• header

Sista kvällen – nu kör vi!!

Nu är vi färdigfixade och klara för vår sista kväll här i Turkiet! Vi ska ut och käka nu och sedan blir det drinkar och dans natten lång. Planet hem imorgon går inte förrän vid midnatt så det är lugnt, vi lär inte må så bra på stranden imorgon men vad fan…sista kvällen ju! Nu har vi suttit inne två kvällar och dött av uttråkhet haha… :D

Ha det fint! Puss! ♥

Bilder från en utekväll för några dagar sedan! Jag hade på mig en söt shortsdress från Topshop. Den ser inte riktigt ut sådär i ryggen utan det där fixade jag till själv (den är egentligen helt stängd där bak)

113 Comments

Linn

Hej Kenza :)
Mitt namn är Linn och jag är ett stort fan :) din blogg är jätte bra och jag läser den 24/7 :)
Jag skulle jätte gärna vilja att du tittar på min blogg och om du skulle kunna kommentera nått inlägg för då skulle jag få mer besökare :) snälla Kenza du är ett stort fan och jag skulle verkligen uppskatta det.

Kramiiis // Linn <3
Ha det bra så bra den sista dagen i Turkiet :)

här är min blogg:liinnrytterstrom.devote.se

Reply
sally sventorp

Kenza du verkligen hur snygg som helst och ser så hälsosam och smal ut :D Hur lyckas du med allt dettta ? inspireras jätte mycket av dig!

Reply
elsa

Du är så fin Kenza! Älskar din klädstil också!
Hoppas att du har haft det kul i Turkiet! :)
Kram! :D

Reply
Miranda^•^

du är så sjukt fin och smal Kenza! Avundas dig så himla mycket! Jag är så tjock.. jag väger 57-58 kg och är fet som en gris.. men jag ska kämpa! Blir så inspirerad av dig Kenza, hur otroligt snygg mage du har! Kan du ge några träningstips på hur man kan få snygg och platt mage? och gå ner kanske några kilo;) ps jag är 14 år ;) snälla svara offentligt, det skulle betyda så sjukt underbart mycket!

Reply
Emma

Tänkte bara säga att om man söker Conscious klänning på tradera får man fram annonser med dig som bild. Fast det är väl inte du som lagt ut dem?

Reply
Ida

Ha de grymt sista tiden där nu! du var förresten helt fantastisk i modelljakten!! så duktig och galen (älskar bloopersarna i slutet..), kram!

Reply
Sofie

Gud så snygg! Önskar jag kunde se sådär snygg ut! Älskar verkligen din blogg, och jag har några frågor. Hur många skor har du? När börjar modelljakten att sändas på tv, har inte riktigt fått koll på det där än, och om det redan sänds, vilka tider? :) Hur länge har du varit modell? :) Tack på förhand, stolt läsare!! :)<333333333

Reply
Ida

Hoppas ni får en grym sista kväll/natt! Flyg försiktigt hem sen :)
Parfymen från Diesel som det görs reklam för här på din blogg köpte jag idag. Doftar underbart!

Reply
jihane

hi kenza i’m jihane from morocco and i wanted to tell you that i’m very proud that your moroccan too because i love your style and i think that youre very kind inspite of your fame :) keep gonig like that you’re the best and never get mad because of the haters , they’re just jealous of you !
i hope you’ll visite morocco someday ! say hi to mani :p Xoxo

Reply
Emma Andersson

Hej Kenza! Jag läser din blogg varje dag och hoppas verkligen att du läser just min kommentar. Jag såg din underbart fina byxdress och du skrev att du fixat till ryggen själv. Då undrar jag såklart HUR DÅ? :D Kan du inte göra ett inlägg om det eller i alla fall maila mig? :) Tacksam för svar..

MVH
Emma Andersson

Reply
Isabella

tjenare! du jag har en liten fråga, du kanske inte har tid att svara på den, men snälla har lite smått panik, älskar din grymma stil. och jag åker snart till spanien och har inget att tyå gå ut och dansa i, så om du kunde tipsa om någon snygg klänning som inte är allt för dyr, eller någon webbsida som har många snygga klänningar. skulle bli grymt glad för ett svar :)

Reply
emma

du var i hd idag. (helsingborgs dagblad). fattar du hur sjukt det känns att se dig där när man läst din blogg i flera år. kommer ihåg hur hysterisk jag blev första gången jag såg dig i någon liten reklam till någon klädaffär. “omg, jag har läst hennes blogg!!”. om jag skulle säga det nu så skulle jag fått 150 killereyes på 1 sek.

Reply
Pontus

Hej, brukar kika in på din blogg ibland, ville bara skriva en kommentar och berätta för dig att du är så himla vacker!

Reply
sofia

Får bbörja med att säga som de flesta andra – du är slående vacker! Sen vill jag gratulera till en grum webb-show! Fan va duktiga ni var, hoppas du gör mer inspelningar och program framöver :)

Reply
Julia

Hej! Fy så snyggt med den öppna ryggen, hur gjorde du? Blev sugen på att göra detsamma, har en likadan shortsdress. PUSSSS

Reply
Cecilia

Hej! Jag undrar om du kan ge tips på några bra uteställen i London, första gången jag ska ut där! Tack på förhand! :) älskar din blogg

Reply
Ellinore

Jag såg dig inne i hamnen igår i alanya, jag hoppas det var du i alla fall!:)

Reply
Amanda

Hej Kenza! Det har öppnat en ny internetsida med kläder för tjejer och kvinnor http://www.sherene.se och jag vill erbjuda alla en rabattkod som ger er 20% på allt! Gå in och kika! Använd rabattkoden: blogger

Reply
Stina

Välkomna att kika in i mitt liv. Skriver om allt från min VARDAG till mitt JOBB SOM MODELL. Följ med mig och läs om mode, collage, insperation, outfits, tankar, känslor, poesi och mycket mycket mer!!
Vi ses i min värld.
Kram :)

Reply
Ester

Hallåjsan, bara en almän fundering när du åker utomlands var som helst föredrar du att åka med dina vänner eller din pojkvän? Kramis :)

Reply
Mia

Ser nu att du bodde på samma hotell som vi var på! :) Vi kom hem den 8/9. Hoppas Umut, Mustafa, Odür & alla andra var lika gulliga mot er som dom var mot oss!

Reply
jeeo

när ska du inse att det är så jävla fult med converse till festklänning, eller över huvudtaget när man festar

Reply
Pernilla

Hej!
Vad har du under byxdressen?? Har du någon speciell bh eller kör du topless? Funderar på det när man ha sett bilder då du har helt bar rygg.
Snälla, Gör ett inlägg om vad man kan använda för vissa klädesplagg eller hur du gör för att det ska bli så snyggt som möjligt.
Tack så mycket!!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*