• header

PHOTOSHOOT

Vi fotar för fullt här! Det blir väldigt fina och romantiska bilder. Älskar rummet vi fotar i! Massor med bilder kommer senare när jag är hemma i Stockholm igen. Nu ska vi fortsätta här.. :)

189 Comments

Alan

GossipGuy.se – Sveriges bästa kändissajt skriven av en snubbe. Var bland annat först i Norden med att publicera Scarlett Johanssons nakenbilder!

Reply
Elsa

Du är så rikligt snygg kenza, en bra inspiretaionskälla!
tack, ha en underbar helg!

MVH /Elsa :))

Reply
amanda

Du är så fin Kenza! älskar din kropp! (fina former!) kan inte du lägga ut tränings schema osv för hur du lyckas hålla dig i form.. håller på att tagga till inför nästa års beach och vill ha en snygg och sund kropp, vill inte bara gå ned i vikt och bli ett rangel utan bygga muskler för att få en fin kropp, som dig! puss, älskar din blogg föresten!

Reply
Hannele

Vad tycker din pojkvän om att du plåtas i underkläder? Min hade blivit galen haha!

Reply
Jessica

Hej! Jag har bara en spontan fråga: Vad tycker din pojkvän om att du hela tiden lägger ut bilder på dig i bikini och nu underkläder? Han får inte ha så mycket av dig för sig själv, fysiskt sett. Om jag hade varit din pojkvän skulle jag tycka att du ger ut lite för mycket av dig själv. Snygg är du, de vet vi already!

Reply
GJ

Ser ut att bli helt fantastiska bilder!
Älskar romantiska photoshoots med lite 60-70-talsinspiration.

Reply
Evelina :D

Hej! Detta har dock ingenting med inlägget att göra men ska du visa din nya tatuering någon gång? Är så himla sugen på att se den! Kram! <3

Reply
Malin

Undrar bara vad din pojkvän tycker om alla bikini och underklädesbilder du lägger ut för allt och alla????

Reply
sara

Du er så syyykt vakker! helt utrolig så fin kropp du har! kjempeheldig:) kos deg på photoshoot! hadde virkelig gjort hva som helst for å se ut som deg!

Reply
Lena

Hej.
Har du kikat in på http://www.uffessakerochting.se ?
Såg att kissie hade rekomenderat den sidan.
Fanns massa roliga och nödvändiga saker.
Kan du inte fixa en tävling med den sidan så man kan vinna något kul. Eller med nån annan oxå så klart. Men den sidan va rätt kul.
Ha det bra med fotningen. / Lena.A Thell

Reply
Sandra

Välldigt Sexxiiggt<3
Snygga bröst älskar det du har på dig
Kärlek och respekt<3

Reply
BECKA

Tycker du är en fantastisk bloggerska, Kenza! For the record, så skulle jag aldrig tänka tanken att lägga ut bilder på mig i underkläder på bloggen, men i och för sig – så kommer det ju ändå att synas i tidningen, så det är ju lite dubbelmoral där ;) Tycker du verkar vara en stark, självständig tjej! Keep up the good work!

Reply
Sara

Är lite nyfiken på om din pojkvän har någon saying när du gör sånt här? Eller någon annan i din närhet för den delen :-)

Själv skulle jag Aldrig ställa upp på såna här bilder, men så skulle jag aldrig heller lägga ut en bikinibild på mig själv. Jag älskar min kropp men jag tycker att den är bara min och inget jag vill “sälja” eller tycker andra ska ha tillgång till :-)

Reply
Leyla

tjejerna som träffarde dig i turkiet aa det är vi eller bara en av dom jag som hade brunet hår kolla in min blogg älskar dig<3

Reply
elina

varför skulle en kille bli sur för att man lägger upp bilder på sig själv i bikini om man ser ut som kenza?!!! man lär ju va stolt! är ni med killar som inte tillåter saker ni hade kunnat tänka er att göra om de inte fanns med i bilden så e de inget att ha! Kenza är tha shit! så snygg och ääälskar din ironi!!!

Reply
Jennifer

Tycker att det är så tråkigt med folk som bara ser saker negativt och gör allt de kan för att hitta fel.

Kenza är ju inte bara bloggare utan modell också. Bilderna hon har tagit idag är något som kommer hamna offentligt så varför inte lägga ut en sådan här bild?
Det är inte så att hon viker ut sig i Moore eller dylikt, detta ser ut att bli en väldigt sensuell och klassisk plåtning.

