• header

Det här roar vi oss med

Vi har spelat in med Modelljakten/Kanal 5 från klockan nio imorse och vi är fortfarande inte i närheten av klara för dagen. Det är nog några timmar kvar.. Det blir en väldigt lång inspelningsdag idag! Vi har som sagt tagit hit alla finalister nu för att påbörja alla utmaningar, de kommer pågå hela veckan (en dag = ett avsnitt). Det är så sjukt kul!!

När tjejerna intervjuas så har vi ju inte så mycket att göra, då roar vi oss i photo booth. :D

138 Comments

julia

vart någon stans spelar ni in nu i stockholm?? tänkte om det var i någonstans där man kunde komma och kolla? :D kram på dig!

Reply
molly

Hej kenza !
kan du ge några förslag till oss som vill bli modeller men som inte kunde söka för olika anledningar (själv är man någon månad för liten, haha)
Vad man ska göra, hur man ska tänka, hur man ska börja och sådana frågor. skulle vara skit snällt !
kram

Reply
Fudge

Hej Kenza! Jag vill bara ställa en fråga, du har ju en hund och jag undrar vart du lämnar honom när du reser för du reser ju väldigt ofta. Tack för svar i förhand!

Reply
Fudge

Hej Kenza! Jag vill bara ställa en fråga, du har ju en hund och jag undrar vart du lämnar honom för du reser ju väldigt ofta. Tack för svar i förhand!

Reply
Nina

OMG om Andreas sitter bredvid dig nu säg att jag bara älskar honom och ni är feeett sköööna!!<3333333

Reply
Ella

HEj! Jag undrar bara om det kommer en ny säsong av Kenza Tyra show snart? Eller om det kommer överhuvud taget? Den var så grym! Älskar din blogg!

Reply
Emeily

Hej, varifrån kommer polotröjan? Den ser helt underbar ut och jag har letat något i senapsgult dock har inte hittat något jag tyckte om.

Reply
bajskorv

SJUNG MED MIG KENZA SJUNG MED MIG NU!!!!!!!!!!

Mer störda bilder och sjuka inlägg som innan! ASKUL!

kyss och smek.

Reply
frida

Kenza! Hur går det med lägenheten du talade om förut, den ni skulle få ta över?! Blir det någon flytt?? :) Du är helt fantastisk! Kram Frida

Reply
becca

Hej Kenza, jag vet att du kanske inte vet detta men i alla fall. Jag kan inte se på modelljakten, det är skit skumt för jag kollar ju på andra videor, är lite ledsen såg verkligen fram emot att se det!! :(

Reply
.

Hej! :D Du har ju typ jättemånga skor, kunde inte du visa upp alla i ett inlägg(iaf några..)? :D Och kanske säga vart dem kommer ifrån? För du har så sjukt snygga skor! :O

Reply
jadu

haha älskar oxå photobooth :D
men har hört att du kommer till Lund är det sant??? skulle vilja träffa dej!! <3 :)

Reply
Ida & Jonna

Åh, kan inte du lägga upp den fulaste (eller iaf näst fulaste) bilden på dig någonsin? haha, skulle verkligen lätta upp oss.. Du är ju förjävla snygg alltid! ;)

Reply
Manda

Tittar just på modelljakten och blir glad :D Det har verkligen saknats ett modeelprogram i Sverige! Önskar dock att det var lite mer likt Top Model, men för höga krav får man väl inte ha. Ser fram emot många säsonger av den :D

Reply
Sara

Hej söta du!
Träffade du någon/några läsare när du var i Turkiet?
Ifall du gjorde det, kan du inte lägga upp bilderna på dig och dina läsare? Skulle vara jätte roligt att se!
Kram på dig! :)

Reply
natha

kan inte du snälla säga hur du sminka dig med det där guldiga ögonskuggan på modelljackten och hur du gjorde håret då du hade utsläppt ? tack i förhand.

Reply
tilda

NÄR SKA DU VISA DIN TATUERING? oooooups, stora bokstäver.. orkar inte skrva om hihih pussss

Reply
ida

Alltså nu menar inte jag att vara negativ här för jag tycker ni gör ett kanonjobb som gör ett program för unga tjejer med drömmar, men jag blir så jäkla ledsen flera gånger i varje avsnitt. Allt handlar om att vara fin och hela tiden hörs saker som “många fina tjejer har sökt idag” och “efter att ni blivit fixade och fina” och så vidare. Det är fan tragiskt att allt ska handla om att vara fin efter någon “norm” som modellvärlden satt upp. Att vara naturligt “fin” ligger i generna och är ingenting man kan påverka, men även om man inte är tillräckligt fin enligt er som sitter och granskar hur pass fina människor är så kan man fortfarande ha stora modelldrömmar, men inte ens få en chans till det för att man ratas på grund av utséendet. Sedan står man där och lyssnar och väntar ivrigt på att ens namn ska läsas upp men man finns inte med bland dom “fina”. Det är så hemskt och jag kunde verkligen inte föreställa mig dig som känns så jordnära att stå och säga fin i var och varannan mening. Ack så fel jag hade.

Reply
Norsk leser

Hej, finns det en plats man kan se modelljakten online?:) Vi har inte 5 play eller vad kanalen heter, i Norge.

Reply
Linda

Vad använder du för hårprodukter? Ditt hår ser så himla lent och fint ut :) vad använder du innan du blåser det osv? Kram!

Reply
Vilma

HÄRLIGT att se någon lite, lite mindre snygg bild här på bloggen. Blir ju bara grön av avundsjuka när jag tittar in här kvinna!! Fan vad snygg du är. Det mest irriterande är att du faktiskt är snygg vad du än gör/ser ut

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*