• header

Video från tidigare idag

Jag gjorde en liten video till er tidigare idag, men hann ej ladda upp den! Men nu så, bättre sent än aldrig. :) Snackade lite om dagens planer, samt hur det går med min scenskräck haha…

1

99 Comments

Sanna

När ska vi få se din nya tattoo?
Eller har du visat den? :-D
Kram på dig din toppentjej

Reply
Mary

what blog platform do you use? (ok sorry for my bad english but don’t remember how can i say “blog platform” or something like this)
kiss (:

Reply
anonym

Hur mycket väger du? Snälla svara. Du har så fin kropp. Och när får man se din nya tatoo?
Kram

Reply
Bea

Har du sett dig själv på modelljakten än? ;) tycker att det vore lite kul och veta vad du tycker om att se dig själv på tv och så ;) skulle nog själv tycka att det var superläskigt! Haha ;) du har btw en superbra blogg, älskar dina kläder :)

Reply
matilda

Hej Kenza!
Allt bra? :)
Kan du inte lägga in en bild på din nya tatuering?
Kanske visa alla dina tatueringar i ett och samma inlägg? :)
Vet att du har lagt upp alla utom den nya redan men hade varit kul att se alla i ett och samma! Plus att du berättar tanken bakom dem :)

Tack! / Matilda

Reply
Maria

Hi, i’m your reader from Russia!
If you don’t want take a video in english, maybe you can write what this video about (some words) ?

Reply
anonym

Hej. Du har så fina och bleka tänder. Undrar om du bleker dom och vilken produkt du använder isåfall?

Tack på förhand

Reply
Dixi Wonderland

Fan va snygga bröst du har! Kunde seriöst inte sluta stirra haha, grymt snygg är du också i uppsatt hår. Sen måste jag verkligen berömma dig för jag tyckte du va grym i modelljakten. Att du va nervös syntes inte alls :D

Reply
charlotte

hihi, vad söt du är kenza!! förstår absolut att du måste vara nervös, jättemodigt att våga ställa sig inför så många människor ju! jag har varit på två arbetsintervjuer den här veckan och jag blir också såå nervös, när man vet att man ska bli “bedömd” liksom…. idag innan den andra intervjun så skakade nästan mina händer liksom haha.. så vet hur du känner!! usch!! ;-) men det är nog som du säger, att det blir lite mindra jobbit för varje gång, och lär sig något, det gör man ju alltid! :-)

Reply
✞ LET IT BE ✞

till alla som vill se KENZAS nya TATTOO pausa bara vid 0.21-0.22 på videon ovan. Man ser att hon har två svalor/fåglar vid högra handleden.

jag hade bokat tid vid början av september och jag ska även ha svalor vid handleden….dock 5-6st “små”. Skönt att alla kmr att tro att jag kopierar henne nu…..

Reply
Christoffer

Kenza,

Jag måste bara säga att jag har sån sjuk respekt för dig och för det du gör. Jag har följt din blogg ett bra tag nu och kan med 100% säkerhet säga att din blogg är den ända jag ser fram emot att få nya uppdateringar ifrån och det är den ända jag följer nu i dagsläget.

Du är den ända jag hittat som inte försöker vara någon dom inte är. Du ser riktig/normal (whatever you wanna call it) ut och du har en härlig röst som man har lätt att lyssna till.

Inte många killar som läser din blogg kanske, men jag tycker det är riktigt intressant att läsa dina inlägg.

Snälla du fortsätt med det du gör, du gör ett toppen jobb!

Kram på dig!
Christoffer

Reply
emilia

vad jobbigt att du kollar åt sidan hela tiden och aldrig in i kameran…

men små chansar på att det var två duvor din tatuering föreställde? Såg ut som så på slutet då du vinkade i alla fall! :) ska bli spännande att se vad det är!

Reply
melinda

kan du inte skriva om din sista utekväll i alanya och lite om vad du tyckte om det :D hade uppskattats jätte mycket, massa kramar

Reply
Melissa

Hej Kenza! Jag har skrivit till dig flera gånger om det här men aldrig fått något svar. Undrar bara hur du kan leva ett sånt fartfyllt liv trots att du har armani? Jag har själv en chihuahua och känner mig hela tiden stressad över att hitta hundvakter varje gång jag ska iväg någonstans osv. kram!

Reply
Louise

KEEEEENNNNZZAAAA!!!!!
Kan inte du lägga upp ett collage med en många klänningar som är snygga och som följer modet i höst och som visar var man kan köpa dem? :D

Reply
julia

Min kompis sa att det kostar att titta på tv5.se är det sant? Jag vill så gärna se modelljakten! SNÄLLASNÄLLASNÄLLASNÄLLASNÄLLA svara!

