• header

KAFFEPAUS

Jag håller på och städar och packar här, röjer även undan lite jobb inför semestern men nu har jag tagit en liten kaffepaus. Svart kaffe med massa kanel i, det kanske låter lite konstigt men det är sviiiingott! Speciellt med lite mjölk i också men det har jag typ aldrig hemma, haha. Åh herregud vad jag har blivit kaffeberoende. Ok inte så att jag dricker tio koppar om dagen (snarare en) men jämfört med för något år sedan när jag inte alls gillade det så är det ju mycket! Behöver en kopp om dagen för att må bra och vara glad, hehe..

Sitter iallafall i min Ziperall och bläddrar i nya SOLO. Mys-eftermiddag! :) Snart kommer D & N över också för att hänga lite eftersom att jag åker imorgon.

83 Comments

Alan

GossipGuy.se – Sveriges bästa kändissajt skriven av en snubbe. Var först i Norden med att publicera nakenbilderna på Scarlett!

Reply
ola

You are beautifull! O love your blog. I am watching you everyday. Sorry, my english isn’t good, I’m from Poland :D

Reply
marie

jeg lover deg, du kommer til å bli mer og mer gal etter kaffe! det begynte med en kopp til meg og, men nå drikker jeg maaange kopper om dagen! jättegodt <3 jeg bruker en egen steamer og varmer melk som jeg steamer også noen ganger, slik at jeg lager egen latte, hjemme! enda bedre. noen ganger blander jeg også melken med litt sjoko-protein pulver, så smaker det som mocca kaffe. mmmmmm!

Reply
Caroline

hej!
undrar bara om du läser alla kommentarer du får?
skulle varit tacksam om du svarade, tror nog att flera är lika nyfikna som mig!
:)

Reply
Malin

Du e så nydelig, kunne du tenkt deg å lage en videoblogg der du viser hvordan du krøller håret:D Hadde blitt så glaaaad!
STOOORE KLEM

Reply
Emma

Hej Kenza! Vad hände med RHCP-tävlingen? Eller har jag helt missat att du dragit en vinnare? :-)

Reply
Michelle

Hej Kenza! Du kan vill veta att 90210 har börjat igen ;) att man kan tanka dem :)

Reply
P

Man kan ha i kanel(och kardemumma!) i filtret tillsammans med kaffebönorna, så slipper man dricka kanelpulvret :)

Reply
Maria

Hej Kenza,

Kaffe med kanel är det bästa!!

Jag undrar om du skulle kunna hjälpa mig med en sak – skulle du kunna publicera en länk till en enkät (10 frågor) som jag har tagit fram? Det är nämligen så att jag bor och pluggar International Events Management i London sedan 3 år tillbaka och håller nu på med min C-uppsats som handlar om ‘the usage of social media’. Jag behöver så många svar som möjligt och det skulle vara otroligt gulligt av dig om du kan publicera det på bloggen då det förhoppningsvis genererar i en massa svar.

Vad tror du om det? Kram x Maria

Reply
Sara

hej!<3
tänkte bara fråga dig en sak, eftersom du har haft tandställning, har du någon slags skena eller nåt nu? För min kompis säger att hon kommer få en skena som hon kommer få ha hela sitt liv.. Kan det verkligen stämma? ;s <3
Kramisar Sara

Reply
Fanny

Kenza, skulle verkligen bli sjukt glad om du svarade, hur slutade du röka? Puss! :)

Reply
sofialejon'

Jag vet att jag inte är ensam om att känna att mitt hår aldrig växer?
Det är en fråga som tas upp i “Dagens Question” som jag ordnat på min blogg.
Anledning? Jag tänkte att folk är alldeles för ego i denna värld och jag tycker att man ska sammarbeta och dela på varandras kunskaper ist för att hålla de inne för sig själva o tro att man är bättre för det?
Ta första steget och se till att göra lite nytta i denna värld. Att svara på frågor i denna kategori jag håller i på bloggen är kanske inte värsta grejen att göra nytta för. Men det är i alla fall en början och en god tanke.

http://simpleeheart.blogg.se/2011/september/dagens-question.html#comment

in på länken ovan om ni är villig att svara på frågorna jag ställer till ALLA läsare.
Bästa lösningen får en länkning!

mvh Lejon. Peace!

