• header

Action!

Vi är i full gång med dagens inspelningar! Vi möttes klockan nio och har hållt på sedan dess. Snart är det dags för lunch och sedan fortsätter vi. Jag tror att vi håller på sent idag igen, men förhoppningsvis inte så sent som igår. Det är självklart kul men filmar man i 12 timmar så är energin nästan heeeelt borta mot slutet, och det blir då svårare att se pigg och glad ut framför kameran. Idag har vi iallafall laddat upp med massor med snacks, frukt m.m. så vi hoppas på att vi lyckas hålla humöret uppe hela dagen! :)

35 Comments

Monika

Hej flickor och pojkar :) !! Ta ordentligt med kanelbullar till fika då ni som har så lång arbestdag kära ngn så ni orkar hela dan. För idag är det Kanelbullens dag o det firar vi så gärna.. eller hur :)
kram

Reply
sara

Hej fina du! HOPPAS du kan svara på det här. jag hämtar min chihuahavalp imorgon och har läst på väldigt mycket om skötsel lydnad osv. men tänkte fråga dig hur ofta duschar du mani/borstar tänderna? var det mer sällan när han var valp? har läst på vissa ställen att man ska dsucha 2 gånger om ÅRET där andra säger 2 gånger om MÅNADEN. tacksam för svar :) kram!

Reply
Malin

Är jeansen på bilden från Gina Tricot? Snygg färg!!! Heter retro blue eller vad heter den? Tacksam för svar :)

Reply
lollo

VI HAR VÄLL FOTFARANDE INTE FÅTT SE DIN NYA TATUERING? förlåt att jag tjatar, vet att du hatar det men kan inte låta bli.. puss!

Reply
andrea

Hej , undrar om det är för sent att anmäla sig till modelljakten ?<3 jätte bra blogg ! läser hela tiden

Reply
jaag

Heej! jag gör min egen design på smycken! skulle inte du kunna titta in på min blogg: evehdesign.blogg.se????? där säljer jag mina gjorda smycken billigt!
fler får också titta in!

Reply
tove

Skulle du kunna lägga upp en bild på tröjan/outfiten du hade på dig på bilden ovan! älskar din blogg! :)

Reply
vendela

hej kenza älskar din blogg <3 kolla in min blogg men när du kommer in på den komer du se att jag heter vendeladessire så du vet och domn som vill gå in på min blogg hej då puss

Reply
Emma

Hej! Jag undrar hur du har klippt ditt hår, ska nämligen klippa mig här i veckan och jag undrar hur jag ska göra för att få det så fint som möjligt just nu hänger bara håret åt alla håll. Kram Emma

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*