• header

799:-

Lite bättre bilder på skjortan från Zara som jag har på mig idag, och detaljerna på kragen! Jag har kikat på denna i flera månader men inte slagit till för att jag tyckt att priset varit lite väl dyrt för en tunn liten skjorta. Men igår kunde jag inte låta bli när den hängde där i rätt storlek och allt! Och nöjd är jag. Kommer kunna använda den till mycket!

83 Comments

Julia

Snygg! :D Btw, kan inte du göra en sån här ehm, how to match? Eller vad det nu heter. :P

Reply
Julia

Ljuvlig skjorta. Tycker sånadär är just snygga, men eftersom jag är bara 15, vågar jag inte ännu använda såna – “sekreterarliknande” kallar jag det- skjortor. Din blogg är jätte bra!!! Kram Julia

Reply
Helle

Amen skoja min doja, jag har letat efter den på Zara men visste inte vad den kostade, 799 spänn pallar jag nog inte lägga, fan vad trist! Den är i alla fall jättesnygg Kenza!

Reply
kiba

Jättefin skjorta! :D
Har ungefär en likadan, fast min är i svart men har inte några sådana märken ovanpå. Men fin är den du har! :)

Reply
anna

Tycker det ät riktigt bra att du inte bara köper massa dyra saker på direkten även fast du inte har råd med det Kenza! :)

Reply
Matilda

Jätte fin, verkligen! Passar perfekt till den gröna tröjan du bar den med igår!

Priset är den ju värd om man använder den mycket, vilket man förmodligen skulle göra.

Hoppas ni får till ett bra schema för festen, ska faktiskt själv ha ett vilket ska bli superkul! Tycker att ni ska vara de tre musketörerna fast med lite zoombie touch!

Kram

Reply
Sara

Hej kenza :) en underbar blogg har du! Men jag skulle vilja veta vilka affärer du köper dina kläder eller vilka hemsidor du beställer kläder hem? :) jag tycker verkligen om din stil och du har grymt snygga kläder :)
Kram

Reply
Simon

Älskar hur du alltid säger “Kommer kunna använda den till mycket” eller “denna kommer jag kunna ha många år framåt” för att slippa kommentarer om hur mycket du shoppar.
Skit i dom o köp vad du vill :D

Reply
ebba

hej jag vill bli modell men vet inte hur ? men jag är bara 12 fyller 13 i sommar men asså jag bara tänkte om du kunde hjälpa mig kanske ? tacksam för svar :)

Reply
erica

faast du vet att man kan köpa lösa sån där trekanter och sätta på vilken skjorta du vill va? :p

Reply
Astrid

Jättesnygg skjorta! ÄLSKAR detaljerna! Kika gärna in på min blogg om du har tid! Jag älskar din blogg och har läst den dagligen i ca 3 år nu! FORTSÄTT SÅ!
kram :)

Reply
ljuskrona

ett tips när du fotar vita saker; använd en mörkare bakgrund. lite jobbigt för ögat med vit på vit bara! :) grymt cool skjorta annars!

Reply
Nina

Hej! Kan inte du göra ett inlägg om vad du tycker är snyggast i vinter gällande vinterjackor? Förutom dina egna(som är väldigt fina) men om man vill ha lite billigare variant ! Snälla tack!

Reply
jenny

Lite glitter på kragen, skitsnyggt..nae. Du tjänar så jävla mycket pengar och du gör inget vettigt av det, hade jag så mycket pengar så hade jag hjälp typ barnen i afrika lite då och då plus att du har världens lättaste jobb bara för att du är snygg, posar lite här och där and POOOW 100 000 i månaden. Allt handlar inte om dig, gör nåt för någon annan så att du får ett annat rykte än ”ÅHH HON ÄR SÅ SNYGG”

Reply
Elin

Fin! :D Det är ju “International Suit up day” (sök på fb om du ej fattar) imorgon, ska du suita upp dig då? ;D vore fett kul, hehe :)

Reply
lillen

Silverdetaljerna på skjortan är separata och inte från Zara. Angelica Blick visade dem på sin blogg för en månad sedan.

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*