• header

HOW TO LOVE

Vi har myskväll här jag och min fina man, passar på och pussas en massor eftersom att jag åker imorgon. Kommer sakna honom, det gör jag varenda sekund han inte är vid min sida.

Nu är det höst vilket innebär att det nu gått 2 år sedan vi blev ett par, och jag har aldrig varit lyckligare. ♥

121 Comments

minna

Hej Kenza!

Vad använder du för rouge på kinderna? tacksam för svar . Kram :)

Kenzas svar: Hello! Äger inte någon rouge.. Kör på solpuder från Isadora! Kram

Reply
Jeli

Ni är så otroligt fina tillsammans! Hoppas ni gifter er och får barn haha. Fatta söta dom kommer bli isåfall! Önskar er all lycka i framtiden, finaste Kenza. Det förtjänar du!

Reply
minna

vilken färg är det på solpudret? hehe för jag har samma hudfärg som dig ungefär och tänkte börja köra på lite mer rosiga kinder :)

Reply
Mimi

Man blir så lycklig av att du är så lycklig emd honom! Som gamla och visa brukar säga ”glädje smittar av sig.”

Btw, försöker spara ihop till en fin skinnjacka, dina jackor som du designat är så fina men tyvärr lite för dyra för mig, vet du ngra fina hemsidor som har skinnjackor för under 700 kr? =)

Reply
Elin

Hej Kenza!

Ville bara tipsa om att första avsnittet av 4e säsongen av 90210 finns nu på nätet :D Gå in på http://www.cucirca.com och leta dig vidare till 90210 season 4. Började se avsnittet tidigare idag och ska snart se klart hela! Det är så spännande.

Btw, du är så otroligt vacker! Önskar att jag var minst lika vacker som du… Puss och kram! <3

Reply
Linda

Vad kul! Grattis :) Blir säkert många fler år, hoppas det iallafall! Ni verkar ha ett hälsosamt förhållande & inte springa runt fötterna på varandra dygnet runt 24/7 :)

Reply
Olivia

Åh vad roligt! Grattis! Är så glada för eran skull! :D
Om han skulle fria, vad skulle du svara? :)
förresten..

Gud så vacker du är kvinna! <3

Reply
LouiseBladh

Då får man gratturlera Kenza! GRATTIS :) jag måste bara säga det också att jag beundrar dig och eftersom att jag självklart själv bloggar också så är du en stor förebild!! Tack för den du!!:)

Reply
Sara

Varför skirver du “min MAN`?” Det stör mig något fruktansvärt då ni väl inte är gifta? Spara det tilltalsnamnet tills ni är det! Då kommer det kännas större den dagen du kan säga det och det är sant!

Reply
Maddo

Åh vad härligt! Grattis. Men blev inte ni tsm på alla hjärtans dag?
Vi/du kallade ju honom mr velentine i bloggen i början ;) hihi…
Jag och min pojkvän firar 3 år om exakt 1 månad faktiskt. <3

Reply
Evelinn

Fin bild! Jag tycker att ni är riktigt söta tillsammans och hoppas att ni håller forever :) Haha ni båda verkar som sköna människor!

Reply
julia

Åh så fina bilder på dig!
Och jag såg dem här kommentaren över av en tjej som heter sara: “Varför skirver du ”min MAN`?” Det stör mig något fruktansvärt då ni väl inte är gifta? Spara det tilltalsnamnet tills ni är det! Då kommer det kännas större den dagen du kan säga det och det är sant!”

haha alltså idiot, han är ju en man och han är ju din pojkvän, alltså din så han är ju din man? Var satt problemet på bitterfittan sara?

Reply
julia

Åh så fina bilder på dig!
Och jag såg dem här kommentaren över av en tjej som heter sara: ”Varför skirver du ”min MAN`?” Det stör mig något fruktansvärt då ni väl inte är gifta? Spara det tilltalsnamnet tills ni är det! Då kommer det kännas större den dagen du kan säga det och det är sant!”

haha alltså idiot, han är ju en man och han är ju din pojkvän, alltså din så han är ju din man? Var satt problemet på bitterfittan sara?

Reply
j

tycker som ‘Sara’. Ok jag kallar min kille för man ibland också men inte så ofta.
Det ska kännas speciellt när han verkligen Är Min Man :D

Reply
djuli

Åh så Glad för din skull!! Själv sitter jag å gråter o önskar att det blir ja o mitt ex igen. Men ibland så är ödet så. Man kan inte göra så mycket.

varma Kramar!

Reply
Malene Søvik

Jeg er så misunnelig på utseendet ditt.. Du er den vakreste!! Elsker bloggen din..:)
Det har gått ni måneder siden jeg og min kjæreste ble sammen <3

Btw, can you write in a post or something if you understand norwegian? I'm from Norway you see, and I want to know if my comments are a waste or if you understand them! I'm sure a lot of others feel the same way, you are superfamous in Norway :D

Reply
Jano

Hej
tycker du och din kille är jättesöta idag tycker ni borde gifta er :D Grattis på er två årsdag. Hoppas resan går bra imorgon. Önskar dig all lycka för det förtjänar du verkligen. Du är den bästa bloggaren som finns. älskar allt hos dig. skit i andras elaka kommentarer de är bara avis på hur vacker du är och att du är äkta och unik. Godnatt <3

Reply
Elli

Hej kenza !

Du tipsade om en sida där man kunde hitta inspiration till tatueringar för ett tag sedan , vad heter den ? :)

Älskar dig blogg !

