• header

Grey’s

Åh, om några minuter börjar Grey’s Anatomy! Så himla kul att den serien börjat igen (och DHW, bästa). Jag missade förra veckans avsnitt för att jag jobbade men jag tog ikapp det i badet. Med en tallrik mat haha. Jag har lite knäppa vanor, älskar att äta & titta på film/serie i ett varmt bad. :P

Snart kommer min pojkvän hem och då blir det filmmys. Försöker få honom att köpa med sig chokladpudding och vispgrädde, fick världens sug efter det nu. Skönt med hemmakväll iallafall! :)

En bild från i fredags då vi var ute och firade Dilay! Vi har alltid så jäkla kul ihop och tror att vi äger hela dansgolvet haha

68 Comments

Fanny

Bor ni ihopa helt och hållet? Delar ni hyra? Har han nyckel? Han har sina kläder och prylar hos dig? Ja hel enkelt..bor ni ihopa nu? :)

Reply
hanna

hej kenza! vi kan inte få se hur ditt hem/rum ser ut ? du har kanske lika high fashion hus som du har garderob vem vet! :) kram!

Reply
Anna - mamma till Emanuel

Den 17/3-2011 blev min sambo oskyldigt dömd till 8 månaders fängelse för kvinnofridskränkning. Det var mamman till deras gemensamma son som svartmålat honom och fått honom att likna en livsfarlig man som misshandlar kvinnor och inte kan ta hand om barn, när han i verkligheten är en vanlig fin, trevlig och omtänksam man. Hon gjorde vad som helst för att få ensam vårdnad om sitt barn och inte låta pappan träffa sin son. Och med hjälp av de nya lagarna, bristerna i det svenska rättsystemet, Sveriges familjerätt och andra blinda myndigheter har hon lyckats!

Läs den sanna historien som på bara ett dygn lästes av och berörde TUSENTALS människor på min blogg. Följ oss och många andra i KAMPEN OM RÄTTVISA! På:

http://www.annathomsson.blogg.se

Tillsammans är vi starka…

(förlåt Kenza för att jag länkar på din blogg. Men tillsammans kan vi nå de människor som kan göra nåt åt saken)

Reply
Emma

hahaha jag gör PRECIS samma sak, äter o ser på serier i badet.. dock inget jag vågat erkänna för nån ;)

en skål med chips, eller varför inte rostade mackor som det blev tidigare ikväll framför SATC. :P åt även en skål med pommes häromkvällen, men hade så mycket vatten att jag liksom “doppade” skålen i badet när jag skulle äta ur den och ut flöt alla pommes frites, hahah…

Reply
ema!

hur träffades ni, kan inte du berätta lite om hur allting började mellan er! ni är ju så jävla söta! KRAM! älskar bloggen!

Reply
Frida

Hej Kenza!
Tack för en bra blogg!
Har du något bra skötselråd för skinnjackan jofama by kenza?
:)

Reply
Mli

hejsna alla sötnosar kolla in mina fynd jag har köpt idag!!!!
SÄG TILLS ÅF ÖLJER VI VARANDRA PÅ BLOGLOVIN!!

PSUSS

Reply
lili

Hej kenza. du och din kille verkar ha världens bästa förhållande. han verkar vara den typ av kille som vet var han har dig och inte är avundsjuk av sig och du verkar vara likadan. man ser dig leva ditt liv som om du vore singel, men sen ser man också en bild på er två hur gulliga som helst. det känns som om ni låter varandra ha ett eget liv samtidigt som ni lever tillsammans.. nåja vad vet jag egentligen. men jag har bara en fråga: när träffades ni och var det kärlek vi första ögonkastet?

Reply
Gisella

Så fort jag klickade in på din blogg, så lixom bara (baaam!) såg jag ditt VACKRA ansikte, och ni följer jag dig :) // Gisella

Reply
Rockstjärnan!

Knäppa vanor eller härliga vanor, huvudsaken är att du njuter. Blev det chokladpudding och grädde? Mmmm, gott!

Önskar dig en underbar dag med maxad Rockstjärnestatus!

Reply
Hanna i norrland.

Visst är det nice att Grey’s är igång igen?! =)
Undrar bara varför du inte visar din nya tatuering..? Blev du inte nöjd med den eller..?! =/ Hoppas få se den snart!
Ha en fin dag!

Reply
cassandra edqvist

Hej Kenza!
sjukt snygg blogg har du! love it!.
jag undrar om du tränar eller så?
för jag tycker du har en så sjukt fin & snygg kropp och ett otroligt vackert ansikte.
ha det bäst !
kram

Reply
felicia

HEJJ! jag brukar läsa din blogg o fattar inte hur bra man får se ut!
och jag brukar oxå titta på Greys och DHW! älskar programmet! /// felicia 13 år

Reply
Chubby

Du föddes typ helt perfekt utseendemässigt!! Och ni är jätte söta tsm :-)

Reply
Elfi

nice! i think its very important to have such relaxing evenings with the partner. i know that, because it is so much relaxing and you can put off all stress:)

Reply
felicia

Åh! Du har så fruktansvärt fin blogg och skriver om så bra saker! Jag skulle nog göra allt för att få en länkning i din blogg. Du skulle verkligen vara helt underbar om du kunde uppfylla den drömmen! kram – http://fotokobran.se :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*