• header

5e oktober 2011

God morgon bloggen!

Jag sitter och käkar frukost och sminkar mig samtidigt. Stressad som vanligt, haha. Råkade snooza lite så nu har jag bråttom! Som vanligt är det runt nio jag ska vara på plats för dagens inspelning.

Dagen igår gick bra. Jag smet iväg vid åtta efter 11 timmars inspelning, mötte upp min pojkvän och hans vänner och gick till Kina Teatern för att se Charlie Murphy. Sjukt kul. Efter det blev det en liten drink på Soap bar innan vi drog hem. Önskar att jag kunde hänga ute mer, göra saker och vara social men vi spelar ju in hela dagarna och efter det är jag som en vandrande zombie haha. Ni ska se mig nu, jag bloggar typ med ögonen stängda. Sååå trött!!

Måste skynda mig lite här nu. Puss!

Jag och Andreas under castingturnén. Kör nog på stram hästsvans idag!

64 Comments

Erica

Hur gör du din strama hästsvans så att håret ligger så peeerfekt “bakåtslickat” ??? :):):):)

Reply
K

Helt fantastiskt vad du åstadkommit! Så ung och redan så framgångsrik. Jag är egentligen för gammal för bloggen men har läst länge och kikar numera in då och då. Keep up the good work, hälsningar Småbarnsmorsan ;)

Reply
sabina

Hur pallar din kille att du har så många killkompisar osv.? blir han aldrig svartsjuk? eller har han också många tjejkompisar som han hänger med?

Ha en fin dag, du är sjukt snygg! :)

Reply
kristina

Antar att det är Eddie Murphys brorsa ni såg då? Fortfarande en bit efter sin brorsa men han är rolig han också!

Reply
josefin

Heej Kenza!
Har sett första halvan av första programmet, verkar jätteskoj! :) Kul att det är på Kanal5Play så man kan kolla när som helst! Med en sambo har man ju inte alltid full kontroll över fjärrkontrollen ;)
Nu till min fråga… när ska du visa din nya tatuering!? Eller har du gjort det och jag har missat det? Jag är ju såå nyfiken!! Funderar nämligen på min första och har en bra text men funderar på ett bra ställe.. Så inspire me please! :) Kram

Reply
Johanna

Fattar inte hur du alltid får dina hästsvansar så sjukt platta och fina! Hur gör du?

Reply
anna

herregud vad din blogg blivit tråkig.

har läst den i säkert 4 år nu, och ju mer kul du verkar ha, ju tråkigare blir bloggen hehe.

aja. bara vad jag tänkte. å ja “sluta läs bloggen då”
jo tack, det är på g.

Reply
Elisabeth

Hei Kenza!
Så flink du er! Du er virkelig ett utrolig bar forbilde, og en kjempe inspo når det kommer til mote :-)
Elsker bloggen din!!
Stor klem fra Elisabeth <3

Reply
erika

hej kenza!
tycker att dina strama hästsvansar är så jävla snygga, men jag får aldrig till mina toffsar sådär strama. håret mitt på huvet bara “korvar” sig och blir ojämnt, allså ingen stram yta. skulle inte du kanna visa med en video hur du gör? med podukter osv? :)

Reply
sofia

haha, var glad för allt du får göra! alla jobbmöjligheter. många som skulle vilja ha din plats. var nöjd. :)

Reply
Nadja

Så snyggt med den strama hästsvansen. Du får gå ut på helgerna som de flesta arbetande människorna ;-) Haha

Reply
N

Undrar samma sak som alla andra som tidigare kommenterat om din hästsvans, haha. Några produkter du använder för att det ska bli så jämnt?

Reply
Mia

Hahah, stackars människa, har EN jobbvecka efter precis varit i Turkiet och klagar på att du inte får ha tillräckligt roligt nu under VARDAGARNA som dessutom ÄLSKAR sitt jobb. Hoppas för din skull att du alltid kommer leva på en räkmacka som nu för du kommer aldrig klara av det riktiga livet ;) där vi jobbar fem dagar i veckan, åtta timmar om dagen alltid, de flesta människor orkar inte lattja på vardagar men som sagt det vet du inget om. Du vet inte mycket om något.

Reply
Stine

ah, du ligna på Kim Kardashian fra siden :D hø hø, med den “strama hästsvans”

Reply
Nina

OMG kan du sluta klaga hela tiden om ditt jobb? det är typ världens möjlighet och du klagar på för långa arbetsdagar?? för att du inte kan vara “social”? WTF!! dummaste jag hört, vissa hade dödat för något sånt här, eller något bra jobb som helst! Vad är det du vill göra med ditt liv? Vara social hela dagarna?

