• header

22a september 2011 – i Turkiet

Hallå bloggen!

Sitter vid poolen och bloggar från min iphone. Idag är det dåligt väder här tråkigt nog, så vi tog låååång sovmorgon och ni sitter vi vid poolen och käkar pizza.

Igårkväll var vi ute med våra grannar här på hotellet, tre tjejer från Småland. Vi hade så sjukt kul!! Berättar mer om kvällen senare. Om jag vågar kolla igenom bilderna på kameran haha..

93 Comments

angelica

åh är ni på det hotellet, var där förra sommaren:) då bor ni ju supernära alla partyställen, haha! hoppas ni får en toppen resa:) puss!

Reply
emma

visst är det park hotel ni bor på? känner igen mig, var där tidigare i sommar :) hoppas ni har en toppen vecka!

Reply
Stina

Visa mycket halvnakna bilder på er sen! Typ bikinibilder och olika poser!!!!! Mycket hud!

Reply
Niko

Kolla gärna in min skönhetsblogg!!:) min blogg handlar om skönhetens alla vinklar, inte ett utseende utan vad som är skönhet för mig(dig) för mig är det tattuering och en rockig stil med en toutch av elegans! På bloggen hittar du lite skönhetsknep. Välkommen! Läs under om-fliken överst på sidan så får du lite info om mig och varför jag skriver om skönhet. Lämna en kommentar så kollar jag din blogg sen efter!:) mitt mål är att få bloggen att växa yttligare!

Reply
Suzanna

OOOFFFF OOOFFFFF bara jag ser turkiskt vatten saknar jag att vara där:-)Ta nu och palla er till en riktig Turkisk lokanta!!!
Turkiet är ingenting utan den riktiga turkiska maten!

Reply
Emma Nyström

hur lägger du upp bilder på bloggen direkt från mobilen ? :O <3 tacksam för svar! + du är gryyymt snygg ! skulle vilja ha ditt utseende !

Reply
clara

Hej på dig ! Hoppas ni har det gött i Alanya ! Ni bor på samma hotell som jag alltid bor på när jag är där :) Världens bästa läge och underbar personal ! :) Hälsa Ali i receptionen ;)

Reply
jess

aw ser att ni är på park otel alanya :) . Älskar stället. Inget fancy men nära till allt. Hoppas ni får bättre väder snart, det brukar ju alltid va soligt i alanya. Ngra tips är choklad kakan på redtower (to die for, säger jag som inte ens brukar gilla chokladkakor). Gillar ni Sushi är Sushico stället för er :), Sån god sushi finns inte i Sverige. Alanyum (köpcentret) är enda stället för shopping utan fakekopior. Skulle det mot förmodan regna ytterligare en dag är ett förslag att ta en dags tur till storstaden Antalya och besöka Migros. Ett sjukt stort shoppingcenter med grymt bra shopping.
Ha en kanon semester
/Fd guid och sommarboende i alanya

Reply
Jonas

Wow! Ni bor på sunkigaste hotellet i heeela ******! Respekt Kenza! Hälsa nattvakten att han kan göra det med sin mamma =] Många kramar & Långtradare.

Reply
bella

Va heter hotellet ni bor på? ser ut som Park Alanya där jag själv bott en gång ;) hihi

Reply
Ida

Gud så god den pizzan såg ut! Bra att ni kunde ta sovmorgon utan dåligt samvete med tanke på vädret iaf ;)

Reply
Looovisa!!!!

KENZA DU ÄR BÄST!!! Men jag tror att du har glömt att visa din nya tatuering!!!!! Vill så hjärna se den! Kramar

Reply
NATTIS-PATTIS

Asså jag & min kusin ska dit imorrn! :D Hoppas vi träffas, vi ska till Alanya ;) Puss

Reply
Malin Klaar

Det brukar vara molningt ibland i Turkiet, då när jag varit där…Däremot så älskar jag Alanya, för det är så stort, det finns ett ställe som man kan spela minigolf på om ni har tråkigt.

Reply
Izabella

Hej hoppas du njuter i Turkiet! Skulle du inte kunna visa hur du tänker använda din oxröda tröja från Cubus som du pratade om? För tror också jag har den men inte riktigt hur jag ska matcha den! Tack så länge :D

Reply
Hanna

Hej! jag har just börjat läsa din blogg och jag blev nyfiken på din kille haha:D läste en kommentar om att ni var så fina ihop och undrar bara om han finns på bild i bloggen eller om han vill vara anonym?:)
(inser att det är lite halvlöjlig fråga kanske men är nyfiken, kan inte hjälpa det(‘: )

Reply
Sophie

Heej! Tänkte bara fråga, bor ni på park alanya hotel? Ser ut som det, jag var där förra sommaren :) om ni är där kan ni väl hälsa Mustafa i pool baren från Sophie och ida från Sverige! Mustafa och jag hade vattenkrig vid poolen :D

Reply
Malin

Hej!
Snälla snälla fina du, kan du berätta hur du får in bilder i bloggen från din iphone? Skulle göra min fredag toppen om jag får svar!

Härligt att följa er i vackra Alanya och jag håller tummarna att ni får sol resten av semestern.

Kram!
/ Malin
[email protected]

Reply
Madeleine

haha såg precis att ni bor på exakt samma hotell som jag bodde på i somras! Ett riktigt ungdomshotell med trevlig personal, men frukostbuffén var vidrig!!!
Hoppas ni har kul och gillar klubbarna! Vi hängde mest på The doors där vi träffade en massa trevliga människor från skandinavien. Hoppas ni har det härligt och njuter! :D
Stor kram

Reply
Jossan

Park Alanya ;) haha!
Och jag håller absolut med om deras frukost, fyfan… var verkligen det äckligaste jag ätit så vi slutade också äta där. Juicen speciellt… vidrigare har jag aldrig druckit!!

Reply
Elin

Åh bor ni på park alanya?! Har varit där två gånger. Vidrig frukost, men annars ligger det bra för fest på tex Robin hood och för shopping :) han som står i receptionen på dagarna är så mysig !

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*