• header

21a september 2011 – i Turkiet

Hej solstrålar!

Hoppas att allt är bra med er! Vi sitter just nu på en restaurang vid havet och väntar på vår lunch. Vi har varit här på stranden sedan halv elva och det är så sjukt varmt! Guiden igår på bussen hit från flygplatsen (helt galet, det tog oss över fyra timmar från att vi landat att komma från flygplatsen till vårt hotell.. Gissa om vi var trötta!) sa att vi kommer ha 37 grader i skuggan hela veckan.. Jag svettas ihjäl, men klagar inte! Så skönt med sol och bad igen! :)

Tråkigt nog så har vi inte internet på rummet men jag ska försöka uppdatera minst en gång om dagen iallafall här på semestern. Nu kommer maten, hörs senare! Puss!

118 Comments

jennifer

Hejsan Kenza!
Jag hoppas du har det trevligt utomlands!

Gillar du att fixa naglarna snyggt?
Bor du så pass nära linköping satt du skulle kunna tänka dig åka dit för bara en dag?
I såna fall tycker jag att du borde gå till min storasysters salong! Hon kan fixa dina naglar sååå himla snyggt! Gelénaglar är det hon fixar.
Men hon gör inte bara vanliga … som fransk manikyr och sånt! Eller joo det är klart hon gör det om du vill men hon gör även jättefina färger och du kan få mönstrade naglar osv. Kika in på hennes blogg vet jag!
theresegarpeh.blogg.se
Kika in på olika kategorier på bloggen som t.ex smink, nail art, teckningar(hon har ritat av dig), make up store modelljobb och naturligtvis kategorin Gelénaglar! :)

Hoppas du är intresserad!
Hon vet inte om att jag skrev så här på din blogg så om hon ser att just DU kommenterar på hennes blogg blir hon SÄKERT riktigt glad eftersom hon är en läsare! :)

/Jennifer 11 år :) :D :P

Reply
Frida

Åh så härliigt! Kolla gärna in min mode/skönhets/vardagsblogg som drivs av mig snart en 15årig tjej :)

Reply
Tala

Kom hem i lördags från Turkiet, över nice med värme, kanske inte mycket att se. Men ett tips hyr en moppe och åk upp för bergen. Kostar 25 lira att hyra =) som ingenting

Reply
Belgizar

Vilken stad är du i Turkiet?,undrar för jag kommer ifrån Turkiet.Alltså jag är turk.

Reply
Christina

ååh va skönt ni kommer att ha det!!! Värme och härligt ;) själv så regnar det här i sthlm idag…..

Men jag har en fråga till dej Kenza! Vad är Mani för ras?

DU ÄR BÄST!

Reply
ELIN

Det är sjuuuukt varmt i Turkiet. När vi var där i somras var det runt 45 grader i skuggan varje dag i två veckor. Snacka om att man fick en chock när man landade där mitt på dagen, haha, även fast man varit där förut och lika varmt då…

Reply
Julia

Åh, vad skönt! Är lite avundsjuk på att dig nu, eftersom det är skitkallt här i Sverige! Ha det bra, kram! :) <3

Reply
Kiba

Blir avundsjuk, jag vill åka till ett varmt och skönt ställe med! Här ser det ut som det ska regna. :P

Men hoppas du får njuta där nere i Turkiet. :D

Reply
- | | Carro | | -

Hehe i know :P Vi satt 2 ½-3 h på bussen när vi åkte..så beror helt på var man har hotellet, bussen till vårt stannade som andra hotell så vi kom väl fram ganska snabbt ändå kanske ;D Och ja, värmen är great! Vilket lyxhotell bor ni på då ;D? och är det nära stranden eller är det i centrala? Vi bodde på Mayflower, nära både hamn och Kleopatra beach.

