• header

Monthly Archives: October 2011


Söt klänning

Idag tog jag itu med räkningar, tvätt & städ. Sånt jag egentligen borde gjort igår då det var söndag (söndagar är oftast min städ-dag) men jag och min pojkvän var helt förstörda efter lördagsnatten så vi låg i bäddsoffan hela dagen och tittade på the Walking dead. Fan jag börjar bli gammal.. Klarar inte av en riktig partynatt längre.. Det var ju bara 2 år sedan jag körde 3-4 kvällar i veckan?? Haha.. Fattar fan inte hur jag orkade! Nu blir det liksom max 3 kvällar i MÅNADEN.

Det var iallafall värt det för jävlar vad kul vi hade i lördags!! Bästa Halloween-festen ever.

På tal om något helt annat, ville bara visa upp den här fina lilla klänningen som jag plåtades i förra veckan. Jag tycker att det var så snyggt med den silvriga dragkedjan där bak, och att klänningen är rätt enkel men ändå så söt. Så den tog jag med mig hem! Från Nelly :)

60s

När jag var i Linköping och hälsade på min vän så var vi på stan och shoppade en dag. Inne på H&M hittade jag den här svart/vita stickade klänningen! Lite 60tals-känsla på den tycker jag. Jag kommer bära den till mina högklackade ankelboots från Nelly Trend + röda läppar. Kanske imorgon om vädret tillåter?

349 kr från H&M

Halloween part 1 – middagen på PURE

Jag har hur mycket bilder som helst från lördagskvällen, jag börjar med lite bilder från middagen vi hade innan festen drog igång! En fotograf vid namn Julia (som var utklädd till Bingo, klockrent haha) fotade oss och våra vänner när de anlände. Här kommer hennes bilder!

När gästerna anlände till Pure bjöds det på bubbel och mingel innan vi satte oss ner och åt en jättegod middag, skålade och drack hejvilt. Efter middagen bjöds det på tårta innan Jayson aka Dj Baby J skruvade upp volymen och festen drog igång. :)

Hahaha. Folk frågade “vem fan är den där äckliga tomten?” Och jag ba Yepp, it’s my man!

Har har vi min vän Mia som var en av de som vann bäst utklädnad. Hon hade sytt hela sin kostym själv! Hon var läskigt snygg.

Jannie, Humlan och jag – vi som höll i middagen/festen!