• header

26e september 2011 – i Turkiet

God morgon bloggen! :)

Allt bra med er? Här är allt prima! Vi somnade vid tolv igårkväll och vaknade för en stund sedan, pigga & glada! Vi har precis hoppat i våra bikinis & packat strandväskan.. Nu ska vi dra iväg till en beach club som ligger precis på stranden, där finns det stora fina bäddar, stor pool, beach volleyboll & god mat….har vi hört. Men det ligger en bit bort så vi tänkte ringa efter pick up service nu (de hämtar upp en gratis).

Ha en underbar dag allihopa, vi hörs! ♥

Igår efter en god middag (Crazy Horse är grymma på mexikansk mat! käkat där två gånger nu) promenerade vi runt, kikade i butiker och sedan hamnade vi på Starbucks. Där frågar de alltid vad man heter & så skriver de ens namn på muggen, men de orkade tydligen inte fråga mig så jag fick bli Alexandras friend haha..

Bättre bild på långklänningen! :)

79 Comments

Wilma

Hej :D
Var i Alanya i somras, ser att hotellet ni är på är grymt likt det vi var på , därför undrar jag vilket hotell ni är på? :) <3

Reply
Ida

Hej Kenza! vad heter beach club’en? :) Ha en trevlig fortsättning på semestern!

Reply
Emelie

NI MÅSTEEEEEEEEEEEE (!) gå till QEENS GARDEN! Asså, BÄSTA stället i hela Alanya! Bästa personalen och SJUKT trevligt uteställe! Det är mer att man går dit å tar en good drink (deras strawberry daquiri är gryyyyyyyyyyyymma! Snälla gå förbi dit och titta iallafall, fråga dig fram dit! Det är SÅÅÅÅÅÅÅÅååå värt det. Du får inte missa det. Vet att fler har skrivit till dig om QEENS GARDEN! Men det är typ höjdpunkten av alanya! Ett måste! Hoppas du läser detta!

Reply
Kajsa

Hej!
Såg att du va i alanya, käka middag på en resturang som heter Villa Okan. Grymt bra mat och trevlig service. Mysigt ställe med live musik. Ligger inte lånt från erat hotell, antar att ni bor på Park Alanya? Gå ner för backen och sen andra vänster så ligger den c:a 2-300 meter bort på höger sida. Precis där rondellen och stora vägen börjar! (: Hoppas ni har en kanon semester!

Reply
Frida

Du MÅSTE äta nr 25 på Crazy horse. Grillad kyckling med klyftpotatis och svampsås! Det godaste jag någonsin har ätit i hela mitt liv!

Reply
Kiba

Den där klänningen är så snygg, synd att man inte kan köpa eller åtminstone beställa den här i Sverige. :D

Reply
helene

Måste bara varna er för en turk som alltid är på crazy horse, och jobbar palm beach.. Jag och min vän fick droger i drinkarna och blev bortförda till en lägenhet. Sedan blev vi rånade. Som tur var lyckades vi ta oss därifrån. Var försiktiga!!

Reply
Elly

Kenza! Missa inte dim cay – Bergsflod med mysiga flottor.. Vi var där på efter nattklubbarna stängde o var kvar ända till morgonen o käkade underbar frukost där :) missa inte att åka dit!!!!!

Reply
Emily

ÄÄÄÄÄLSKAR klänningen!!!! En fråga bara: Hur tusan får du den att sitta kvar? Ser ut som en modell som kan ramla av när som helst om du förstår vad jag menar :P

Reply
johanna

Hej Kenza! Kul att ni har de så bra i turkiet :) jag skulle bara vilja fråga lite saker eftersom jag själv åker till turkiet nästa vecka med min pojkvän! Vi ska ligga bredvid den östra stranden. I vilket område har ni bott och hur långt hade ni in till själva alanya? Kan du inte ge lite tips på bra affärer / resturanger och barer? :D kram !

Reply
zoe

Hi Kenza! Love your style and your blog is really great. But I have 1 serious question. How do you get your eyebrows so perfect???:))

Reply
Estera

Mmm, I wish I could get Starbucks coffee right now ;) Love your dress Kenza!
PS: Check out my blog if you want. Thanks

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*