• header

18e september 2011

Hej bloggen! ♥

Hoppas att allt är bra med er. Jag och Humlan ligger i sängen och hon är helt förstörd för att hon blev av med sin mobil igår. Hon hade väldigt viktiga jobbrelaterade grejer i mobilen samt minnen som inte går att ersätta (ni alla vet väl hur det är), så hon hoppas verkligen att den som “hittat” den lämnar tillbaka den. Det är en iPhone 4 svart, som förmodligen blivit tagen på Laroy inatt runt 3-tiden. Eftersom att det inte är själva mobilen som är viktig utan innehållet (därför har hon inte spärrat mobilen än) så lovar hon en fet hittelön till den som “hittat” den, så att den personen kan köpa sig en egen iPhone istället. Har någon hört något så kontakta henne, Alexandra Norling,  på Facebook. Vore jäkligt schysst!

Nu ska vi äta massa mat och bara chilla. Kvällen igår var förövrigt grym! Where’s the party? by Carlsberg var galet, och efter det mötte vi upp tjejerna för dans på Laroy och Hell’s. Awesome night! :) Och tack igen för priset igår!

Jag och Johan Petré igår! Hade på mig skinnshorts från Jofama by Kenza och topp från Monki.

126 Comments

Sarah

Kenza! Varför visar du inte din tatuering? Är riktigt nyfiken, och det verkar som att du döljer den med flit? ;)

Kenzas svar: Hej! Som sagt, vill vänta tills den har läkt. Skorporna har inte ramlat av än. Det är iallafall två små svalor på handleden! Kram

Reply
Hania

Vad är grejen med citationsteckerna över hittat, hela tiden?

Tror inte att folk skulle direkt bli upprörda om du skrev att någon stal din väns mobil och hon/ni skulle verkligen uppskatta det om personen kunde lämna tillbaka den. Fastän det säkert låter ganska naivt :)

Kenzas svar: Vi vill inte anklaga någon eftersom att vi inte vet hundra procent säkert än! Vi tror alltid gott om folk, även fast det låter rätt omöjligt så kanske någon faktiskt råkade få med sig den….

Reply
Camilla

Hoppas hon får tillbaka den snart! Förstår verkligen hur hon känner, hade fått panik om jag blev av med min mobil :(

Reply
mersiha

Men åh vad tråkigt att man ska tappa en telefon som innehåller en massa viktiga saker. Hoppas att hon får tillbaka den på något sätt. Kram !

Reply
Mina

Du är SÅ HIMLA FIN Kenza!!!!!!
Förresten så har jag mejlat en bild till dig för några veckor sen, kolla gärna! :)

Reply
Michaela

Gud så jobbigt! Man har ju verkligen ALLT på mobilen numera, tänk den gamla goda tiden när man bara hade nummer och sms ;) haha förstår inte hur folk överlevde :o och sen den ännu äldre tiden då dom inte ens fanns :o
I alla fall hoppas att det bara var ett misstag och någon tog fel eller är ärlig och ger tillbaka den!

Reply
ebru

fin som alltid! grattis till priset! du förtjänar det verkligen! :) och hoppas dem lämnar tillbaka mobilen eller att någon har “hittat” den! som du säger haha. kram!

Reply
Hej hej :)

Min syster blev av med sin iphone förra sommaren då vi var i Spanien. Hon blev oxå förstörd över att hon förlorat allt som var i den men hon fick en ny. Men när hon synkroniserade den fick hon tillbaka allt som fanns i sin förra iphone. För iTunes har kvar allting på datorn, så de enda hon behöver göra är att köpa en ny iphone och synkronisera den. Då får Humlan nog allt tillbaka :)

Reply
Ines

Hej Kenza! Du är min förebild i livet och jag avgudar din stil. Om du skulle svara på detta skulle det vara som om en dröm blev sann. Älskar dig! ♥

Kram.

Reply
ewz

Hoppas verkligen att någon har den och att hon får tillbaka den!
Btw, så är du ju snyggast i universum! Ha en bra dag! :D

Reply
Michelle

Fasen vad sjukt om någon har stulit den. Jag menar, som du säger finns det alltid en massa minnen i en telefonen som inte går att ersätta.
Att hon dessutom vill ge en så stor hittelön så att personen i fråga kan köpa en iPhone tycker jag verkligen är fint gjort. Hoppas verkligen att den kommer fram på ett eller annat sätt :)

Reply
hhhh

Synd att din mobilen blev snodd :(

Vart har du köpt din vita tröja som du hade när du besökte din syrra o på the voice, och hur mycket kostade den ?:)

Reply
charlotte

kul att ge tretusen spänn till en tjuv… fast vill man verkligen ha tillbaka innehållet så kanske man blir så desperat….

