• header

BILDBOMB – Läsarträff med Jofama by Kenza

Här kommer massvis med bilder från i fredags då jag hade ett litet event på Åhléns City för mig och mina läsare, för att fira att de köpt in Jofama by Kenza!

En dag med massor med kramar, alla var så himla gulliga! Fick ont i kinderna av att le så mycket, men det går ju knappast att göra något annat när alla är så jäkla härliga… :)

49 Comments

Lisa

En konstig fråga kanske.. men vad har du för trosor när du har en så tight klänning?
Alla mina fodral förstörs av fula troskanter som skär in och syns! även stringsyns ju :/

Reply
Anna

hej kenza! jag älskar din blogg skit mycket och du är min förebild! Och jag undrar om du kan bjuda dina läsare på film , jag menar tyyra sjöstedt har gjort det. Så kan inte du också tacka dina läsare :D snälla jag hoppas verkligen att du kan göra det kram

Reply
Geesche

wow! you have such amazing fans…i especially love the little picture with the boy and you wearing his cap…he seems to be very proud of his girl ;)

hugs.

lovegeesche.blogspot.com

Reply
evelina

kan inte du komma till överby i trollhättan någon gång? skulle verkligen vara jättekul! och jag känner väldigt många här omkring i vänersborg & trollhättan som följer din blogg & älskar den lika mycket som jag! kram

här är en länk så du förstår vart överby är.. om det nu är till någon hjälp –> http://www.overby.org/

Reply
hanna

Kommer de sälja jofama by kenza över hela sverige (på Åhléns) eller är det bara i stockholm typ? Dum fråga kanske men jag hoppas verkligen att de börjar sälja där jag bor! Så sjukt snygga jackor!!! :)

Reply
Frida

Det är jag på andra bilden, hihi. Så pinsamt att jag var så röd i ansiktet, menmen… älskar dig, Kenza!

Reply
Lotta

Det var gryymt kul att träffa dig!
Trodde det skulle vara omöjligt att man kunde vara snyggare än på alla bilder & videos på dig, men du var ännu snyggare i verkligheten. Du var verkligen hur jäkla snygg som helst!
Iallafall, det var ju en fotograf där med en stor systemkamera. Vad fotade han till? :D
Puss & Kram

Reply
Sg

Fuck! dom där skorna är ju skitsnygga och tillsammans med dina ben blir det bara olagligt läckert!

Reply
Lola

Hej Kenza!

Jätte jättefin klänning och love the shose! Var har du köpt klänningen och skorna?

Reply
Belinda

Du har inga planer att ha en läsarträff i västerås nångång? skulle va jättekul! kram!

Reply
amel

ahah, killen du tog kort med och har keps på sig går i min klass! Han verkade riktigt glad efter ha fått träffa dig,haha!
Du har verkligen en fantastisk blogg Kenza! Jag älskar den och varje dag säger jag; ååå vad jag skulle vilja se ut som Kenza hon rä så sjukt snygg och verkar så snäll!
Ha det bra Kenza! see you lator alligator!

Reply
Denise Renström

Hejsan!! Kenza jag är ett stort fan av dig. i tisdags var jag i Nyköping och gick in på en affär som hette Lava där?? och där provade jag din nya skinnjacka med fuskpäls i? den var jätte skön och jag vart kär i den funderar på att köpa den? funkar den att ha på vintern med?? MVH Denise Renström Tacksam för svar!!!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*