I och med att hon då faktiskt jobbar som modell så är inte det här något konstigt alls. Och vad är grejen med att hon inte borde lägga ut bikinibilder? Är hon på semester och vill lägga ut strandbilder så får hon väl göra det? -Hon drver ju ändå en blogg där hon dokumenterar sin vardag.

Tycker inte att någon borde lägga sig i vad hon lägger ut, det är hennes beslut. Kenza sprider i alla fall ett sunt och naturligt ideal, ska ni klaga på bilder så kan ni ju kika på andra bloggar.

Hur som helst, Kenza, otroligt fin bild- du verkar vara en riktigt kul tjej och du verkar väldigt “down to earth”.. Skit i taskiga kommentarer, det är bara avundsjuka som talar. Räknar med att din pojkvän är riktigt stolt över att ha en så jordnära, häftig och snygg tjej som dig!

Jennifer

Reply
ART-MIRE

Blir säkert skit snyggt.. fast tänk lite på att det faktiskt inte bara handlar
om pengar i den här världen, eller att få lite mer fame. Har gillat dig så otroligt
mycket, men att se dig klä en tidning i underkläder är lite för mycket.. det där
romantiska hjälper inte. Det tycker inte jag.

Tycker inte du att detta är (typ) som att vika sig i någon tidning? Helt ärligt..

Reply
anonym

Läskigt många som undrar vad pojkvännen säger, tänk att det är det första folk funderar över haha.

Hur sjutton behåller dina brösten när du gått ner i fettprocent över mage?! Fusk :P

Reply
Sofia

Jag måste bara säga att jag tycker det är lika kul varje gång jag kollar på Modelljakten när de visar presentationerna av dig och Andreas Wijk och din röst blir aningen… pubertal när du säger: “Nu kör vi!”

Reply
Sofia

snälla…tycker du verkligen det är lämpligt att publicera bilder på dig i underkläder?
ingen kritik, bara undrar…
ha en bra dag annars:)

Reply
Kiri

Alltså…jag brukade ha din mage. Men sen fyllde jag 23 och naturen tog över. Dvs plötslig fick jag en ordentlig booty, och bröst. Brösten är välkomna, dem klagar jag inte på, men…jag ryms inte i mina jeans mera? Vilket dilemma… Jag som alltid var xxxs/24-25 i brallor. Not any more. Hur håller du dig i form? Eller är du bara ung och fin? much love! Puss

Reply
Nelly

Snälla människor! Va har ni med att göra om vad Kenzas pojkvän tycker? Dom har antagligen diskuterat detta själva. Och dom här bilderna kommer ändå visas på Nelly.com sen! Haha är det mer okej där då? Både Nelly.com och kenzas.se är på nätet.

Reply
no name.

AMEN LOL!
ofta man har bilder på sig i underkläder :S
Vad tycker din kille om det? :S
Okej vi fattar, du är känd.
Men gå inte så jävla långt.
Du blir inte sexigare av att ta foto i underkläder..
Du kmr bli hatad lika mke som Kisse..

Reply
no name.

Amen lol!
Ofta du har bilder på dig i underkläder.
Vad skulle din kille säga?
Okey, vi fattar, du är snygg & känd.
Men seriöst, chilla ner lite?
Vi gillar dig exakt hur du är!
Du blir bara inte sexigare av att ta foto på dig själv i underkläder.
Om några år blir du exakt som Kissie, hatad av alla. tro mig.

Om man tittar på dina bilder 2007, var du otroligt vacker!
Men nu, när du har blivit så jäkla känd har du nästan blivit bitchigare, ( När jag menar bitchigare var när du sa att VI var jobbiga bara för vi ville ta foto med dig när det var modelljakten, men seriöst, inte vårt fel att du hade mensvärk, utan fans e du inget, ok?

Bara min åskit, riktigt sorligt att alla förändrats på ett dåligt sätt, Kissie var skitfin innan, nu … inga ord…

Reply
Sofia

Alltså herregud..dessa bilder kommer vara kvar för alltid, har du ingen självrespekt? Vad säger din pojkvän om att du lägger ut halvnaken bilder på dig på internet där folk har tillgång till dom och kan göra precis vad dom vill med dessa bilder

Reply
Denise

Slitz nästa?
Tror att du hade lyckats ta dig väldigt långt utan att behöva sälja din kropp. Men å andra sidan folk har gjort värre saker för lite fame. Sen till alla er som undrar över pojkvännens åsikt, Wtf?!? Vad han tycker spelar väl ingen roll, vissa killar eftersträvar att vara tillsammans med pornstars, det gör inte saken mindre fel eller rätt för att hennes pojkvän har en åsikt. En kvinnas kropp ska styras helt och hållet av kvinnan i fråga. Den kritik jag har är att kenza faktiskt har 10-16 åriga tjejer som härmar hennes allt hon gör, och när man kan posera modell för en respektabel sajt som Nelly kanske man kör på alternativ B, vilket kan sluta väldigt illa. Så till
Kenza vad du förmedlar till dessa unga tjejer och hur budskapet tolkad ligger på ditt ansvar.