Reply
ninni

hej kenza jag har en fråga
1 hur blev du modell?
2 hur blev di blogg känd??
3 jag är 13 år och min dröm är att bli som du men hur??
4 Hur kan man söka så att man kan träffa dej??
jag hoppas verkligen att du svarar det är det alldra bästa jag vill!! kram och puss Ninni.

Reply
Sara

men usch och fy vad hemskt för henne!:(
hoppas verkligen att hon får tillbaka den, man vet ju själv vilken panik man får över bara att tappa bort den, eller inte hitta den i väskan.. fy vad hemskt :( lider verkligen med henne. kram och kram till humlisen <3

Reply
Kajsa

Hej! :)

Jag jobbar på kundtjänst för ett mobiltelefoni företag och jag skulle verkligen rekommendera din kompis att spärra både telefonen och simkortet. Det är ingenting som kommer försvinna från telefonen om hon gör detta och skulle hon få tillbaka den så är det bara att ta bort spärrarna igen och telefonen kommer vara precis som när hon blev av med den :)

Kram

Reply
Lisa

du är en riktig tönt, sluta lek att du är någon ängel, landa kenza!!! ”vi tror alltid gott om folk” det är där det ska vara citationstecken! gå och lek ball och va med din ”kompis” kanye, ha ha ha jag dör lika mkt varenda gång jag läser din blogg =)

Reply
Jävla tjuvar!

Usch, vet verkligen hur hon känner sig, min blev också stulen för ett tag sedan. :( Jag blev också mest ledsen över det förlorade innehållet. Jag fick inte tillbaka mobilen, men jag hoppas att hon typ tappat den och någon normal funtad människa hittat den. Blir så förbannad på människor som inte kan skilja på ditt och mitt. Kram!

Reply
ida

snygg outfit! Men tycker det var dåligt av dig att inte delta på bloggawards. Du verkar inte uppskatta det särskilt mycket även om du var värd priset!!

Reply
Jävla tjuvar!

Förresten, ett tips till alla med Iphone, installera find my iphone eller liknande program så ni kan se vart mobilen befinner sig om ni någonsin “tappar” bort den!

Reply
fanny

åh hatar när det där händer, blev av med min mobilen på en festival i sommras det va inget kul. Hoppas hon får tillbaks den!

Reply
Hanna :)

Jag ÄLSKAR dina shorts :D

Hoppas att hon får tbx mobilen<3

KRAMAR FRÅN HANNA :)
PS. Din blogg är grym<3

Reply
idiot

Det är lika anklagande att göra cituationstecken över hittat som att säga att någon tagit den, jagg tror helt ärligt att även om någon helt genuint har hittat den absolut inte kommer att lämna tillbaka den nu efter dina anklagelser..

Reply
N

Sjukt, min mobil samt väska&nycklar med snodda igår. Med andra ord, hela mitt jävla liv.. Känns riktigt surt att vissa människor har så lågt IQ och ingen skam alls i kroppen att göra något liknande.

Reply
Lisa

Hej Kenza.. Mitt namn är Lisa och jag är 17 år jag fyller 18 år den 1 November och jag har hittat den perfekta klänningen från nelly med tanke på att jag tänker satsa på en barbie look ( sandra maxi dress little mistress ) du kan söka på den i google, men tyvär är den slut där och jag har ingen aning om vart annars jag kan hitta den … har du några förslag? snälla svara jag måste ha den klänningen det e den enda som jag har fatnat för o man fyller ju bara 18 en gång <3
ps du e bäst <3

Jag kollar bland dina kommentarer varje dag för o se om du har svarat men det verkar som att du har fullt upp :( …

Reply
Linn

Gud vad hemskt, hoppas verkligen hon får tillbaka sin telefon!
Jag vet ju själv hur hemskt det är.
Du är grymmast Kenza, stay real! ;)

Reply
Sell

Hej hälsa henne att hon inte behöver oroa sig för innehållet. blev av med min iphone i sommras, spärrade den via appen hitta min iphone. Du kan även Gps spåra den, få exakt adress på vart den ligger. Fick iag en ny som gick på försäkringen och när jag kopplade in den till min dator/iTunes så frågar den om man vill ha ALL data från den förra telefonen (iphonen synkas ju vare gång man kopplar den till iTunes) fick tillbaks alla nummer/bilder/appar blev helt överlycklig tror det bara va musiken som inte kom med!! Lycka till nu puss på er! :)

Reply
Malin

Hon skulle ha aktiverat den där “find My iphone” appen, hade hon kunnat se var den var ..tack vare gpsen:). Hoppas hon får tillbaka den:). Kram kram

Reply
Tjej med maskor strumpbyxorna

Hej vackra tjej!

Vad köper du för strumpbyxor? Jag har strumpbyxor i princip varje dag, men det blir dyrt i längden när de ALLTID får maskor. Har du tips på ett par hållbara? Och vad gör du när de får en maska, tex. på ett stort event?

