• header

Jeans + leather

Jag har fått en thing för skjortor. Har massvis med nya! Bland annat denna i jeans med skinndetaljer, från Chicy.se

63 Comments

Alan

GossipGuy.se – Sveriges bästa kändissajt skriven av en snubbe. Var bland annat först i Norden med att publicera Scarlett Johanssons nakenbilder!

Reply
Bella

Åh vad snygg!
Kolla gärna in min nagelblogg.
Där ger jag tips och ideér till naglar.
Jag gör även annorlunda och fina naglar!
Kram

Reply
Bueno

Kanske du kan visa några exempel på vad man kan ha på sig till en skjorta?
<3

Reply
Julia

åhh. älskar också skortor, tyvärr är jag rjält bredaxlad så jag har svårt att hitta skortor. Däremot har jag en vit oversizad shorta som är dööö snygg, den instoppad i ett par svarta jeans, lite uppknäppt shorta med en spets top under och sen ett flätat läder skärp plus ett bar boots. PERFEKT!

Reply
Carrooo

Jag har tyå stycken skjortor i garderoben som jag använt typ 1 gånger hittills ;P det visar nog ganska mycket om vad jag tycker om skjortor.. :P dock tycker jag vita “normala” och stilrena är fint om man ska på något “finare” eller jeansskjorta till typ svarta leggings..dock inget mer än så..

Reply
Filippa

Saknar den gamla Lenzas stil..;(
Svart,skinn,nitar,brillor och boots..när ska hon titta fram ur “garderoben”haha igen?

Reply
therese

haha alltså seriöst. skulle göra ett inlägg i morse om den där skjortan, men hade för bråttom. om jag gör det nu, känns det som jag härmar dig.. haha! men kul att veta att vi faller för samma saker :P

Reply
mikael andersson

jag håller med grymt snygg den hade åkt in i min garderob tesammans med ett par jeans med skinndetaljer

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*