• header

PURPLE/PINK

Jag är helt kär i min nya bikini! Köpte den i en butik här i Alanya igår. De hade massor med snygga bikinis, och den här modellen fanns i en hel del andra färger också så jag vill verkligen tillbaka dit för att köpa fler! :)

266 Comments

LinneaBE

Nån mer som ska till Turkiet alanya den 5 october och en vecka fram ? Då är det SKAPLIG fest som gäller !!!!

Reply
Julia

Jag undrar om/när “Jofama by Kenza 7 Offwhite” kommer till Åhlens. Skulle verkligen behöva veta för jag har en rabatt där och jag har inte råd att köpa den annars och den är såååå fin<3 Tacksam för svar :-)

Reply
kajsa.

gillar inte plastspännet som håller ihop den men annars snygg.!

klicka in på min sida om du vill ha information om hur DU startar en egen klädbutik på webben..!

Reply
Emma

GUUUUUUDD vad snygg. jag gillar inte bandeu toppar annars men den där är JAG VILL HA varning på..

Reply
Stephanie

Sjukt snygg bikini!

Läste förresten i Tyra Sjöstedt’s blogg att du tipsade om en klubb i London som heter Embassy, och nu undrar jag om hur mycket det kostade och om det bara är till att gå dit? Ska till London nästa vecka så tacksam för svar! :D

Reply
Viktoria

Hej sötnos! jag ska nämligen till alanya på onsdag oh du skulle möjligtvis inte kunna säga vad affären hette som du köpte denna underbara bikinin i? :) hade vart super gulligt då jag är på stor jakt efter en ny bikini haha!
kraaam

Reply
Annika

hej kenza! herreguud vilken fin bikini, är helt kär!!! jag vet att de är mycket begärt men det finns inte någon chans att du skulle köpa hem en extra som jag kan betala, jag betalar självklart frakt osv också! Hur mycket kostar den??

Reply
Sanna

Hej Kenza! Jag ska till Alanya om 10 dagar och kommer åka dit med en sliten o ful bikini. Här i Sverige är det ju omöjligt att få tag på någon i rätt stl nu när sommaren är slut, så jag undrar om du kan skriva vad butiken heter eller vart den ligger om du minns? :)
Tack på förhand! Ha en härlig semester!

Reply
Andie

Hej Kenza! Jag ska till turkiet i oktober och undrar om du har lite tips vart man kan gå och shoppa osv! P.s vad heter den butiken du hittade din fina bikini?!

Reply
vanessa

Hej Kenza. Jag ska snart åka till Turkiet och ska då in till Alanya och shoppa, kan du inte säga några bra affärer med fina bikinisar/kläder och så? Hade varit jätte bra :) Kram.

Reply
Marie

Så utrolig fin bikini!!! :) Ble helt forelsket i den. Skal til Alanya neste uke, og har såå lyst til å finne noen liknende. Hvor kjøpte du den? :)

Reply
Bella

Vilken butik köpte du den i? Kanske lite svårt att förklara men du kan väl försöka? För är här nu och har letat efter en snygg bikini men hittar bara fula.. Tacksam för svar! Jätterolig blogg btw!

Reply
Patricia

gud vilken snygg bikini vill också ha
vilken butik ? vilket märke ? har blivit kär asså herregud va snygg!!!!
btw: love youre blogg!!!

Reply
Nair Lima

Gud va snygg bikini du har. Det skulle ochså passa mig som är så brun och fin.

Reply
Sanna

Hej, var ni på kleopatra stranden eller bart var ni? Jätte tacksam för svar för jag ska nämligen dit snart så vill veta så ifall jag kan köpa lite bikinis också :)
Tack på förhand
Sanna

Reply
Veronica

Älskar bikinin och skall till vår lägenhet i Alanya om ett par månader:))

I vilken butik handlade du den? Låg den i närheten av något annat?

Jag är verkligen jättetacksam för svar.

Massa kramar och jag älskar din blogg.

Keep up the good work girl!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*