• header

Lite shopping

Jag och min man har hängt några timmar på stan! Lunchat, kollat i butiker och handlat lite grejer. Jag kom hem med en liten NK-påse och en större påse från COS. Vad jag shoppat kan jag visa upp senare! Det blev iallafall b.la. ett par byxor inne på COS, provade dem i 36 men tyckte att de satt rätt tight (vilket jag inte vill) så det fick bli ett par 38or för mer “loose fit”. Har dock inte provat 38orna, ska göra det nu.. Hoppas de passar!!

Nu väntas en härlig lördagskväll med god mat och hela köret. Ha det bäst! ♥

Jag idag

1

161 Comments

Rama

Hej Kenza! Idag var jag också i stan, undrade varför jag inte såg dig däär
:(♥ min syster har också de där skorna du har på dig! :)

Reply
Sava

Hej Kenza!
Jag kollade igenom din kategorie ”Kenza Shoppar” och såg alla dina dö snygga skor! Skulle du kunna samla ihop alla dina skor och ta en bild och lägga upp så vi alla får se de! Skulle va jätte kul. pusss

Reply
Anna Heuser

Kolla in min blogg och läs om livet som utlandssvensk. Just nu kan du läsa om min flytt från Zürich i Schweoz till Oslo i Norge:-)

Reply
Ebba

asså, gud! jag älskar verkligen dig! <3 Och dina kläder, de är så fina! Kika gärna in på min blogg, fast den suger, men ändå x)

Reply
zabaida

JAG SKA RITA DIG JAG ÄR 14 ÅR OCH ÄR JÄTTE BRA PÅ ATT RITA JAG SKA KOMMENTERA IGEN NÄR JAG ÄR KLAR, MEN JAG RITAR NU… DU KAN SE ATT JAG HAR RITAT MÅNGA PÅ MIN HEADER.. TACK.. OCH DESSUTOM ÄR JAG EN NY BLOGGARE SOM SKA LÄRA FOLK ATT RITA.! ;D

Reply
Geesche

man..your are so tanned and fit! really have to do a powerwalk tomorrow :)
i am excited for the COS pants…it’s a classy brand!

hugs.

lovegeesche.blogspot.com

Reply
neaa

super snygg! men hur gör du ditt hår, din frisyr, så galet fint? kan inte du visa eller nåt sånt? sååå snyggt!

Reply
klara

duuuuu tjejen! brun och najs. Men varför skriver du man? Är ni gifta?? :D :D :D

Reply
Tina

Hej Kenza,

Du har en otroligt fin hårfärg, är det din naturliga eller har du färgat?

Reply
Linn

vart kommer dina boots ifrån?
De är sånna som är mina drömskor! men hittar inga bra!
och så är dom perfekta med nitarna, LOVE IT!
Och, vad kostar dom? Kraam, :)

Reply
LISA

GUD VAD FINT DITT HÅR BLEV KENZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! och du är himlans vacker ska du veta!!

Reply
Rebecca

Kenza kan du berätta hur du gör dina fina såna där vågor/lockar i håret?? som du har på bilden! :)

Reply
Linn

du är såå min förebild!
och du har precis dendär sjukt snygga varierande stilen som jag har. varje gång jag går in på din blogg får jag så mycket inspiration, och plus är ju att du är så sjukt söt! :D

Reply
http://www.blocket.se/stockholm/Boomerang_Alexandra_dunjacka_S_nyskick_36387235.htm?ca=11&w=1

Säljer en fantastiskt fin dunjacka från Boomerang via länken ovan. Hoppas någon av er fina läsare är intresserad. <3

Reply
Francy

Hej, när ska du visa upp tatueringen du gjorde för snart en månad sen (12 september)? Den borde ha läkt klart vid det här laget ju!! :)

Reply
Määrna

du har glömt att skriva vad du gjorde för exakt ett år sedan på din blogg :(,hoppas du kan gö de nu :D

Reply
anonym

kenza du är så perfekt och jag älskar dig så mycket, därför ber jag dig att svara på detta. jag undrar om du nånsin har känt dig utanför eller har känt att du inte passar in med dina vänner och så???????
jag tror inte ens att du kommer svara på det här men snälla försök
altså jag pratar med mina vänner och så men det känns som att de är med mig för att de tycker synd om mig

Reply
Kajsa

Jag gillar dina knän. Mina är lite väl knotiga, men dina, perfekta! (Om du är nyfiken på hur mina knän ser ut, gå in en sväng på min blogg och försök hitta nån bild där mina knän syns(lycka till..))

Reply
emilie

hej kenza, jag tyckte det var roligt när du första dagen på en ny månad gjorde en tillbaka blick av vad du gjorde samma månad för exakt ett år sen, skulle vara kul om du kunde böra göra det !! kram emilie

Reply
victor

Tjenare jag är en kille som gillar att shoppa och va med mina friends när jag shoppar , shoppar jag helst märkes kläder gå in på min blogg och lägg någon kommentar och vad ni tycker om bloggen säg gärna till era friends om min blogg ! :)

Reply
julia

fjantigt att du ska behöva förklara dig varför du var tvungen att ta storlek 38 när du i vanliga fall tar 34. vad som står på lappen där bak spelar väl ingen roll?

