• header

8e oktober 2011

Jag är såååååå PAJ idag. Jag sov tre timmar inatt och alla i tv-teamet skrattar åt mig för att jag är lite halvt borta, haha. Jag hade aldrig gått ut dagen innan en jobbdag annars, men nu fyllde ju min bästa vän år så skulle ju självklart vara med och fira henne! Och vi firade henne ordentligt. Först med förfest och sedan dans natten lång.

Klev upp kl åtta och trodde att jag skulle dö. Halv tio drog vi igång dagens inspelning och vi lär hålla på sent idag. Nu filmas tjejerna och vi sitter och får information om morgondagen. Finalen på Berns där jag är konferencier! Jag är så nervös….

HEJ SLITEN TJEJ!

110 Comments

Micheal

hej Kenza. Jag har köpt en chihuahua hane som jag ska få hämta på onsdag är ganska så nervös. Undrar om du kan ge mig några tipps på hur jag kan få han rumsren och sånt. Kramar

Reply
LYNN

Har du och mirre/jay alls nån kontakt längre?=)
& Vad hände med ”Återblick från förra året denna månad” och ”Ur min garderob”-inläggen?^^

kram!

Reply
Sara

Jag tror och hoppas att din nervositet är bra nervositet! Du kommer att rocka berns! Även om du skulle känna det som om du höll på att svimma så lovar jag att ingen annan kommer att märka det! Bara föreställ dig att alla där inne är nakna, eller nåt? KÖR KENZA! HEJA!

Reply
Nathalie

Hi. Could you write how to take care of your skin and hair, please? or what you use cosmetics?
ps. sorry for my english ;x

Reply
JOSEFINE- In OZ

Haha, har gått ut EN gång när jag haft jobb dagen därpå och jag kom bara sålängt som till min egna trappuppgång innan jag fick ge upp o sjukanmäla mig för dagen.. Så bra jobbat!

Reply
Ellen

Hej vackra Kenza! Skall du inte visa upp din nyaste tatuering snart? Du har världens bästa blogg!
Många kramar!!!

Reply
hanna

KENZA!! för det första vill jag säga att jag älskar din blogg och dej! för det andra så ÄLSKAR jag dina skor som du har på inläggett KALLT! varifrån är de?? (:

ha det så bra! <3

//hanna från finland

Reply
hanna

ps. jag skulle bli jätteglad om du kunde skriva varifrån skorna är för jag kommer till sverige om en månad och då skulle jag kanske kunna köpa dem i nån butik i sverige(om de inte är köpta på nätet). (:

Reply
Hanna

Hej Kenza!
Du är såååå COOL!!!!
Och snygg!
Snygg bild! Du är snygg på alla bilder!:)
Kram Hanna:)

Reply
yey

Faktiskt första gången jag ser dig i ett fult plagg som du inte bär upp, syftar på skjortan. :P Men vad det inte Dilay som fyllde år? Eller fyller Dilay och Nadia år på samma dag eller är det möjligen så att du bytt ut Nadia mot Dilay? :P

Reply
Celine

Haha, nämen Kenza då! Du klarar dig säkert :D En sak som kanske gör dig på bättre humör är att jag köpte din Jofama by Kenza biker/skinnjackan idag och jag är bara toppennöjd! Jag vill liksom hålla om den hela tiden! Den är så fin! Jag var med i en modevisning för affären som säljer den och då fick jag ha på mig den, och det var kärlek vid första ögonkastet! Så jag spenderade mina sommarjobbs pengar på den :D Du är bäst, Kenza! Kram Celine

Reply
Alan

GossipGuy.se – Sveriges bästa kändissajt skriven av en snubbe. Var bland annat först i Norden med att publicera Scarlett Johanssons nakenbilder!

Reply
Emmisen :3

Låter som en rolig men jobbig Lördag ^^
Hoppas du får kul under inspelningen, ser iaf ut som om d har roligt när jag kollar på programmet :D

Reply
klas

hej! fin blogg ska jag hälsa från min kompis alf. lycka till med inspelningen (:

Reply
Ida

Dina vänner kan vara glad att du har ett jobb där du kan gå ut och festa natten innan arbetsdag! Jag hade inte fått behålla mitt speciellt länge med tanke på hårda alkoholregler!
Hoppas du piggnar på dig snart o dagen blir bra :)

Reply
moa

Snälla, kan du visa din nya tatuering nu.. den borde vara färdig läkt vid detta laget..

Reply
josefine

Haha, jaa det är så hemskt att gå upp tidigt och gå till skolan eller nåt sådant efter en hård kväll, men ibland är det värt det :)

Reply
En tänkare

läs min blogg om mina tankar om sjuka ideal och onödig press! Om tankar hos en 17 åring som egentligen är till för dagboken ;)

Reply
NATTiS-PATTIS

hahha va fan! Men du var ju iaf med och festade med din bästa kompis!! :D Hoppas allt går bra ändå idag & imorrn!! :) Kram på dig din söta varelse

Reply
Emma

det är ju faktiskt lite rätt åt dig. tycker inte att du ska whina så jävla mycket, du var precis ledig 1 vecka i turkiet, och nu så får du jobba EN lördag bakis! snälla?! finns folk som har det värre

Reply
,)

Kan du inte lägga upp tips på vad man kan ha på sig när man går ut på krogen, haha.

Reply
Anna

Har för mig att du tatuerade dig för 2(?) veckor sedan, kan man få se bild? :D Eller är det bara ngt jag har drömt…?

Reply
JAaaaaaaaaaaaaaaaaaaag

vet man att man ska upp tidigt så kan man väl ta det lugnt kvällen innan?! Sluta gnäll, var ju ditt eget fel.

Reply
Emily

Hej! älskar din blogg! den är superfin och jag kollar den nästan varge dag =D
Måste vara jobbigt att bara ha sovit i 3 timmar :/
skulle bli jätte glad om du ville kolla min blogg och kanse skriva en kometar!
ha det bäst kram emily

Reply
Hanna

Sliten men galet snygg som vanligt!
Jag målade av dig idag lite snabbt idag så det vart lite slarvigt, men men. Bilder finns på bloggen.
Kram Hanna

Reply
amanda

hej vackra kenza!
det tröja/skjortan vad har du köpt den, den är så himla fin :)<3
puss och kram.<3

Reply
anonym

Är det inte lite väl oansvarigt att vara ute och festa före en arbetsdag???? Det skulle varken mina arbetskollegor eller chefen tolerera. Och du ska fungera som förebild i.o.m. vad ditt jobb går ut på?? Hm…

Reply
ida

Ska man filma en sån viktig grej och har jobbet bara tillfälligt (och vill ha fler såna jobb) så behöver man väl inte vara med och festa hela natten lång??!!Din kompis fyllde väl inte jämnt liksom. Du kunde ju vara med bara en stund.
Det gäller att prioritera! Men du är ju fortfarande ung! Kram

Reply
Vanesa

Heisann! Kan ikke du lage et innlegg om hvordan du fikser håret ditt til daglig? Du har så enormt pent hår!! :D

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*