• header

OOOOOOOOMMMMMMMMMGGGGGGGGGGG

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!! Jag sitter här och skriker AMAGAAAD och Mani ba…eh???

JAG HAR JU TOTALT MISSAT ATT SÄSONG 4 AV MIN FAVORITSERIE 90210 HAR DRAGIT IGÅNG!!! Hela 3 avsnitt har gått! Då vet vi vad jag har för mig ikväll!!!! Perfekt när pojkvännen är iväg och har grabbkväll.

*glad överlycklig tjej*

Ok, jag vet inte vad jag är mest glad över. Att ny säsong av 90210 har börjat, eller att jag har kvar godis från igår (karamellkungen skickade 1 kg godis till mig på posten, man tackar!! kan ni inte göra det till en vana? skicka lagom till lördagarna? perfekt!) eller att påsen ännu en gång påminner mig om att Breaking Dawn snart har premiär???? IT’S GONNA BE EPIC!

139 Comments

Carolin

Hej Kenza!
Har en liten fråga till dig :)
Vad använder du för locktång när du gör dom lite större vågiga lockarna som du hade på läsarträffen i gbg t.ex? :)
Jättefint!

Reply
Rebecca

Vart kollar du avsnitten av 90210? jag försökte ladda ner med fick bara hem de gamla avsnitten från 90-talet :s haha!

Reply
Sabina

Åh jag längtar till premiären!! Härligt att du fick ett kilo godis. Kan inte karamellkungen skicka det till alla? :P

Reply
Hanna

Vilken kanal är 90210?,Och hur kan man se avsnitten om man har missat dom? skulle vara jätte snällt om du svarde :)

Reply
yasmina

hej skulle du kunna lägga ut fler bilder från åhlens.. jag skulle gärna vilja va med på någon bild, hehe!

puss, btw jag kom in sist nästan med 2 tjejer till!

Reply
frida

vet inte om du har samma problem, men på instagram sparas inte mina bilder till fotoalbumet mera, störigt..har du någon aning hur man gör kanske..? :D

Reply
lisa

ååh jag älskar med 90210 men har missat på tok för många avsnitt nu och jag undrar vart du ser de avsnitten du missat skulle verkligen vara jätte tacksam om du svarade :)

Reply
Marisia

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA sen när började 90210 säsong 4!!, asså love it ingen kan gilla det mer än mig!!!!den börjar typ i kanal 11 men vilken tid?????????????

Reply
shoakan

HAHA KENZA! Jag skulle precis gå in och påminna dig om att ”The walking dead” har börjats sända igen.. och sen ser jag detta! DU HAR ALLTSÅ INTE BARA MISSAT 90210…!! hahaha..

Reply
My

haha jag är exakt likadan! hatar att vänta på nya avsnitt… fruktansvärt när man är en serie narkoman!

Reply
stephanie

90210 är bäääääääääääääääääst ! ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
visste faktiskt inte när säsong 4 skulle börja!
Taaaack!

Reply
Becca

Jag vet inte om det bara e jag som missat det eller har du glömt att visa din senaste tatuering??

Reply
Sandra

Hej :) vad kan man ha för tröja/topp till jeans med hög midja o dragkedja baktill? Jag har ett par sådana o älskar de men vill inte använda eftersom jag inte vet hur jag ska matcha de :/ man kan ju säkert ha en vanlig tröja men då syns de ju inte att de har dragkedja bak. Kan man ha en tröj instoppad eller? :) tacksm för svar. Kram!

Reply
Michelle

Hej!
Jag älskar oxå 90210! skulle du kunna skriva vart man kan se avsnitt som har visats? Vilken kanal går dom på?
Skulle va jätte snällt! :)

Reply
Anna

Hejsan! Såg att du svarat på min kommentar. Jag frågade när vi skulle få se tatueringen och du svarade att man kan se den på flera bilder och i den senaste videon och ja absolut men man ser ju ändå inte riktigt vad det är (inte jag iaf..) så det vore jättekul om du kunde lägga upp lite närbilder på den när du har tid! ;) Kram!

Reply
Ellinor

Hej!
Åh jag älskar 90210 med men har också missat några avsnitt så jag undrar var du ser dom, avsnitten du har missat någon stans?

Reply
Linn

en liten fråga om din hund. eller mera när ni är ute och fikar och shoppar, brukar du få ha med han in på cafér eller är det ute ni sitter? har just flyttat till en annan stad och dom verkar inte ens acceptera att man har sin hund på ens uteserveringar eller i affärer, har en chihuahua så kan ju bära, men icke sa nicke! kram på dig!

Reply
eve

Sköööönt liv du har tjejen! Kan titta på tv hur länge du vill, då du inte ska upp och jobba nästa morgon. Får godis gratis hemskickat till dig och slipper dåligt samvete då du är smal ändå. Du lever drömlivet, det skulle vara kul att se dig nämna det så man förstår att du faktiskt är mänsklig och tacksam för ditt perfekta liv…..

Reply
Nikita

ååååå vad mysigt! titta in på företaget Barcelonadogs på google för jag hittat så fina hund halsband till mina hundar och dom skulle vara så fina på Mani! Men Swarovski och hemma gjorda! Och alla är olika, så det blir unikt!

