• header

GREEN

Fick hem en jättemysig kabelstickad tröja från Chicy.se! I en härligt grön färg. Skitsnyggt att ha denna med en vit skjorta under, tighta svarta jeans till (ev. skinnbyxor) och högklackade boots. Höstigt och snyggt!

116 Comments

Anna

Hej Kenza!
Jag följer en hel del utländska bloggar via tumblr, och flera gånger varje dag dyker det upp foton av dig/dig och din pojkvän som folk re-bloggat från andra. Du är väldigt populär. :D

Reply
Jonna Menzinsky

Mysig kofta!
Personligen tycker jag mycket mer om de oranga och gröna färgerna under hösten. Det blir så dystert annars om alla ska gå runt i bruna kläder.
Kram J

Reply
Drezz.se

Hej! Nu har vi lanserat vår nya modebutik på nätet, Drezz.se. Gå gärna in och kolla! Kontakta oss om ni har några frågor, kritik eller är nyfikna på ett samarbete.

Reply
Emma

funderar också på att köpa den! blev så förvånad när jag såg att du hade likadan haha
kan du inte lägga upp en bild när du har den på dig?? <3
tack i förhand
Emma

Reply
Emma

förlåt, jag menar en bild där du har den över typ ett par jeans så man ser hur långt den går ner och så;)
kram Emma

Reply
Sofie

Har letat ihjäl mig efter något ställe där det kan stå hur lång du är, men har inte hittat något än. Så nu undrar jag, hur lång är du? :D

Reply
kamila

va fin :) titta gärna in på bloggen, och läs om min och min bästa kompis vardagar i två olika länder, jag bor i Danmark och hon i Sverige!

Reply
Sara

Hej Kenza. Vill bara säga att jag älskar din stil. Man blir väldigt inspirerad!

En fråga bara. På vilken sida började du blogga innan du skaffade en egen hemsida ? Ett tips för en nybörjare ?
HA DET BRA ! :)

Reply
josefin

hej kenza, jag heter josefin och jag älskar din blogg. jag är 14 år och får bara 150 kronor som månadspeng. och jag ääälskar dubbel ringar men jag kan inte hitta någon så billigt :(
omm du vet vart jag kan hitta några billiga fina dubbelringar så snälla svara.
puss och kram :)

Reply
Sansra

Din blogg har blivit så sjukt dålig och tråkig. Du verkar ha gått ner massor i vikt och allt handlar om inspelningen med en och samma kille hela tiden. Saknar gamla kenza där utseende inte var allt.

Reply
Gabriella Nyisztor

Hej Kenza!
Jag bara älskar din stil och hur du klär dig! Verkligen något jag suger på för jag vågar inte blanda massa färger!haha
Men iallafall. Jag älskar din blogg och läser den VARJE dag för jag blir inspirerad av det du skriver:)
just idag är det en speciell dag för min mamma köpte din ring från Guldfynd till mig, dubbelringen med vingar! Så grymt snygg och jag har velat ha den sen den kom ut och nu har jag den! Sjukt! :)
Ha en trevlig kväll & kom med massa nya snygga outfits! Kram:)

Reply
Linnea

finfin!

Jo, jag har en fråga till dig.
För.. hm länge sedan iallafall så plåtades du och andra bloggare för Blog Awards.
Hur var de andra bloggerskorna?
Var det någon som kom dig nära om man säger så?

Hugs ♥

Reply
Amanda

Sjukt snygg tröja :D

Btw, Har letat ett bra tag efter ett par snygga skinnbyxor, hittade galet snygga för någon månad sen på gina. Men när jag skulle köpa dom så fanns de ej kvar. Vilket jag är lite ledsen över för ville verkligen ha ett par .

Så någon som vet vart det finns andra snygga skinnbyxor? :(

Reply
Linnea

Hej! Jag personligen tycker att du har grymt snygg stil. Jag har väldigt svårt för att hitta kläder som jag tycker passar o som jag kan använda rätt. Asså kläder som man kan änvända till typ skolan men som ändå ser lite fintare ut. Hur ska man tänka om man typ köper kläder i dom här lite vanligare butikerna som h&m cubus o gina o alla som här? kram

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*