• header

13 oktober 2011

God morgon!

Jag tog lång sovmorgon idag. Ska upp jättetidigt imorgonbitti så jag passade på! Jag och Mani har legat på varsin kudde och sovit så gott så. Tills jag drömde att jag blev skjuten av Kissie så då hoppade jag upp ur sängen, haha.

Idag ska jag möta upp Humlan & Jannie igen (vi har Halloween-festen ihop) för att kika på tyger. Vi ska nämligen försöka göra våra kostymer själva, eller vi får lite hälp att sy, men det kan bli ganska svårt med tanke på att det bara är 2 veckor kvar typ. Vi behöver en plan b känner jag! Men det är skitsvårt. Vi vill vara något roligt och gärna i samma tema, men samtidigt inte typ rödluvan eller något som är så vanligt. Det lär sluta upp med att vi kommer som varsin Disney-figur ändå haha..

Nyvaket troll

48 Comments

LINN

Jag har också ap-stora problem att komma på nåt bra till Halloween, hojta till om du har nå bra tips!

Reply
jeny

Hello, you’re beautiful !!
how did you do to get this hair color please ?
( from france )

kiss kiss xxx

Reply
Frida

Vad sägs om att klä ut er till Charlies Änglar?? Orginalvarianten såklart! Så kan din snubbe vara Charlie;)

Reply
Tanyk

Vad söt du är när du ler så där och är “nyvaken” med.

Du är så duktig med dina jobb också! Kämpa på.

Kram kram

:)

Reply
CARRO

Hej Kenza! Om ni är intresserade av att sy upp dräkter så kan jag tipsa om att min mamma är sömmerska. Hon syr framförallt tävlings kläder åt dansare! http://dansdesignsthlm.se/ Kontakta mig på min mejl eller Mia på hennes mejl!

Reply
rita

haha, vad kul med fest!
men skulle inte ni ha power puff pingorna?
Men om man ska ha tre personer i samma tema så kanske ni kan vara utklädda till ”dreamgirls”? :)

puss&kram<3

Reply
emma

Tips! Va bananer i pyamas! Jag såg att det finns att köpa på buttrix :D hoppas du gillar ideen! <3

Reply
Josse

Varför inte klä ut er till Pink Ladies?? Det gjorde jag och två kompisar på en halloween fest. Vi va lätt coolast på festen :)

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*