Reply
KENZA22

KENZA , LOOK AT ; THIS IS A FRENCH GIRL WHO HATE YOU AND THIS IS A BITCH , SO RIDICUL !! SHE SAYS YOU ARE SO STUPID WTH YOUR MUG TOKIO HOTEL , AND YOUR SHOES , YOUR PICTURES , BOYFRIEND , HOLLIDAYS , AND YOUR DOG MANI.

Pusss Kenza I love ya.

Reply
Jano

Hej nu skriver jag igen :D Lägg inte ut denna kommentar på bloggen för detta berättar jag bara för dig

undrar om du kunde hjälpa mig samla röster så jag kan genomföra detta och hjälpa andra tjejer, vill öppna en gård för unga tjejer bara.
för elva år sen blev min syster mördad av mina farbröder du kanske har hört talas om hedersmordet på pela? Hela vår uppväxt var det så att min familj blev inlåsta hemma för ingen skulle skada oss vi fick aldrig leva ett normalt liv. Jag vill nu hjälpa unga tjejer att få leva ett liv jag aldrig fick kunna göra olika aktiviteter och känna sig fria. Samtidigt vet jag att min syster skulle bli väldig stolt över mig att genomföra detta snälla snälla hjälp mig betyder väldigt mycket. du behöver bara få folk att rösta på mitt förslag och länka direkt till röstningen. Här är länken. Hoppas du svarar kollar din blogg alltid minst tio gånger om dagen du inspirerar mig väldigt mkt.

http://campaign.serla.com/localgood_se/?page=ehdotus&kuva=80&order=uusimmat&sivu=1

Reply
Kristiane

Gratulerer, så koselig. Du er så sinnsykt vakker og inspirerende, må bare si det! Jeg har akkurat kjøpt jofama by kenza skinnjakken og er såå fornøyd! Gleder meg til den kommer i rød!

Klem, Norge

Reply
- | | Carro | | -

Sara: Haha jag säger också “min man” till min pojkvän/sambo..vi är inte heller gifta eller förlovade ;) är som en kul grej bara, för han är en man och han är min :D som att han skulle säga “min kvinna”..vilket han gör..fast han säger mer “mitt fruntimmer” eller “min kärring” hahaha ;D

Reply
Sandra

Fan vad sjukt, jag läste din blogg innan du träffade honom O,o Gud vad tiden går fort….
Men så jäkla kul att ni håller ihop, ni verkar ha ett fint förhållande <3 Är så glad att ni hittade varandra^^ Har man någon vid sin sida klarar man vad som helst :D

Reply
Karin

Sara: det är ju inte i den bemärkelsen utan precis som att han skulle säga min kvinna =) Det är jättefint tycker jag.. Låter.. stort =)

Reply
Sanna

Snälla hjälp mig nå min dröm !

http://www.dromstipendiet.se/133

Jag skulle bli så otroligt glad om du ville hjälpa mig med en röst så att jag kan nå min absolut största dröm i livet och visa att man visst kan vara duktig på att sjunga och lyckas fast man är lite rundare i kroppen.

Om du röstar mig så gå in på min blogg http://moonzanna.se och berätta det i en kommentar så får du självklart en länkning av mig.

tack på förhand !
kram

Reply
Johanna

Och jag firar 6 år med min sambo om 10 dagar :-) Eller min förlovade får jag väl säga eftersom vi förlovade oss i Paris i April :-)

Reply
Bella

Så underbart med kärlek! Själv firade jag 3 år med min sambo i somras, men nu är jag ensamstående mamma till våran dotter på 5 månader, så kan det gå :( Men jag kan fortfarande glädjas åt andra! :D Kramar till dig Kenza!

Reply
Olivia

Vad fin du är!
Jag undrar när du lägger ut en bild på din nya tatuering? Är grymt nyfiken på hur den ser ut :D

Reply
Kajsa

Hej! Jag funderar på att köpa en jofama by Kenza skinnjacka, de är ju så snygga och verkar vara bra kvalité. Men är fundersam på storleken….min kompis köpte 38 och den satt jätte tajt men töjde sig och enligt henne är den nu perfekt. Så min fråga är alltså vad man ska tänka på med skinnjackor när det kommer till storleken??Töjer dom sig mkt? Jag vill ju kunna ha en tjock tröja under åså…..Tack för en bra blogg också!

Reply
Sofie

Varför följer intr killen med? Du var ju borta i flera veckor och åker iväg igen. Kommer du verkligen sakna honom eller lurar du dig själv?

Reply
blinis

grattis till er båda!
ni är sååå söta tillsammans :)
du ser ut som en kopia av beyonce på denna bilden, jag lovar :D <3

Reply
Louise

Förresten, i vilket program redigerar du dina bilder så det blir som en “spegling” som på bilden? :) Tacksam för svar!

Reply
Alexandra

Hej Kenza!
Jag undrar om inte du kanske kan lägga ut en bild på dig och din pojkvän? :)
Kram <3

Reply
anonym

Hej Kenza
jag undrar vilket är din längsta förhållande ?
ni är otroligt fina tillsammans
Kram

Reply
Sophia

Alltså…är inte uttrycket MIN MAN mer “slang”? Heter det inte egentligen MIN MAKE om man är gift.. Vilket borde betyda att min man inte är felaktigt att säga alls.

Reply
Tom

Hej, vill bara säga att du är så jävla vacker du dyker upp i mitt huvud sekunden innan jag kommer när jag masturberar hoppas du och jag kan bli till sammans en dag och ibland händer det när jag har sex med min flickvän

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*