• header

Hänga med vännerna

Nu drar jag och Mani in till stan för att hänga med vännerna! Jag ska iväg på ett litet möte klockan sex med teamet (Modelljakten) och innan det ska jag träffa mina vänner. Det blir väl någon mysig fika någonstans! Jag hade också tänkt handla en väska som jag varit sugen på länge nu…. En klassisk Mulberry Bayswater i färgen oak.

Ha det fint! ♥

Försökte få en fin bild med Mani men han vill bara slicka mig i näsan hela tiden, haha

105 Comments

Alva

Jag har en fråga som jag skulle bli vääldigt glad för om du skulle kunna svara på den ^^

Du har ju en av Sveriges största bloggar. Hur började allt med att du fick så många läsare varje dag? :)

Älskar din blogg, den är bäst!
Kram!

Reply
ida

Haha min chihuahua är precis likadan, ska jämt upp i ansiktet och slicka i mungipor och näsborrar haha:D

Reply
Klara Andersson

Jag har tänkt på en sak. När du säger “dina vänner”, då menar du oftast att du ska träffa dina tjejkompisar som du har hängt med hela livet (som jag fattar det?)
Men när du tex ska träffa humlan eller någon annan så säger du aldrig “min vän”? hur kommer det sig?
Du är bääst Kenza!! :) <3

Reply
Erica Hansson

Hej Kenza! Jag är nog det största fanet du har. Helt sjukt vad jag avgudar dig! Haha men nu till saken… Hur kom du dit du är idag? Modell, stor bloggare osv. Hade du bra betyg i skolan? Hur ska man göra för att komma upp till din nivå? För du har verkligen lyckats, vilket jag också vill göra!!! Ge dina läsare tips. Kram :)

Reply
Nina

gillar mani att du tar med han ut på stan o t.ex fikar? kan han sitta still och vara lugn hela tiden? för min chihuahua bara springer runt, han kan inte sitta still.. :(

Reply
dannie

Hej! jag tänkte precis sätta mig ner och titta på modelljakten, men måste tydligen ladda ner adobe flash player.. jag har gjort det men det går fortfarande inte?? vet du hur man gör?

Reply
P

Hej! Har jag bara missat att du visat upp din senaste tatuering, eller har du inte gjort det? Snälla visa den, är nyfiken!

Reply
K

Ny väska? Köpte inte du nyss en ny Marc Jacobs? Eller den kanske var till din mamma…

Reply
Emelie

När kommer tredje avsnittet?
Du är min förebild, du är den snyggaste jag sätt i hela mitt liv!!

Reply
Anna

Hej! ååh vad kul! Fick faktiskt min första svarta bayswater i förtidig 15 års present nyss… du kommer inte ångra dig! :)

Reply
EBBA

ÅHH VILKET FINT ÖRHÄNGE! DET ÄR JU DET SOM MOA HADE I IDOL! VART KAN MAN KÖPA DET?

Reply
Sofia

gud detta är en jätte bra blogg! Jag har aldrig sett den förr, titta in lite på min blogg tror duu skulle gilla den.

xxx

Reply
Lisen

Bays är så fin! Men en liten varning, den är sjukt tung. Jag köpte en som jag älskade men var tvungen att sälja eftersom jag fick så ont i axlarna av den. Men om du håller igång med träningen ska du nog orka bära omkring på den :)

Reply
Sara

Hej!
Vart kommer det fina fjäderörhänget ifrån? Väldigt tacksam för svar =)

Reply
Kajsa

Heii:D Älskar din blogg och älskar dej du är grym!! Men jag har en fråga som du skulle kunna skriva om min blogg i ett inlägg??:D jag har inte jätte många läsare men det kan ju vara för att jag bara har haft bloggen i ett halvår/ett år men det skulle vara super snällt av dej om du gjorde de.
Min blogg heter http://barajahh.blogspot.com

Puss & Kram!

Reply
johanna

hej varför kan du inte göra såntär imlägg där du kollar tillbaka i arkivet va du gjorde månaden för exakt ett år sen?:) roligt att läsa:)) kraamm<3

Reply
Alex

Måste bara skriva att den mörkhyade tjejen med afro från Malmö (tror jag) som gick vidare är SÅ OTROLIGT vacker… Herre Gud såna tjejer ser man inte varje dag. Håller tummarna för henne!/Alex

Reply
Sara

Hej vackra Kenza! Hopps du har en underbar dag! Din blogg är inspirerande och du verkar vara en helskön och ybersnäll tjej! Jag tänkte bara skicka dig en länk till mig kompis blogg: http://nittiofemman.blogg.se/. Hon är skitduktig på att fotografera och uppdaterar ofta. Nyligen la hon upp ett inlägg med några bilder från när hon, hennes tvillingsyster och hennes kompis träffade dig på Åhlens city. Tänkte att du kanske ville kika på dom bilderna. Kramar!

Reply
Anonym

hej jag är en 13-årig tjej som verkligen älskar dig!
Jag är sugen på att skaffa blogg men jag vet inte, du kanske kan hjälpa mig. :D
Hade gärna velat träffa dig personligen, en vacker dag kanske det händer.
Jag vill bli modell också du kanske kan ge mig några tips?

/ puss

Reply
emma

Vad söt Mani är! Ditt örhänge var jättefint, hade inte Idol Moa ett likadant? Vart är det köpt? :) kram!

Reply
Rosa

Hej Kenza, tänkte om du lite snabbt bara kunde skriva några tips på bra nattklubbar i London? Jag har aldrig varit där, ska dit snart :) tack för en bra blogg!

Reply
Siri

ååååhhh, KENZA, örhänget! helt gaaaaalet snyggt! vart är det ifrån?
KRAM, du är bäst!

Reply
jonna

hej snälla kan du säga vad Mani är för ras??? jag ska köpa hund och vill ha en ras som Mani! snälla svara <3<3<3

Reply
Gea

Heej Kenza! Skulle verkligen vara tacksam om du kunde svara på min fråga. Jag undrar om det finns någon chans att va med och tävla i modelljakten.
Puss&Kram
Gea :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*