• header

Provar klänningar

Är på jakt efter något att ha på mig ikväll! Provar nu en massa snygga klänningar inne på Topshop. Älskar den turkosa med alla dragkedjor men den satt inte snyggt på mig tyvärr..

27 Comments

Alan

Scarlett Johanssons nakenbilder på GossipGuy.se <- Sveriges bästa kändissajt skriven av en snubbe.

Reply
Marilynz

Faan vad snygga klänningar !!! Synd att man it har nå Topshop Zara osv i Piteå -.-

Ha en underbar dag/kväll Kenza! <3

Reply
Jessica

När får man se din nya tattuering? :) nyfiken! Du gör alltid så snygga, fina och betydelsefulla tattueringar = inspiration!!

Reply
Colorunexploded

Tänkte bara önska ett stort grattis! :D Har du inte märkt en annorlunda sak med bilden? Det e ju bara en massa färgglada klänningar!!! :D Vi e ganska lika varandra när det kommer till våra garderober som består utav svart, svart och svart, vitt, grått och nudefärgat i stort sett… Men på sistone har du varit väldigt duktig tycker jag som vågat använda färg även om jag älskar hur du blandar de lite mindre vågade färgerna till något riktigt snyggt! :)Jag önskar att jag kunde matcha alla dessa olika fina färger som du e så bra på! D märks ju inte ens att du vanligtvis gillar att matcha svart med svart! ;) Hoppas att du får en grym kväll! :)

Party party! ;)

Kramar

Reply
erica

WOW. fan va skönt det känns att veta att inte allt passar dig!
jag menar det absolut inte som ngt dåligt utan känns skönt för oss andra mänskilga som inte är helt stört snygga att det inte bara är vi som inte passar i allt ;)
älskar din blogg ha de asbäst ikväl !!
kram

Reply
Johanna

Inte snyggt på dig? hur kan nånting sitta annat än otroligt fab på dig?! :O
älskar dinblogg!

Reply
Love your+clothes+and+shoes

Jag älskar top shop men det är så himmla dyrt tycker jag!! allt sitter snyggt på dig!! Jag älskar din kläder och skor. Jag gillar också att du skriver var du köper din saker för det blir roligare för oss som läser då!!!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*