Reply
Andreas

Men what, jag blev utsatt för samma sak och det är enkelt att fixa, för det första så köper hon en ny iphone och kopplar den till sin dator så kommer senaste säkerhetskopian att föras över till den så jag fick tillbaka alla mina bilder och sånt.
Det är enkelt!

Sen har alla iphones idag hitta min iphone funktionen! Det är bara att gå in på inställningar, e-post osv lägg till konto, välj mobile me, registrera dig, aktivera “hitta min iphone” sen kan man gå in på http://www.me.com och kolla var sin iphone är på en karta.

Har hon kinkybilder eller dylikt som hon inte vill att någon ska se så ska hon ringa polisen och göra en stöldanmälan, de kommer be om ett IMEI-nummer som står på telefonens emballage, det är svinenkelt. De ger henne sedan ett stöldanmälningsnummer som hon tillsammans med IMEI-nummret uppger till telia, det är bara att ringa dem! När mobilen då stöldspärras så kommer den stängas av i tjuvens hand och det kommer vara omöjligt att använda den. Chansen är då att personen som tjuvarna har hunnit krängt mobilen till slänger den och någon hittar den och lämnar den till polisen. Hon får spara sitt stöldnummer då så hon kan spärra upp den.

Ni gör som ni vill men hon ska veta att det enda som är borta är de grejer som lagts till i mobilen först EFTER senaste gången hon gjorde en säkerhetskopia i itunes.
Hälsa Kanye

Reply
Anneli

Hon kan ju se vart sin iphone är, de finns ju ett program som kan söka hennes iphone!

Reply
Andy

Har detta blivit ett nytt brott dvs att ta mobiltelefoner som gisslan?
Det förekommer ju sedan tidigare med människor, konstverk och även lyxbilar men har kanske spritt sig till mobiltelefoner och datorer som ju innehåller mycket värdefullt för innehavaren och därför kan vara värt att betala för…

Reply
Madde

Hade hon inte appen “Hitta min Iphone”? Bekanta till mig har lyckats få tillbaka sin iphone med hjälp av den. Hoppas hon får tillbaka den! Kram

Reply
SupportAnn

Spärra mobilen med en gång, humlan kan öppna den igen om hon återfår telefonen.

Reply
Cewin

Hej Kenza !
Jag hittade en mobil en iphone4 svart där i Laroy och jag undrar om vart jag ska lämna den till din kompis ? kan du vara snäll o svara på min fråga!!

Tack! ;) Puss O Kram! Hälsningar Cewin…

Reply
Johanna

Stackars! Min kompis tappade bort sin mobil och det var 2 personer som hade tagit den och vi var tvungna att få hjälp av polisen men nu är den tillbaka :)
Hoppas att ni/hon hittar den!

Reply
Tony

Så himla rätt åt henne, klarar inte av den typen av tjejer som kollar ner på folk..karma min vän.

Reply
Anna

Hej jag tror att du e elakarepå verklugheten!! hhahahahah men om du inte vågar berätta det så tkr jag att det är LÖJLIGT!!!! HAHHAHAHAHAHAHA men var lite meeer snällare på verkligheten……………………………………………………………………………………………….dwet var väl bara det!! :D :D :D :)

Reply
Alan

Mila Kunis och Justin Timberlake i nakenskandal? Läs mer på -> GossipGuy.se som är Sveriges bästa kändissajt skriven av en snubbe!

Reply
Felicia

Hej, jag har hört att du är dryg mot vissa läsare.
en bekant hade träffat dig och sagt: Jag måste bara berätta hur fin du är!
Och du hade svarat henne: Ah, men berätta då?
Undrar om de är sant eller bara bullshit.
hur behandlar du dina läsare? är du alltid trevlig eller är du lite bitch ibland?
Kram :)

Reply
JOSEFINE

Kanske later lite naiv, men ni kan ju alltid prova att ringa polisens hittegods! MINIMAL chans men man vet ju aldrig om nan bra manniska hittade mobilen igar och lamna in den imorse! :)

Reply
Emma

Vad fin du är kenza !
Vill bara tipsa om att på iphone kan man ladda ner en app som heter “hitt min iphone” , har din vän laddat ner den så kan man lätt hitta telefonen och se vart den är. Hoppas allt går bra ! Och att hon får tillbaka telefonen !
Ps, älskar din blogg, du är helt grym kenza !

Reply
me

tills nästa gång detta händer, gör säkerhetskopia på itunes, alla bilder och alla nr och alla sms och allt sparas då.

hoppas hon får tillbaka telefonen.