Reply
Emilia

Men Kenza, har jag nämnt att det dragit igång typ varje vecka sen det började haha more attention please ;)

Reply
Felicia

För dem som vill se avsnitt av 90210 kan man göra det på ch131.com tyvärr så är det inte textat men det är gratis och det funkar superbra :) kollar på alla mina serier där <3 Kraaaam

Reply
maroa

oooooooommmgggg, du driver! men vart ser du programen? visas de på tv eller laddar du ner eller vad? tacksam för svar!

Reply
dalin

Man kan kolla på de senaste 90210 på antingen ch131.com eller watchseries.eu. Sen senare alternativet tycker jag personligen är bättre!

Reply
Linnéa Björnfot

Vet ju att du älskade Buffy men visste du att det har dragit igång en ny serie med Sarah Michelle Gellar som heter Ringer. Jag har sett de två första avsnitten och jag är hooked!

Hon spelar Bridget en nykter alkoholist men hon spelar även Siobhan som är Bridgets rika “manhattan” tvillingsyster. Och vi kan väl säga så att allt blir inte riktigt som Bridget tänkt sig när hon kommer för att hälsa på sin syster.. LÄTT VÄRD ATT SE!! :D

Så där får du ett tips om du lider brist på bra serier att följa :)

Reply
Emma

Hej Kenza :)

Jag älskar de här inläggen, helt random, helt lyckliga! Vi gillar dem, mer tack :)

Reply
Ronja

hahha hade samma epiphany som du just! Vampire Diaries har dragit igång och det har gått 3 episoder! :D haha vad söt du är kenza!

Reply
nathalie björklund

BLOGGEN DU INTEEEE VILL MISSA!
Mitt namn är nathalie, bor i gävle, 16 fucking år, 16 syskon, lever som paris hilton (skämtåsido) haha.. lol.
Var med i lilla sportpsgeln när jag var liten, typ 3 årsen. ( hah fast kunde ingen om sport, haha pinsamt)
Att vara fjortondebarnet, 16 år, leva med skilda föräldrar & vara en av sveriges största familjer.. är som att dagligen leva i ett äventyr! :D :D

Reply
Linn

Hej Kenza ! Jag har läst din blogg i över ett år nu och det är alltid lika intressant att läsa den . Men en sak jag alltid har undrat är om man uttalar ditt namn kinza eller kenza som det stavas ? Skulle vara kul om du svarade så jag slipper fundera på det varje gång jag läser din underbara blogg :)
Förresten,hur ser man 90210 avsnitten man missat ?

Skulle vara kul om du svarade :) Mvh Linn .

Reply
Andy

Karamellkungen har en stor kampanj för TWIDAY i samband med premiären av “The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 1” 15/16 november. Godiset till bloggare är alltså ren marknadsföring – tandläkarna tackar naturligtvis också för hjälpen! Alltid blir det några extra hål att laga.

Reply
Matilda

LISA! Det finns många platser där du kan streama de nya avsnitten. Har aldrig sett 90210 men har letat upp några iaf, klipp ut och klistra in länken i din webbläsare, klicka dig fram(ignorera reklamen) och om du inte har väldigt segt internet ska det nog fungera:) Om du i framtiden vill se en serie är det oftast bara att googla namnet plus free tv eller söka på tv.blinkx.com, som är min favorit. För europeiska program är http://www.tv-links.eu bäst.

Du kan se första avsnittet här:
http://www.free-tv-vide-online.me/player/videobb.php?id=8iAszJgWnCM3 Eller helt enkelt googla på “90210 free tv” om länken inte fungerar.

De följande avsnitten finns här:
http://tv.blinkx.com/show/90210/tEssSXDFFvffYxmU206A0BSBOj_h1Po9yFepNirku1BU#s4 eller googla “90210 blinkx” om länken inte fungerar.

Reply
Sofia

OOOOOOOOOMFFFFGGGGG ! Du skojar!!!! Det blir hem efter skolan och droga den! Älskar 90210! Dagen har äntligen fått en mening! :D

Reply
Julianna

Haha förstår att du är glad! :) jag och min syster har följt det ända sen det började (tre år sedan) och vi gör det fortfarande :)

Reply
s

OMG KENZAAA!!! ÄLSKAR OCKSÅ 90210, TACK! HADE OCKSÅ MISSAT DET!
LIAM ÄR JU SNYGGAST! PUSS, älskar dig!!

Reply
elin

DAMN WOMAN! visa bild på innehållet i godispåsen! blev sjukt sugen nu ju =(((

Reply
ninis

90210 är så jääääävla bra <3 har du sett det nya avsnittet som kom idag men greek camp??!

Reply
Sara

Jag har missat massor av avsnitt!! Jag vet inte vilken dag det är längre. Det
R inte på tisdagar längre :(

Reply
Designer

ååååå vad mysigt! titta in på företaget Marc Petite på google för jag hittat så fina hund halsband till mina hundar och dom skulle vara så fina på Mani! Men Swarovski och hemma gjorda! Och alla är olika, så det blir unikt!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*