lite billigare så skulle det vara guldvärt, eftersom jag inte har en jacka och det börjar bli riktigt kallt nu.. Beställde en liknande på H&M men den kommer ju inte så allt blir bara fel just nu…
Förstår att det kanske inte är så lätt men jag skulle va tacksam om du iaf läser detta!
Du är bäst Kenza och tack för en bra blogg, kram!

Reply
julia

hej kenza !!!
jag har också en iphone och för någon vecka sen laddade jag ner wordfeud, och jag lovar dig, man blir värkligen beroende !!!!helt sjukt , skulle aldrig klara en dag utan den!! haha
fast det är väldigt kul också ;)

puss o kram , älsar dig , julia <3

Reply
Julia

Haha ja man blir beroende av WOrdfeud, nästan hela klassen har det och alla spelar med varandra heela tiden. xD

Reply
Mathilda

Wordfeud är seriöst beroendeframkallande men det som är bra är att man måste ha tid att tänka så man måste lixom inte hålla på med det hela tiden :D

Reply
Em

ja man blir beroende av wordfeud! eller jag och mína vänner blev det i alla fall :P sjukligt jobbigt ibland haha

Reply
Alexandra S

Hej Kenza! Ville bara säga att jag verkligen älskar att läsa din blogg! Du har så skön humor och du är bara dig själv till skillnad från vad många andra inte är (Y) Hoppas du har en bra dag iaf ;) <3

Reply
olivia

DET ÄR SÅÅÅÅÅÅ BEROENDEFRAMKALLANDE SÅ DU ANAR INTE HAHA! men det rekomenderas! ;)

Reply
Alexandra

Om du gillar Alfapet så fins det ett online spel på IPhone, HTC, m.m. som heter wordfued så kan du spela mot dina vänner :P
Älskar din blogg <3

Reply
Emma

Hahahha Kenza man blir absolut beronde jag spelar det med sitter med min mobil hela tiden och spelar wordfued :) men det är faktiskt väldigt kul:) Du borde pröva på :) säg till om du gör det Kram. :)

Reply
Jossan

Hahaha andra har redan svarat, men JA, man blir hur beroende som helst av Wordfeud, men skulle säga att det är värt det för det är riktigt roligt och har man tur hittar man roliga folk att spela med :)
Och vill man inte spela 24/7 så rekommenderar jag att inte ha internet på mobilen hela tiden. Jag är bara uppkopplad hemma.
Så det är verkligen värt att testa. Är det inte kul är det ju bara att radera appen och motstå att ladda ner den igen.. ;)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*