• header

Filmar fortfarande..

Vi håller på och spelar in fortfarande.. Dagen har varit såååå rolig!! Våra finalister är grymma. Vi är nog klara om en timme och då ska jag, min pojkvän och hans vänner iväg på en stand up comic show! :)

76 Comments

Rebeccaj♥

Kenza du är så j*vla fin, världens vackraste kvinna & det är sant. Så himla himla himla vacker från alla vinklar & dina ben och näsa är så perfekt som delarna kan bli. Wow alltså ♥ kram från mig! Du är en stor förebild, stor förebild!

Reply
josefine

Lite smått random men måste bara säga att jag e 1000% nöjd med jofama 7 offwhite. Så jävla snygg att jag dör!! :D

Reply
malin

Hej, undrade bara om du visste att du är med i tidningen BILD på sida 61 nummer 21 där det står att du hånas i hollywood!

Reply
Alan

GossipGuy.se – Sveriges bästa kändissajt skriven av en snubbe. Var bland annat först i Norden med att publicera Scarlett Johanssons nakenbilder!

Reply
elsa

Hej Kenza! Du har väl ett par Dr Martens? Fick du skavsår av dem i början? Blir de skönare när man “gått in” dem? Kraaaam :)

Reply
emma

du är såå vacker! :)
jag sitter för tillfället och kollat på modelljakten :D Jag undrar varför ni oftast väljer tjejer från andra länder ? Jag har inget emot det, jag tycker också att de är vackra, men jag undrar eftersom det lite känns som att svenska/finska tjejer är aningen fulare typ, det är ju ändå ett svensk program liksom :) vet inte hur jag ska uttrycka mig för att det inte ska bli fel, men jag hoppas du förstår.

Hoppas ni får en bra kväll! :)

Reply
Aynur

.

Kenza! Om du översätter din blogg till engelska sen läser inlägget om din nya Mulberry väska så står det såhär: “but it will fuck with me in the grave!” hahah, jag dog när jag såg det!

.

Reply
vendela

hej kenza jag älskar din blogg <3 gå in på min blogg om du vill men det kommer se att den heter vendeladessire så ni vet dom så vill gå in men men kolla in om ni vill

Reply
Sandra

hej bästaste kenza!!!
jag måste bara fråga dej:
Hur lång är du? :p
jag måste verkligen få veta för vi ska skriva en beskrivning av en kändis i skolan.. o då vill jag ju såklart skriva om söta dig! :) <3
hoppas du kan svara på de SÅ FORT SOM MÖJLIGT för uppgiften ska vara inne denna vecka..

Ha de så kul på inspelningarna!
Puss & Kram!
/ Sandra

Reply
Moa

Låter som en kul dag!
Läser din blogg varje dag och inspireras mycket av dig.
Ville fråga om du har något speciellt jeans-favorit märke?
Och isåfall vilket? :D

Reply
carmen

Just wanted to say that I love your blog, I read it every day =) I was wondering when you were going to show us a photo of your latest tattoo?

Reply
Ellie

Skulle vara kul att se fler bilder från Turkiet resan :) du kan väl berätta vad du tyckte också!

Reply
PELLA

HEJ! Jag har fått en prao plats på SHE STORE! Vecka 17-18:) kommer man få se dig någonting i affären? hadre braaaoouu!

Reply
Stina

Tycker det är dags att du visar din senaste tatuering. Man ha ju kunnat skymta den på nån bild men nu vill vi se en närbild! =)

Reply
amanda

tråkigt att du inte svarar på frågor som ställs. tillslut kommer folk att tröttna på att kommentera!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*