Reply
Lynn

Hellu! Måste bara fråga en grej! Du reser rätt mycket! Kan inte du göra en kategori med alla dina resor? :) Eller har du det redan det och det bara är jag som är vimsig och misssat? Kollade nämligen efter, men hitta inget! haha

Reply
kiba

Jag vet hur det känns när man inte hittar sin mobil, hände mig. Blev panikslagen och ville inte köpa en ny, eftersom den jag fick var så dyr!

Men jag hoppas din vän Humlan får tillbaks sin mobil, kan vi tacka gud för om hon får tillbaks den. :)

Reply
ellen

Fast genom att sätta situationstecken kring “hittat” så visar du ju ändå precis vad du tänker och tror. Klart det är troligast att någon snott den, men hade jag hittat den och gått in och sett det här hade jag blivit ordentligt irriterad.

Reply
Rebecca

Har hon gjort säkerhetsuppdatering av den gamla telefonen i itunes och köper en ny om hon inte får tillbaks den, kan hon välja att starta telefonen från den säkerhetskopian… Bara så ni vet.

Reply
J

Det är bara att synkronisera en ny mot itunes så ska allt finnas med. Jag fick en helt ny iPhone när min gamla krånglade och efter synkronisering är det precis samma innehåll som den gamla.

Reply
sara

Om hon ändå tänkt betala så mkt hittelön kan hon lika gärna köpa en ny iphone till sig själv och välja att kopiera från säkerhetskopian så vips så kommer allt från gamla mobilen då hon senast synkroniserade den med itunes över till den nya! lätt som en plätt, hände mig!

Reply
Olivia

usch vad jobbigt med mobilen… :( Men ville bara säga hur otroligt snygga shorts du har på bilden! Puss ;)

Reply
Malin

Usch jag hatar när folk snor andras saker! Hände mig med när jag bara hade haft min iPhone i en vecka :( Tar typ inte alls upp min telefon på krogen längre, så ingen ska se att jag har en iPhone. Hoppas det ordnar sig!

Reply
kit kät

Spärra mobilen på en gång. Den går att spärra upp när den återhittas igen. Använd appen Hitta-min-iphone på http://www.me.com! Alla bilder och personliga grejs på mobilen sparas i iTunes.

Reply
josefin

Var också på Laroy igår och blev då av med mitt bankomatkort som blev länsat på pengar under natten. Verkar ju hänga ytterst trevligt folk där om flera blir av med värdesaker…

Reply
sdfghj

Åhhh, läste en tråd idag i Flashback om en kille som igår/inatt råkat få med sig någon annans iphone 4??? Men hittar inte tråden nu!!

Reply
HUMLAN

Jag önskade bara att den människa som stulit min mobil förstår hur mycket grejer jag har i den, därför säger jag att jag hellre ger pengar för den så att den personen som snott ändå får ut nått utav de, antingen en iphone eller pengar, vet inte varför man äns kan vilja skada en annan människa genom att sno deras ägodel. Och hellre lägger jag pengar på att få tillbaka min gamla än att gå och köpa en helt ny till mig själv, för vill ha innehållet, skiter egentligen i mobilen….

Reply
Tess

Man ska ju kunna spåra Iphones på något vis. Fast tror man måste ha ett mobileMe-konto som man kan logga in på en dator så ska det gå att spåra vart mobilen är. Sen kanske inte det hjälper så mycket om den är snodd…

Reply
Frida :D

usch vad hemskt för henne :( hoppas hon får tillbaka den!
och det är ju fint att ni tror det bästa om folk, för man vet ju faktiskt aldrig, jag menar det finns ju miljoner iphones här i landet lixm!
kram!<3

Reply
Hanna

Riktigt snygg outfit! Synd det där med mobilen.. Men när min brors Macbook blev stulen och han inte fick tillbaka den, köpte han en ny och då blir det som någon slags synkronisering så allt fanns kvar :) Så jag menar bara att det är nog samma sak med alla Apples produkter ;)Kram!

Reply
Caroline

åh!! var med om samma igår plus kontokort där de lyckades få ut 5lappar innan vi hann spärra det.. såna jävla människor det finns,att de kan leva med det där och ha gott samvete är fan under! hoppas innerligt vi båda får tillbaka dem!

och sen vill jag bara säga att du verkar asskön,så skit i alla bitterfittor som skriver annat!

kram! :)

Reply
therese

fy farao vad dålig stil! fattar inte hur folk kan sno andras grejer? man måste nog vara lite ond för att göra något sådant. onödigt.
snygg outfit iaf :)

Reply
Emma

Nu ska jag inte komma och vara någon tråkig människa, men jag måste säga detta.
Din outfit var söt men det kändes avklätt i mitten på september (i sverige dvs). Jag tycker du alltid klär dig ordentligt (och otroligt snyggt) så därför kändes det ganska tråkigt att se dig sådär. Hade kännts mer vuxet och mer propert om du hade valt att ha tex dina skinnbyxor istället.
Hoppas du inte tar allt för illa upp. :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*