Reply
alexandra

Hej kenza! Du har visst varit till thailand ? Har du några tips om vad man skall göra, får ej glömma, tänka på m.m. ! Åker dit om några veckor på smekmånad och vore toppen med lite tips!
Din Usa bikini , var har du hittat den annars ?
tacksam för svar! :)

Reply
fsh

underbara, snygga kenza!!! :)

men du, har jag missat det eller har du inte visat din senaste tattoo?
är såååå nyfiken!

kram!

Reply
Emma

Hej ! Du är grymt söt, jättesnygga kläder+örhängen också ! Synd att inte örhängerna kommer i butik.

Men Jag ser på dina kommentarer att alla hela tiden frågar om din nya tatuering, jag har också undrat. Men nu såg man den !

Är det två fåglar .. ?

Reply
sabina

du har så himla fina kläder så jag dööööööööööööör!!! :) har du nått bra tips på läderbyxor som sitterbra och inte är så himla dyra? :)

Reply
Josse - moving to LA

Du gör det bra :) jag hade adrig vågat prata inför så många. Jag tyckte det var läskigt att prata inför min klass och vi var 15st..Hahah!

Jag har alldeles nyss startat en blogg i och med att jag ska flytta till USA och plugga fashion design and merchandising 4år.. Kolla gärn :D

Reply
Lisa mos

Kenza!! Jag håller på att dö av nyfikenhet nu ju!! Du har inte visat din nya tatuering ääään!!!!

Kramar!! :D

Reply
sandra

ej, Kenza.. i don’t understand anything, could you translate something for the other countries ? :) xoxo lov u.

Reply
Sara

Hej Kenza!
Du har ju berättat i en intervju med café att Classe (Kinzakenza) har förföljt dig och dina kompisar osv. Han är ju anonym på sin blogg och leker allan ballan som du förmodligen vet. Men min fråga är varför du inte går ut med hans riktiga identitet? Har han hotat dig med något kanske? Hoppas du svarar :)

Reply
klara

Jag måste bara säga att det är så jävla dålig stil av dig att inte visa din tatuering. inte för att jag bryr mig (eftersom det är en svala, som man har sett på halva sveriges tjejer) men många andra gör det. Det är ju ganska uppenbart att du medvetet vill provocera…

Reply
Josefin Schoening

Haha, dina videobloggar är alltid lika söta. :D Älskade kläderna du hade på dig också, jävligt snyggt. Kram!

Reply
Erika

herregud, haha.
jag är ingen bloggläsare sådär, men har nu under några månader drömt om dig flera gånger.
Så nu känns det som vi är världsbra vänner.
Inatt tillexempel så ordnade jag en överraskningsfest till dig som gick på några 100.000:- och så passade jag din och din pojkväns son och din lilla hund!
Förut har jag badat badkar hemma hos dig och läst en bok bla.
haha. roligt att du är en återkommande person så! <
Ha en fin dag :)

Reply
Linnéa

Det märks att du börjar bli mer bekväm att videoblogga :) Bra jobbat du är så söt! :D

Reply
Lovisa

kan inte du visa i ett inlägg hur du inte sliter ut så mycket på ditt hår när du är utomlands? ge tips och trix är du snäll? :) världens finaste!

Reply
Mischa

Kenza hur kan du vara sååå vacker ?!
And that tan is amazing !

Finland älskar dig :)

Reply
Carrooo

Hehe, känner igen mig lite.. Men du måste på nått sätt försöka komma över scenskräcken..hur ska du annars våga sjunga inför publik om du knappt kan prata :O det borde vara ännu mer läskigt xD

Och på tal om sjungande, när får vi höra dig sjunga? har ju inte hört dig alls förutom i K&T show..å det var inte direkt mycket :P

Reply
Christine&Paris

Det är roligt det där när man ska hålla föredrag, tal eller prata inför folk, man tror att alla ser hur nervös man är men det är oftast bara en själv som tänker på det :)
Såg ett avsnitt av modeljakten och tyckte inte själva programmet var så bra, men däremot blev jag positivt överraskad av hur proffsig och ödmjuk du verkar vara. Keep it up!

Reply
Kenda

Hej Kenza! Du är superduper snygg i hästsvans. Jag undrar dock hur du gör för att få den och bli så stram? Alltså att ditt hår ligger perfekt och att inga hår sticker ut lite här och där? Har nämligen ett stort problem med det just för att mitt hår är lite lockigt och för att jag har bebishår. Men andvänder du produkter eller?

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*