• header

SPACE

Idag har jag på mig ett nytt linne från chicy.se! Skitsnyggt. Till det har jag favvojeansen, boots och skinnjacka.

Nu drar jag in till stan och möter upp Humlan. Vi har några timmar på oss att hitta på något skoj att ge till vår vän i födelsedagspresent innan vi måste hem och fixa oss inför kvällen. Ha det gött, puss! ♥

67 Comments

Jas

har likadana jeans och jag undrar om dina har blivit gråa? hur ofta har du tvättat dom? för mina har tappat mkt färg efter bara 2 tvättar :( lite synd eftersom jag älskar dom, ska färga om dom eftersom passformen är fantastiskså det är värt det

Reply
Naghmeh

Love this space design, I actually did an outfit post on my blog today with a space design scarf. love it!
xx
Naghmeh

Reply
Therese

Tycker du ska ta och visa oss din nya tauering! nu är den läkt, för jag har själv tatuering och så lång tid tar det faktiskt inte ;) VISA JAG E NYFIKEN! =D

Reply
:)

haha det ser ju ut som att du ät gravid på kortet. Du har tjocka fula läppar som man får när man blir gravid och det ser ut som magen står ut typ. Bilden ser typ äcklig ut.
Jag läser din blogg varje dag, och jag älskar verkligen alla dina bilder och blogginlägg! du är verkligen bra på att blogga och ditt utseende är fint!
men den här bilden och posen var inte fin, den äcklar en! usch!

Reply
Emelie

Jag har råttfärgat hår men ändå inte helt, lite lik din hårfärg. Du tonar väll ditt hår? Vet du vilken färg din frisör använder? vill bara lägga i en toning så att håret blir lite mer glansigare. har lockigt hår också så det blir väldigt torrt.

Reply
Hanna

usch, det var riktigt fult! Vad har hänt med din snygga stil? Typ så som du var klädd 2010? Denna stilen är bara skitful, trendig kanske, men inte snygg.

Reply
Olivia

Hej Kenza!
Hoppas inte du tar bort denna kommentar, men även om du gör det så vill jag bara säga att du är underbar! Du är jättegullig och har en fantastisk blogg! Jag läser din blogg varje dag, även dom dagarna jag har dataförbud!
Sluta aldrig vara den du är, låt ingen annan trampa på dig och följ alltid hjärtats väg!
Förresten, skitsnyggt linne!
Kram Olivia

Reply
Fanny

Jag älskar verkligen din blogg!
Men en fråga, var det inte VÄLDIGT länge sen du gjorde How To Match?

Besök gärna min blogg, pussar! :D

Reply
Norrlandsjäntan

Hej Kenza! Jag har ett litet önskemål; det skulle vara roligt om du ville lägga upp lite tips på olika snygga partyoutfits som går att använda nu i höst :) Det är alltid så svårt att veta vad man ska ha på sig nu när det börjar bli lite kyligare och man inte kan dra på den där korta klänningen eller dom där otroligt snygga shortsen.. Annars så vill jag tacka för en otroligt bra blogg, det är alltid så roligt att kika in här. Du är otroligt inspirerande och jag kan gladeligen erkänna att jag är en utav dina “stammisar”. Kram!

Reply
FRIDA

Hej! Skulle inte du kunna göra ett inlägg om olika böcker du läst och skriva lite kort vad du tycker om dom :)? Det verkar som vi har lite samma smak i böcker (hemska och sanna, haha) och skulle verkligen vilja ha en ny bra bok att läsa.

Ha de gött :D!
Frida

Reply
Freja

Hej, du verkar väldigt mycket kläder! Så kan inte du lägga ut en bild på din garderob. Tack i förväg, kram Freja.

Reply
Caroline

Snygg! Jag skrev om rymd-mönster och Christopher Kane inspirerade kläder med just rymd som tema för ett tag sedan, och nu se jag det överallt!

Ha en bra kväll!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*