• header

INSPO

Inspiration! Samtliga bilder är från Stockholm Streetstyle (på plats i London för FW)

Vinröd stickad tröja – fint! Jag köpte faktiskt en liknande tröja på Cubus för ett tag sedan, dock inte använt den än. Snyggt att matcha till skinnshorts/skinnbyxor.

Gillar detaljen med färgglada sockor i bootsen! Och tuff skinnjacka över söt blommig klänning. Det blir aldrig fel.

Väskan.. Väskan väskan väskan! Jag vill slänga min plastiga med nitar under (som är inspirerad av Alexander Wang) och köpa mig den riktiga istället. Gärna i mocka. Många tusenlappar dyrare, men tusen gånger snyggare! Älskar hur tjejen kör bara ben till stor stickad tröja också.

Favoriten. ÄLSKAR skärpet! Får leta second hand efter ett liknande, med massa silvriga detaljer på. Snyggt till de slitna jeansshortsen, som självklart går att köra på även under hösten/vintern med tunna svarta strumpbyxor under.

54 Comments

Alan

GossipGuy.se – Sveriges bästa kändissajt skriven av en snubbe. Var bland annat först i Norden med att publicera Scarletts nakenbilder!

Reply
Johanna

Du har så himla vackert hår och är ursnygg annars också! :D har du själv lockigt hår eller fixar du det alltid med lockar? jag älskar ditt hår!

Reply
depend

jag älskar den vinröda stickade! har velat ha en sån i två år nu, gina hade en fin för två år sedan, synd att jag inte köpte i tid :( fan.

kolla in min blogg ! :D
kommentera gärna! :D

Reply
Karin

seriöst Kenza, kom till göteborg, finns VÄRLDENS bästa franska secondhand med tuuuuuuusen snygga skärp som ser exakt ut som de på bilden, inka väskor, slitna skinnjackor, gamla militär jackor, snygga skor, o allt! Broadway & Sons heter den, snälla åk dit o kolla, så jävla värt! :) PUSS!

Reply
Lostinspace

Har precis köpt en såndär vinröd tröja, det är bästa köpet på länge!!! Har frågastund i bloggen just nu, fram till torsdag. Titta in och ställ en fråga vettja!:)

Reply
Sara

Du bara vill ha, vill ha, vill ha nya kläder hela tiden och ditt vill-ha-begär slutar aldrig. Är det inte någon väska med fransar är det ett par boots eller ett nytt linne. Du tänker inte på dem som har trasor på kroppen, som inte har mer än ett ombyte på sin höjd? Dem stackarna som sitter och tillverkar de här kläderna för minimi-lön i fabriker där dem blir sexuellt utnyttjade och slagna, med dåligt lyse och en livsfarlig miljö, där dem får så starka medel på sig att huden fräter sönder bara för att färga kläderna till en viss färg vi vill ha? Och miljön? Tror du på allvar att man kan producera hur mycket kläder som helst? Bryr du dig inte överhuvudtaget om andra människor och miljön?
Jag beskyller absolut inte bara dig, men när man läser om dina mode-inlägg som du skriver för jämnan är det klart att man reagerar!? Jag har själv varit en shopaholic, men jag har fått infortmation om hur produktionen och kläder verkligen går till och efter det kunde jag bara inte med att fortsäta shoppa kläder på det sättet! Nu för tiden köper jag endast det jag behöver, inget annat vore rätt för mänskligheten. Jag hoppas att du tar åt dig av detta och för det vidare på ett bra sätt då du är en förbild för många. Mvh Sara.

Reply
AMANDA

Tror inte att jag är den första som kommenterar detta men i alla fall. Du kan ge bort väskan till mig istället, behöver en ny väska men har dock inte pengarna till att köpa en väska för tusen spänn. Hahaha!

Annars kan du ju alltid ha en ‘bloppis’ som Bella har, ge bort ett plagg blabla :D!

Ha de fint i Turkiet, sola lite extra för mig. HEJHEJ!

Reply
Jennie Eriksson

Hej Kenza, älskar hur du skriver och följt dig i många år. Måste fråga dig en sak vad tycker du om den Svenska artisten J-Son, han har precis släppt en ny hemsida i samband med hans nya singel Stop Me som jag tycker e sååååååå grym.
Du kan lyssna på den på hans sida som är jsonchannel.com, utifrån vad sagt att du gillar tidigare borde du gilla honom.
Men jag började följa honom i och med hans sommarturne med Eric Saade soim visades på tv :-) kram och ha så kul i London.
En trogen bloggläsare
Jennie

Reply
Olivia

Det finns ett svart skärp med silver detaljer på romwe för ungefär 100 kronor! Tänkte bara tipsa om det ;) KRAM

Reply
Anna

Så tråkig du har blivit, kom på egna idéer, känns som allt du göra är att kopiera.

Reply
Tua

Hej Kenza, vart hittar du dina inspirationsbilder? Skulle vilja kunna leta upp mina egna!
Kram :)

Reply
Sussi :)

Skit fin blogg ! Du är grym och är en synbol för sverige. Du är bara en stor insperiation. Kram… Kolla gärna in vår lilla blogg… Det skulle vara jättesnällt :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*