• header

6e oktober 2011

Hej bloggen! ♥

Igår blev vi inte klara med inspelningen förrän klockan tolv på natten. Tolv! Helt sjukt! Men jag och Andreas gick iväg och köpte brownies som vi mumsade på i pausen så vi lyckades hålla humöret uppe.

Jag var helt slut när jag kom hem. Somnade på en gång och fick sova ut idag. Jag behövs nämligen inte framför kameran förrän vid halv ett! Så nu sitter jag här och äter frukost. Det blir nog inte sån himla lång dag idag, och imorgon är jag ledig så det ska bli skönt. Eller skönt och skönt, jag måste städa, tvätta och göra andra tråkiga grejer jag inte hunnit den här veckan…. :P

Andreas och jag igår! Här ser ni färgen på tröjan bättre.

76 Comments

belle

fyfan…. skulle jag aldrig palla. Får modellerna också vara uppe så länge och spela in eller är det bara ni? Jag skulle förmodligen vara på världens sämsta jävla humör och typ ta sönder en kamera i raseriutbrott :D

Reply
linda

Färgen på den tröjan är så sjukt snygg, och speciellt på dig med.. ;) jag skulle bara ser blek i den.. xD

Reply
Leyla

Jag gillar dig kenza men du måste nog tänka lite på vad du väljer att klaga på i livet. Jag vet att du haft det kämpigt etc men hallå? Du kan inte neka att du tjänar en hel del pengar på inspelningarna! Skulle jag tjänat dina pengar skulle jag bannemig hållt käften! Inte ens när jag, som tjänar ca 100 efter skatt, klagar. Jag är tacksam för arbetsmiljön och möjligheten att få arbeta och ha ett jobb! Jag blir så less. Tänk inte på mig men tänk på andra som har det dåligt. Jag tror ni bloggare måste byta liv ett tag för inte är ni tacksamma för det ni har….

Reply
Alan

GossipGuy.se – Sveriges bästa kändissajt skriven av en snubbe. Var bland annat först i Norden med att publicera Scarlett Johanssons nakenbilder!

Reply
josefine

Åh, ni verkar ha så himla roligt på era inspelningar, kul! Älskar den härliga färgen på tröjan förresten :)

Reply
vendela

hej kenza vad fin du var älskar din blogg <3kolla in min blogg sök på googel vendeladessire.blogg.se dom som vill kolla in den bara kolla en jätte bra blogg med massa bilder

Reply
Malene Søvik

I love your blog! But can you please write in english? Not every post, but sometimes maybe :-) I dont understand very much, even though I’m norwegian, and Google Translate is crazy!

Reply
PATRICIA

Måste bara fråga, skulle va kul om du ville svara i bloggen eller nåt. Nu när du och Andreas har jobbat i ihop ett tag, har ni blivit jättebra vänner? Tänkte bara eftersom ni kände väl inte varann alls innan Modelljakten? :) kram!

Reply
Line & Hanne

Hei Kenza! Elsker fargen på genseren din her! Vi er to norske lesere som akkurat startet opp vår egne bedrift Tard., vi selger økologiske handlenett med egendesignede trykk. Det er også mulig å bestemme selv hva man vil at det skal stå på! Sjekk ut butikken vår, håper du liker de!

Reply
Ida!

hvordan, får du håre til å sitte så stramt? mitt bare fyker til alle kanter, når jeg går ut! selv om jeg bruker spray! kule klær!

Reply
Carro

Haha vet att du har pojkvän men ni skulle fan passa as bra tillsammans ju! :P ;)

Reply
Kanie - Gastric Bypass op. maj 2011.

Hej Kenza!
Jag gillar din blogg eftersom att jag anser att du är oerhört inspirerande gällande outfits och vad som är snyggt osv.
Jag undrar dock ifall du har några tips till att man kan piffa upp sig lite vardagligt snygg? Jag känner mig inte riktigt snygg i ansiktet så jag undrar ifall du har några tips? Det är också extra när jag har kort hår, anser att jag passar mer i långt men har du några tips? :)
Vore kul om du svarade!
Krma på dig!

Reply
Monika

ja , färgen är underbar – men hela ihop som du har det -jätte fint!med pumps svarta och skinjackan,kalasfint!!

Reply
Emma

Riktigt snygg tröja – både färgen och modellen. Och du matchade den väldigt snyggt… Like always ;)
KRAM

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*