Blir kul att se dig uppdatera bilder från ett ställe jag själv varit på nyss..blir som att komma ner igen ^^

Ha det så bra och glöm inte att flyta på madrass i havet för mig också :D

P.s..har ni problem med att hitta något så fråga så finns det nog en del läsare som kan hjälpa er (känns som alla varit där haha)

Reply
soso

om d här e kleopatra beach, då var jag exakt på den resturang ni är på, i augusti i år :D

Reply
Vickan - allt i rosa

Om du ska förbi Kalmar i oktober så är du välkommen på pinkoholics releasfest! Vi kommer att ha en riktigt grym och häftig tjejkväll med goodiebags och tävlingar

Reply
Linda

Hej!

Jag har en fråga om din svarta skinnjacka (Jofama by Kenza 3) Vilken strl har du på den och vilken strl brukar du ha? Är den stor i storleken?

Tack! Mvh/ Linda

Reply
Julia

har du körkort? Weird question kanske men blev nyfiken nu när jag började att tänka på det. kram :)

Reply
jasna

hoppas du har det härligt i turkiet. Om ni är i alanya så finns det en lite mindre stad precis utanför, Konakli heter den.(ca 10-15 min med dolmus, deras lokala buss) Där så finns det ett bra diskotek som heter summergarden. Gick förbi därflera gånger, och har hört att det är grymt bra, ville bara tipsa lite random sådär haha.Ha det rikigt bra! kramar

Reply
hedvig!

I LOVE U!!!!!!:) jag älskar din blogg och din style!! ha det så kul på stranden!! ;D

Reply
Linda Cathrine

När jag var i Turkiet sist var det likadant med bussen mest för den körde runt så länge i Antalya innan den kom till vårt hotell. Hoppas ni får en bra vecka!

Reply
bella

men guuuuuuud vad mysigt det ser ut, och herre vad avis jag blir på dig – hoppas du har det underbart!

Reply
emelie

du har inte lust att fråga hur vädret kommer bli mellan den 11/10 – 18/10 ? (a) då ska jag nämligen dit! :D

Reply
Agyness

Gud va härligt! hoppes ni får det kanon fina du!
Hur går det med ditt skivkontrakt? Kommer du börje med det nu när du kommer hem? :)

Kram från London

Reply
Malin

Vet hur de känns kan jag säga. Jag va där i juni och då var det lika varmt och det gick knappt att ligga i en solstol överhuvudtaget! och sandstranden ska vi inte ens tala om, det va som att gå på glödande kol, haha.

Reply
Julia

åhh… det ser så mysigt ut! själv var jag i turkiet förra året i Augusti. Vart tillslut bara så varmt så det gick knappt att vara ute ;)

Reply
ida

Det hade jag på Kreta med, 38 grader,men det var inte så farligt som det låter! Försöka uppdatera en gång om dagen?!
Hallååå, du är med en vän inte kille och när Kissie var iväg hade hon bara internet i receptionen men uppdaterade flera gånger om dagen!! Du är lite stroppig faktist!

Reply
heidikr

GUUD OCKSÅ KENZA! jag är sååå avis! :D en juvlig bild av dig på ett alldeles fantastiskt ställe…VILL TILL TURKIET

Reply
mlisan

Jag var i turkiet sommaren -08, då hade vi 50 grader i skuggan… det var nästan olidligt! 35 i havet… så det svalkade inte alls. Tacka Gud för AC på rummet! :) Hihi

Ha en härlig semester!

Reply
Makin

Hur ser din diet ut? Hur gör du för att se så “radiating” ut som möjligt, för du ser verkligen healthy ut. Så vacker!

Reply
M

vad kul, jag har en bild på min pojkvän på exakt samma ställe, samma bord. för han har den där stolpen i bakgrunden också.

hoppas du har en toppensemester. åk på båttur, riktigt kul att bada i öppna havet!

Reply
M

PS. om du vill äta riktig turkisk mat, ät på Old house på vägen mot hamnen (från stranden du är på). Ligger på vänster sida. De har ingen inkastare så du får hålla utkik ;) Det serverar meze och turkiska rätter på sin bakgård.

Reply
Cassandra

när jag var I turkiet i augusti hade vi 45 i skuggan… det var galet varmt!! shit var nästan så att semestern blev förstörd, men bara nästan ;)

Reply
en chey

Hej Kenza. Var har du köpt den fina bikinin och den lilla västen? hoppas på ett svar :-D, kram !

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*