• header

4e oktober 2011

God morgon!

Jag håller på och gör mig i ordning här. Klockan nio ska jag vara på plats för att dra igång ännu en inspelningsdag! Jag är så sjukt trött att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Igår spelade vi in från klockan nio på morgonen till halv tio på kvällen. Jag hade ont i varenda liten cm på min kropp haha, speciellt fötterna efter klackarna.

Då var det verkligen perfekt att komma hem till nylagad middag, min pojkvän hade gjort jättegod middag med både förrätt och varmrätt. Det behövdes, vi äter så dåligt under inspelningarna. Vi fokuserar bara på att jobba jobba jobba och bli klara att vi ignorerar att magen skriker efter mat. Det måste det bli ändring på!!

Jaja, nu måste jag tagga till lite här. LADDA inför ännu en lång inspelningsdag! Puss! ♥

37 Comments

K

Älskar väskan! Har en likadan…kopia från Thailand dock. ;) Blir iallafall en äkta snart, har önskat mig av maken. :)

Reply
:)

Hej, har en fråga som ja väldigt gärna vill ha svar på! Jag kanske är efter och så men… Vad är det ni spelar in för något? Vilka är det ni spelar in och varför gör ni det? Förlåt att ja är så efter men fattar ingenting… Kram!:)

Reply
Carina!

Hejsan! Å vilken fin blogg du har! Vill bara ge ett tips till alla tjejer som inte mår bra o vill gå ner i vikt! Jag har nämligen testat en jätte bra metod och den är billig också :)
De bästa av allt är att det är allt i ett! Bra recept på nyttig och god mat tips på bra och rolig träning! Det bästa av allt du får jättebra support för att hålla vikten! Jag har hållt på med detta 1 år nu och jag har gått från 80 kg till 71 Kg o mår jätte toppen :) Är en amerikan som kommit på denna super metod! Kostar bara dryga 100 lappen också:) Kolla på http://12921.weightloss-package.net för mer info! Kram på er o lycka till/ Carina!

Reply
linnea

hur lång är du . jag är 170 cm och jag vågar inte ha tex 12 cm klackar på mig för att det kanske ser för dumt ut . men det skulle vara kul om du skrev i ett inlägg eller något hur lång du är och hur lång du är med högklackat . skulle vara jätte snällt om du svarade :D

kram , älskar dig blogg !

Reply
Johanna

Hej Kenza!
Tänkte bara fråga om du kommer ha en frågestund snart? :) <3

Din blogg är superbra!! :)
Kram!

Reply
Erica

Alltså förlåt, men är jag alltså inte ensam med att ha en tokrak tumme?! ;)
Hahah världens dummaste kommentar I know :P
Ha en bra dag! :D

Reply
Carrooo

Du kan ju testa att ha låga skor så du slipper få ont i fötterna :P you got a choice liksom ;)

Reply
Cassi

Jobbigt! Ja, men du är ju ung och pigg. Antar att du även får bra betalt…..eller…. Sämre jobb kunde du ju ha!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*