Reply
jenny

Välkommen in i vuxenlivet. Jobba större delen av dygnet och sedan helt slut som en zombie när man väl kommit hem från jobb. Då gäller det att jobba med något man tycker är kul :) Det verkar ju du göra.

Reply
lovisa

hej , jag vet att detta inte har med detta inlägget att göra. är för övring ett jätte stort fan av jofama by kenza och totalt älskar allt du gör.
me undrar om du kommer att ha ett samarbete med rosa bandet nu under hösten imed att insamlingen är nu. ha det bra.
mvh lovisa

Reply
Alan

GossipGuy.se – Sveriges bästa kändissajt skriven av en snubbe. Var bland annat först i Norden med att publicera Scarlett Johanssons nakenbilder!

Reply
hanna

Herreguuuud, välkommen till de flesta andras människors vardag och liv! Njut för fan istället för att klaga, du anar inte vad det sticks i andras öron och ögon som jobbar arslena av sig för att kunna försörja sig eller för den delen bara lever ett normalt liv med 8-17 jobb där man EJ HAR ORK att vara social. Du klagar efter ett par veckors filmande? Dessutom har du nyss precis varit utomlands och har ett rikt socialt liv i övrigt, du klagar efter några veckor i normalt hårt arbete?? Herregud hur skulle du ha klarat dig egentligen utan din blogg? Jag håller helt med Mia!

Reply
Agnes

hur gör du din snygga strama hästsvans?? den är ju perfekt! ja lyckas aldrig som du! jättebra blogg! <3

Reply
ida

Ha ha Håller med dom som säger att du klagar lite väl mycket…men förstår oxå att du är slut efter en heldag med filmande…men lite lipig är du allt…

Reply
anna

hej kenza. jätte fin blogg och älskar att läsa den varje dag!
en liten “dagens fråga” är, hur får du din häst svans så stram med allt hår bakåt slickat? min brukar alltid spreta lite där framme på huvudet! tack

kram

Reply
Linda

Men skojar du med oss kenza? du klagar på att du inte kan ha ett socialt liv för att du har jobbat och är trött. Du gör ju föfan inget annat än och glider runt ungefär 350 dagar om året. Sen när du jobbar(och inte ett vanligt jobb utan ett jobb som är mer som ett nöje för dig) intensivt några veckor så klagar du på att du DÅ inte kan vara social och sitta ute och dricka drinkar. DU MÅSTE SKÄMTA! Fan vad du sjönk i mina ögon..
Hur skulle du ha klarat dig utan bloggen i livet? Antagligen levt på bidrag för ett vanligt jobb skulle väl du aldrig klara av? Då skulle du ju inte ha tid/ork och vara social varje dag?!

Reply
sali

Åh, vad jag hade gett för att se dig jobba 8.30-19.00 6 dagar i veckan på en framgångsrik restaurang med en omänskligt hög stressnivå. Åh, vad jag skulle gett för att se dig klaga över bristen på socialt umgänge, och att du lämnar hemmet 7 och är hemma 20.15 OCH JOBBAR VARJE FUCKING HELG!
Imbacill är vad du är! Det du gör är en hobby som du får betalt för – det är inget jobb!

Reply
Jehona

hej kenza , jag tycker ditt hår är jätte vackert men hur får du hästsvansen att bli så stram..

Reply
Caroline

meen OJ vilket jobbigt jobb du har, och fan vad du klagar! det är ju bara såå sjukt jobbigt att filma några timmar i några veckor, efter att du varit i Turkiet med? För nej, du är ju inte alls social typ 345 dagar om året? Då bara CHILLAR du, bloggar gör tusentals tjejer i Sverige så du kan knappast säga att det är ett jobb. När du väl jobbar det gör du ju såna projekt som är sjukt roliga och som andra typ skulle dödat för.. var glad att du har ett så perfekt jobb istället för att klaga PRECIS HELA TIDEN! Håller med föregående talare, skulle vilja se dig jobba 10-12 timmar varje dag, komma hem, vara astrött, sova tidigt och få det att gå runt sådär. Tänk på dem som inet har något jobb? Och hur äckligt mkt pengar tjänar du inte på ditt jobb? allt du gör är ju bara att resa och shoppa, ditt liv är så sjukt perfekt och ÄNDÅ klagar du? skärpning! och vadå, du har bara gått ut gymnasiet? Skaffa dig en riktig högskoleutbildning efter det istället för att bara leka runder.
peace.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*