Reply
Elise jerenvik

Vart i Turkiet ska ni? :)

Min mor och hennes vän är där nu och dom hade 42 i skuggan och 30 i vattnet, så ni kommer nog få det helt underbart! :)

Kram Elise

Reply
Pernilla

Hej Kenza! Kan inte du skriva receptet på hur du brukar göra din kräftpasta? :D Ha en underbar resa !

Reply
Isabelle

Jag har aldrig hört talas om kaffe med kanel i men bara för att du sa att det var så gott så var jag tvungen att testa det. Och.. det resulterade i att jag sitter här med min andra kopp. Det var ju sjukt gott med kanel i! Tack för tipset! :) Kram, Bella

Reply
Johanna

Haha, jag är exakt likadan! Fast med latte. Och jag är bara 15..
Hur ska detta sluta? Kommer att ha gula tänder när jag är 20!haha^^

BESÖK GÄRNA MIN BLOGG!:)

Reply
Matilda

Hej, jag undrar bara hur det går med dina sånglektioner? Håller du fortfarande på med dom? Kan du inte berätta lite mer om dom och vilken teknik och så du lär dig. Är det curbing, overdrive och edgeing du lär dig eller är det bröströst och magröst och sångtext du lär dig? Vore jättekul att veta eftersom jag själv tar sånglektioner :)

Reply
olivia!

åååh! jag har också en sådan ziperall ! dom är så snygga och sköna! <3

Reply
Vanessa

Hej Kenza! Jag beställde din Kenza3-skinnjacka från Bubbleroom och har inte haft den längre än några veckor, inte ens betalat den ännu då jag beställde med faktura. Nu är det så att jag råkade spilla yoghurt över hela jackan när jag åkte buss, och det krävs ju proffessionell tvätt står det på lappen. Men antingen så säger tvätterier att det inte kommer gå på bort från skinnet, eller att dom inte tvättar skinnjackor. Vad ska jag göra?? Älskar ju jackan och har bott i den varje dag sen jag fick hem den. Ringde till Bubbleroom och dem visste inte heller hur den skulle tvättas men hon mailade sin chef och dem skulle ringa upp mig. Riktigt surt när jag inte ens betalat den än! Är desperat nu, haha. Hjäääälp!

Reply
Nathalie

Hur är det möjligt att se ut som du gör? Du är verkligen HUUUR fin som helst! Plus att du verkar ha världens härligaste personlighet! Snacka om att din kille har tur! :D

Reply
Lina Andersson

Hej, måste man vara utbildad för att göra en egen design av kläder och skor?

Ritar men ritningar hur man vill ha det?

Eller syr du dom själv?

Hur gör man om man vill börja designa egna kläder och skor?

Kram
Lina Andersson

Reply
josefin&jennifer

heej kenza , älskar din stil & undrar vilken butik du köper mest kläder ifrån som du tycker är väldigt snygga :)
ha det bra / josefin&jennifer

Reply
Ida

Hej!
Här kommer nu världens bästa kaffemedmjölkdrickartips:
Jag dricker bara mjölk i kaffet, inte till mat eller så, och därför blir mjölken dålig och bara att hälla bort… Men nu är det slut med det! Köp Låglaktosmjölk! Den håller i månader (det ÄR sant) utan att bli dålig! Kolla på datumet på förpackningen nästa gång du handlar.

Reply
Lina Andersson

Hej, vart finns den där Jumpsuit overallen? har letat överallt? :O Skicka via min mejl om du inte vill skriva de här. Har min mejl på min blogg. eller om du skickar till min andra mejl som jag skickar med nu men om den syns för dig så har jag en på bloggen..

Kram på dig.

Reply
Maja

MÅSTE bara säga att du är så himla vacker.
Jag älskar verkligen att läsa din blogg!
Du är en av mina förebilder! Ha en bra kväll! Kram!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*