Reply
sanna,

Vad snygg du är!!
Hur går man tillväga för att bli underklädsmodell? Har du några tips/någon bra information? (Krav på kropps-stl? BH-stl? osv..)
Blir jätteglad för svar! Kram

Reply
xd

haha ftfan, nästan så att man skäms. tänk på att det är en blogg, inte porrsida :)

Reply
HAHAHA

ASSÅ VAD ÄR DET MED ER? det är ju fan nästan helt likadant som att gå till stranden fast man har bikinis. Asså fett retards är vissa av er. Åh din pojkvän så åhh så asså gud va fula…. Snällla låt henne det är fett snyggt… Och vf inte gå ut i tidningar när man har en snygg kropp ? Det är bara underkläder retards jag tycker du ska fortsätta gå ut med underkläder och bikins eller vad du nu har på dig. Älskar dig Kenza du är bäst<3

Reply
Elvira

du vet väl att det finns killar som sitter o r*nkar till den här bilden. . var försiktig.

Reply
Emma

Blev riktigt besviken nu.. Som andra också skriver så – trodde inte jag att du var sån… En sån som lägger ut såna bilder. Du sjönk i mina ögon :/ tyvärr! Kvitte vad det är för bilder du fotar – men detta? Du var min favorit. För dy behövde inte visa brösten som alla andra bloggare. – bikini – ja ja sånt lägger alla upp, mb underkläder? How Low can you go? / Emma

Reply
Gangstaaa

Sofia: käft om du inte tkr det är lämpligt kan du sluta besöka hennes blogg fattar du? Kenza du är skit snygg! Du ser så kvinnlig ut och vacker

Reply
julia

Du är HELT GALET SNYGG!!!! inte bara snygg, utan även vacker och söt. Du har allt. framgång – utseende – bra personlighet!

Reply
belle

HAHAHAHA…. “vad tycker din pojkvän” x38478. Pinsamt ju. Ska en kvinna vara hindrad att göra det hon vill om hon har en pojkvän, eller en pojkvän som säger vad hon ska göra? Det gör inte aleks, tror jag, men hur folk här ens kan undra vad han tycker, som att hans tycke ska spela någon roll. Det är bara underkläder och en kropp, vi har alla en för gods sake, sluta vara så jävla uptight. Det är dessutom inga åorrbilder precis, tror inte kenza skulle gått med på det heller.

Blir nog fint iaf :) fina underkläder och fin kropp ;) blir lagom avundsjuk. Dina bröst… ge mig. Hatar mina hehe. Och så gillar jag att du har så mycket konturer på magen, linjer och liknande. Det lät kanske fel och konstigt, men jag gillar lite former och linjer. T.ex. är det sjukt snyggt med en “linje” vertikalt från övre magen till nedre, eller de små hålen på ens svank som vissa har etc =)

peace

Reply
Jessica

Blir alltid lika förvånad när folk skriver “vad tycker din pojkvän om det här egentligen?!?!?! min skulle aldrig tillåta det!” alltså URSÄKTA men i vilken tid lever ni stackare. Ni ägs inte av era pojkvänner, ni är människor som får göra vad fan ni vill. Ni måste leva hemskt förtryckta om folk inte får se er i bikini ens, er pojkvän tillåter inte det? (bikini och underkläder är samma sak). Skaffa er lite stake kvinnor.

Reply
buuukuu

HAHAHA vad det inte du som tackade nej till silitz och lekte arg. WHATS THE DIFFERNCE MELLAN DENNA PHOTOSHOOT OCH SILITZ HUH? DUBBELMORAL KENZA HIHIIII

Reply
maria

men vad är det för fel på dig, vem fotar sig själv i underkläder och lägger ut på sin blogg?? stackars din kille att du viker ut dig så här, patetisk!

Reply
Jörgen

det e inte classy du visar förmycket hud. Men ändå tycker jag att du e superläcker jag avundas din pojkvän som e en riktig lyckost som har en sådan läckerbit till flickvän. :D

Reply
caroline

men hej världen, låt henne göra som hon vill, man behöver inte vara elak för att man är avundsjuk (det är många som är det här vill jag lova), nej det är inte porrbilder, det är skönhet och ett underklädsreportage!

