• header

Mani är med idag!

Idag är vovven med! Förutom i måndags så har han inte varit med mig på inspelningsdagarna, han har varit hos mamma! Detta för att dagarna varit så långa.. Men idag är han med eftersom att vi bara spelar in i ca 7 timmar idag. :)

59 Comments

Louise

Hej Kenza!!
Jag hoppas verkligen du svarar på detta för jag måste veta detta! Vad är Mani för någon ras? :)

Reply
Kajsa

haha, det ser ju ut som en mops om man tänker att det han har mellan ögonen är nosen… söt i alla fall!

Reply
Petra Kalte

Hejhej! hoppas du får en fortsatt bra dag, måste bara sätta guldkant och tala om att din blogg är verkligen inspererande och jag gillar verkligen att du är personlig trots att du ser ut som vilken snygg tjej som helst :)
kram på dig!

Reply
Mathilda

Hur kom du upp på mest aktiva listan på blogg esse? Hur många inlägg skrev du om dagen då osv. Svara helst i en kommentar på min blogg eller i ett mail :) <3

Reply
saga

hej Kenza, bara så du vet är jag ett stort fan! & din hund är gullig som fan, men jag har en fråga hur många år är han? :D:D

Reply
sara

HOPPAS du kan svara på det här. hur ofta tvättar du armani nu och när han var valp? med hundshampoo då? vissa säger 2 gånger om året andra 2 gånger om månaden.

och så undrar jag vad du hade för koppel till honom när han var valp, sånt “läderkoppel” eller flexikopel (tror jag det kallas)
hoppas du kan svara :) KRAM!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*