Reply
Tea

Vad hände med att visa upp vad du gjorde förra året samma månad grej? :)

Sjukt snygg är du!
Kram

Reply
asd

kul att vädret håller sig, skönt att gå runt med shorts :D? faan vill ju också få på mig 36.. iallafall 38 men nu är jag nog nära 40 iallafall, on my way!

Reply
viktoria

håper du kan svare på hvilken sminke du bruker? du er så pen :)
og hvilken sminke fjerner, eller makeup rutine du har for uren/ rensing av huden?

kan du svare på dette i et eget innlegg hadde det vært flott :)

Reply
Anna.C

Jag är så himla nyfiken på och skulle uppskatta ett inlägg där du beskriver vad du “gör” med ditt hår. Vad du använder för produkter osv. please.

Reply
Christine BUI

Hi Kenza, I was wondering who takes pictures for you like the one above? Do you always have someone with you?

Reply
Tilda

Hej kenza! Jag hoppás verkligen du svarar på detta! :) Jag vill ha en kropp som din när jag e i din ålder. Hur mycket vägde du i 11 års ålder? PUSS O KRAM

Reply
rita

Hur håller du dig så smal och i form hela tiden?
Snälla svara!

söta kramar från rita

Reply
Nickie

hej hej Kenza! :-D
Kan inte du kika in på min blogg? :-)
Jag måste bara säga att du är så himla vacker!! :-D

Reply
Emilia

hej kenza! Ja undrar bara om du skulle kunna laga ett “special inlägg” om dina tatueringar, ska laga min första tatuering nästa vecka och ja e sjukt nervös :(. Ha det bra! :)

Reply
Amanda

Kenza!!! Jag vet att du är lika mycket djurvän som jag, så kanske skulle du vilja göra mig denna jättetjänst!!! Jag har hittat 6 kattungar som är ca 4 veckor gamla. De låg vid ett övergivet skjul och en bit bort satt en alkoliserad gubbe och sa att han skulle vrida nacken av dem. Snart är det vinter och de klarar sig inte själva. De gör ont i mitt hjärta och jag vill ta hand om dem!! Tyvärr kan jag ju inte ha sex katter hemma. Jag tar hand om dem tills de blir 12 veckor och sen behöver de nya hem!! Du har en stor blogg och kan göra mycket, skulle du vilja fråga om de är någon som är intresserad av en liten katt? De finns två små svarta med de blåaste ögonen och 3 tigrerade grå/bruna med supergröna ögon och en vit liten unge. De finns i Helsingborg men om någon i Lund/Malmö är intresserad
åker jag gärna och lämnar!
maila på; [email protected]
Kram Amanda

Reply
F.V.C

Kenza du är hur snygg som helst och det vet du säkert själv, men jag tycker du borde satsa lite mer på färger, istället för bara satsa på enkla färger. ;)

Reply
Stina

Välkomen att kika in i mitt liv. Skriver om allt från min VARDAG till mitt JOBB SOM MODELL.Följ med mig och läs om mode, collage, insperation, tankar, känslor, poesi och mycket mycket mer!!
Vi ses i min värld.
Kram :)

P.S. Älskar din blogg Kenza. Hur får du ditt hår i såna perfekta vågor?

Reply
Evelina

Du är så jävla snygg kenza! Rakt igenom! Men kan du inte skriva lite mer var dina kläder kommer ifrån? Vore jätteschysst!
stor kram!

Reply
sofia

vart kommer tröjan ifrån? grymt snyggt med stickat och lite halv trasigt :) kraaaam

Reply
Petra

Jag skulle gärna vilja veta vart du har köpt din jacka :) Håller på att leta efter en militärfärgad jacka och din var ursnygg!

Reply
Alice

Åh herregud Kenza!! Snälla jag ber dig att svara, vartifrån kommer den stickade tröjan, jackan och shortsen?! Jag dör, sååå snygga!

Reply
Lovisa Johansson

Hej Kenza! Dina boots är fina, men det är en sak jag funderat på som jag gärna skulle vilja ha svar på..! Du har ju faktiskt pratat om att du vill ha nya boots nu till höst..?
Alltså har aldrig primeboots slagit dig? För de är nog helt seriöst de bästa skorna man kan skaffa sig! Ok pris och håller hur länge som helst! Sen ville jag bara säga att du är den SNYGGASTE jag vet, kraam!

Reply
My

ser att det är jätte många som frågar om var du köpt dina saker, men såg ingen som frågade om din jacka, och jag letar efter den perfekta militär gröna höst jackan så jag undrar var du har köpt den? vet att det kanske kan bli lite omöjligt att svara på min fråga eftersom du får så många kommentarer, men hade blivit jätte glad om du gjorde det!
och hoppas det går/gick bra för dig ikväll :)

Reply
tilda

haha kul att folk tycker att du ska skriva pojkvän :P Jag är lika gammal som dig och har varit ihop med min man i över 3 år och då får man säga man, dom är ju inga pojkar längre liksom! Men det är många som frågar över det så ibland gör jag bara som min kompis och säger “hane” haha :) för det är ju det man menar i princip :P

Men menar du inte 26 och 28 på byxstorlekarna? När blev jeans i strlk 36 tight liksom? haha

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*