Du är sjukt vacker Kenza! you go!

Reply
johanna

nu tycker jag alla borde ta det lugnt. det är ju lixom ett modell jobb hon gör!

hon visar exakt lika mycket nu som hon gör när hon står i bikini!

Reply
Vickan

Men herregud, är det ett modelljobb så är det ett modelljobb, samma som om bilderna ska tryckas i Ellos. då syns dom på nätet och i kataloger alla får hem osv.. vad är det för skillnad.. sen visar hon exakt lika mycket eller mindre i bikini..

Jag förstår inte skillnaden..

Reply
Johanna

Kenza jobbar som modell! Har ni som frågar om underklädersbilder missat det? Jag tror bara Aleks är stolt över sin kära flickvän, annars hade han nog dragit för längesedan!

Reply
madelen

haha sitter egentligen här och skrattar åt alla kommentarer. ”du är pinsam””minpojkvän skulle alldrig tillåta” och blablabla
Du som kommenterade att hon är pisam. Om du var pinsam skulle du vela veta det då själv? Nej jag tror Kenza inte heller vill veta det. Vad är det för pisamt att lägga upp en bild på bloggen när hon varit på fotografering och fotats i underkläder? Om du nu tycker det är pinsamt tycker jag att du ska bläddra förbi inlägget och tänka det för dig själv bara. Och om Kenza visste att hennes kille inte tillåter sånna här bilder skulle hon väl inte lägga upp den där bilden? Det är precis samma sak som när ni lägger ut bilder på er och era pojkvänner när ni står på stranden i bikini. Tycker bara att man ska tänka efter vad man kommenterar innan man kommenterar. Men vad vet jag, jag är ju bara en liten tjej på 13 år.
as snygg är du kenza,be strong girl! ;)

Reply
Anita

Dina bröst är ju helt upptryckta, de bottnar ju inte i bh:n som är på tok för stor.

Reply
horohoro

är det inte lite… *usch* kissie-aktigt att lägga ut en bild på sig själv i underkläder? >:(

skulle kunna säga dig detta face to face!

Reply
Lovisa

Respektlöst att lägga ut bilder med dig i underkläder, gud va stor bh, synd att du har så små bröst :/

Reply
Rebecca

va har du för kupa? för du har ju jättesmå bröst, när du va på turnén för modelljakten så syndes de verkligen att du nästan inte hade något alls. du lär ju trycka upp dom som tusan asså för de såg ut som myggbett. men men, vill man pusha upp tuttarna som en fjortis så är de väl ens ensak, tycker bara det är trashigt.

Reply
ellen

asså kan folk sluta klaga på att hon visar sig i bh! hon har visat sig i bikin ett 20-tal gånger och folk bryr sig inte, men direkt hon visar sig i bh så blir folk tokiga! alla andra bloggare fotar sig ju hela tiden i bh och trosor hela tiden vads spelar det för roll.. btw så är hon den snyggaste och vackraste av alla kvinnor i hela sverige.

Reply
Hanna

Haha!

ville bara påpeka alla dessa negativa kommentarer om t ex “du visar bara upp dig” “stackars kille” “min kille hade blivit galen om JAG la upp sånt”.. ÅÅH! Shit people!
Hon är faktiskt modell! Ni ser sådant i tidningar också! Tror hennes kille är mer stolt än “galen” över vad hon gör.
Avundsjuka jävlar! Blir så irriterad.

Keep it up! Du är så fin så! :)

Reply
Hanna ♥

Rebecca, sen när är det fel att ha små bröst? Jag har d-kupa men skulle gärna ha mindre för det är snyggare (enligt mig). Men alla ser ut som de gör, och tror inte att vi skulle älska Kenza lika mycket om hon gjorde en “Kissie” och opererade sig. I smell jealousy and it makes me sick..

Så Kenza, you go girl! Du är grymt vacker! Aleks kan vara stolt :)

Reply
emma

HERREGUD VAD FOLK SKA KOMMENTERA.. Ja fattar inte, va är det för skillnad på bikini och underkläder, egentligen? Störda människor det finns. Och det där med ‘sälja sig’ och ‘hora’ wtf?!
Du är stark och otrolig vacker Kenza! Ta inte åt dig av alla elaka kommentarer! puss!

Reply
Emma

Kenza, what would you’re father say, lolllll
Of course it’s your job, but you know, there IS a line between lingerie and swimwear… Even if they equally show the same amount of skin, it’s STILL lingerie… Please do not fall in this category, regardless of how artistic it may be, because nude is just next door, then it’s over, you become playboy material and you’re worth goes down…
Please don’t take my message as a patronizing advice, it’s just my two cents, I admire your work as well as your style. You’re probably mature and can take decisions for your own sake, but do not forget your young fans, they actually look up to you. Society has changed you might tell me, but change is in the hands of people of influence such as you :) You’re young, you’re successful :) … but make a difference by actually showing the hard work behind success. Success does not come by ”flaunting” one’s body.. Allright, I might sound extremely conservative, but the public might not see what you want them to see :)
You deserve respect, so prove it

Reply
Jenny

Kan väl erkänna att jag, som många andra här, tänkte “ofta Kenza lägger ut bilder på dig själv i underkläder, herregud!”, men sen kom jag att tänka på att dessa bilder kommer ändå bli offentliga genom Nelly och nätshoppar man så finns det på, i princip,varje sida människor iklädda endast underkläder; så vem bryr sig egentligen om att du lagt upp en bild på dig själv i underkläder?
I vilket fall så borde ingen bry sig.

Du är vacker, Kenza.

Reply
Laura

Asså jag är så otroligt avundsjuk på din kropp och ditt utseende i största allmänhet! Kan inte du lägga upp tips för att hålla kroppen i god form osv?
Kram!

Reply
Elsa

Läser inte din blogg annars men vill påpeka att du är väldigt vacker, inte bara med smink utan du är naturligt vacker och har ett yttre som man sällan ser nu förtiden.

Keep going!… vad jag vet gör du ett bra jobb och är ambitiös! GILLAS och uppskattas av många!

Lycka till i fortsättningen

Reply
C

en kul grej är att om en bloggerska lägger upp en bild på sig själv i underkläder så får alla panik och skriver t.e.x “trodde inte du va sån” os.v men att stå i underkläder är ju faktiskt nästan samma sak som att stå i bikini så förstår faktiskt inte varför vissa blir så upprörda.
Och det är ju inte precis som att du står och ålar dig eller nånting haha.

Reply
Anna Björklund

jag tycker inte det är väsentligt att diskutera vad Kenzas pojkvän tycker om detta med hennes bikini-underklädes bilder utan hennes egen självrespekt och distans till sig själv. hur man än ser ut tycker jag inte att det är lämpligt att lägga upp sådana här bilder på internet. jag kan tycka att har Kenza inget annat att komma med än att lägga ut sitt ur hennes och hennes fans “perfekta liv” som innefattar, plåtningar, shopping och att hon är sjukt snygg näck så tycker jag allvarligt Kenza att du kan fan i mig låta bli. Skriv något vettigt istället, ge tips, stöd till folk som ser upp till dig istället för att vara nonchalant och stöddig som bara får dig att framstå som “omogen” i mångas ögon.

Reply
amanda

alltså vissa av kenzas läsare är helt dumma i huvudet. vad är det för skillnad mellan av visa sig själv i underkläder eller i bikini?
kenza är modell. och det här är uppenbarligen inte porr. vilket jag gissar på att kenzas kille vet att det inte är. tycker ni att victorias secret också är porr då eller? sluta vara så barnsliga och bli så jävla upprörda över bilder som visar ett sunt kroppsideal.
kenza, jag vet att du inte kommer att ta åt dig, tänkte bara säga att du är grym och fortsätt göra det du gör bäst! :)

Reply
Felicia Erlandsson Ardbring

Mogna människor det finns här i världen. Du är fin som du är. Och ett jobb är ett jobb. Tycker ni som är så negativa att angelina jolie är en hora osv för att hon fotade en fotografering för victoria secret? knappast. Skärp er!!!
om ni är utomlands vill ni väl också lägga upp bilder från resan på twitter/facebook/bilddagboken eller vad ni nu använder? seriöst.
HAR ETT ENDA ORD SOM BESKRIVER KENZA,
PERFEKTION.

Reply
Tess

fyyy varför är du sååå snygg vill ha din kropp :D Din kille ska vara lycklig för hela dig som person och allt :D

Reply
kellie

hon kanske vill visa upp sig men hon har ju anledning iaf ;)
så sjukt jävla snygg kenza! du är någon att se upp till, älskar din stil, du är så sjuukt perfekt.

Reply
Alice

hej! haha en liten fråga bara; hur mycket tränar du? hur många kcl äter du? vill verkligen se ut som dig ;) hhaaa! hoppas du inte missförstår mig. Skulle vara toppen om du svarade :) kram!

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*