• header

BLACK OPS

Vi äter oss feta här med godis, chips, kakor, coca cola & chokladpudding med vispgrädde haha… Men så blir det ju när lillebrorsan är på besök! Mamma kommer att go bananas när hon läser att vi äter så mycket socker och sedan märker att han glömt tandborsten hemma, när han kommer hem lär hon tvinga honom att borsta tänderna i 2 timmar. :P

Nu ska vi spela Black Ops (COD)…weho!

145 Comments

Sara

Kenza!!
När får vi se din nya tatuering? :) Du har inte visat den än och jag är såå nyfiken (eller så kanske jag har missat det?!)
Kram :)

Reply
Roxana Kozlik

Hej grymt söta! Jag undrar om du kanske vill ta del av min frågestund som pågår just nu i min blogg. Jag vet att du säkert inte gör sånt, men det skadar ju inte att fråga :) puss och kram <3

Reply
Therese

Fina du. Hur håller du dig i form? Tränar du varje dag eller. Älskar din blogg!!!

Reply
Lisa

Haha jag trodde att jag var den enda tjejen i hela världen som har myskvällar med min bror, äter massa onyttigt och spelar Black Ops! Hahaha:-D Kram på dig Kenza din blogg är bäst!

Reply
25år, 2barnsmamma,+egenföretagare+och+designer

Jag fick en jättekonstig kommentar idag av någon som skrev att jag måste vara störd i huvudet och en psykopat som tycker att Kenza är het när hon lägger ut porrbilder??? Jag bara undra om jag har missat något? Inte fan har jag sett några porrbilder på dig! asså den här bloggvärlden…

Reply
Sanna

Åh vilket vackert hår, önskar att jag också kunde få så fina lockar! Mitt hår är alldeles för långt och tungt så mina lockar försvinner efter en timme… oavsätt om jag använder en hel flaska hår spray – och det är sanning!!!

Några bra tips till mirakel medel så man kan behålla lockarna en hel dag utan att få stelt hår med en hel flaska hårspray?

Reply
Julia

Kan du inte lägga ut ett inlägg om din nyaste tatuering? :D Typ skriva lite om betydelsen bakom den (om det finns någon)?
KRAM <3

Reply
Lisettes.se

Hej! Är du med i nån tävling där jag kan rösta på dej kanske? Isf kanske vi kan hjälpa varandra. Jag är med i en modelltävling liknande ditt program “Modelljakten”. Var på plåtning för den idag.. Gå in på länken: http://www.facebook.com/torpkopcentrum?sk=app_208195102528120&app_data=dlt och sen på gilla så finns jag bland modellerna där. Leta upp Lisette Albertsson :)
Gillar du inte såna här kommentarer så tar jag inte illa upp om du tar bort den här.
Tack å hej :D

Reply
Hanna & Shkofa

Sötaste hunden!

Kolla gärna våran blogg, vi starta den för bara nån vecka sen så vi behöver hjälp att komma igång och tips på vad vi ska blogga om, så skicka en kommentar. Puss din blogg är as fin kenza!

Reply
Christine

Hei! Elsker bloggen din!

Kan du være så snill å lage et blogginnlegg/en video om hvordan du ordner håret ditt så fint? Du har alltid så fine store bølger/krøller, love it!!

Reply
Dalila

Haha, såg din bror i nacka när ni spelade in modelljakten. Så söt haha :)
Ääälska Blaaack Ops :D
Hihi, min idol kör black ops (y) <3

Reply
Petra

Jag var in på guldfynd i Borlänge igår och köpte korsörhänge från din kollektion. Älskar det! hur snyggt som helst =D

Reply
Boo

Hi!

Kenza please tell me how your doing your hair? Your hair have so great volume!

Kisses;)

Reply
Linn

inte för att vara en “sån” men tycker de är lite löjligt att folk ens frågar om du kan lägga upp en bild på din bror eller ej. Tror vi som läser kenzas blogg veeet att hon inte brukar göra det. Tror vi även vet att kenza väljer ju själv när hon ska lägga upp bilder och vilka bilder som ska synas på bloggen å så.
var bara tvungen att säga till..(jag själv skulle bli lite irriterad :P)

Reply
Alicia

Hej kenza!

jag gillar verkligen din blogg,och du är grymt snygg!
Kan inte du lägga ut lite bilder på din lägenhet,det skulle vara riktigt kul att se hur du bor .
Kram!

Reply
C.Lindell

Bloggen om någonting annorlunda!!!

Det handlar inte om mig utan om Er. Människorna på stan.

Genom reportage porträtterar jag dem som bara passerar. Dem som du aldrig tar dig tid att prata med.

Men alla har en historia, och det här är deras!

Reply
Denise Lundstedt

Hej Kenza! Jag undrar om du kan hjälpa mig med en tävling jag är med i? Jag var första tjejen i Örebro när ni var där med Modelljakten och nu är jag med i en modelltävling på Facebook. De tio personer med flest röster får gå en modevisning som håller på i två dagar nästa helg. Jag har länkat till fbsidan på min blogg och om du kunde hjälpa mig att få röster skulle jag bli superglad! Jag vill verkligen detta och jag väntade i över en timme på plats i Örebro. Så snälla Kenza, hjälp en tjej att komma en liten bit på vägen mot drömmen.
Kram Denise

Reply
Sofia

Hej, kenza
Kan duu lägga ut nån video på hur du lockar ditt hår!! Eller asså ja hur du sköter de. det är helt fantastiskttttt

Reply
ella

hvordan krøller du håret ditt? eller er krøllene naturlig? du er utrolig vakker!

Reply
Sandra

Hej Kenza. Just nu går jag igenom en väldigt svår tid av mitt liv, jag har ett krossat hjärta av en kille.Hur tycker du är det bästa sättet att komma över en kille?

Reply
Linnea

Kollade på modelljakten och det känns som att du gör till dig väldigt mkt, gestikulerar överdrivet i talet och blinkar lite mkt med ögonen! Skulle vart grymt mkt bättre om du var lite mer avslappnad! Annars grymt jobb!

Reply
niina

Hej snygging!

Asså du är den finaste kvinnan i hela världen och nu skojar jag inte. Asså hur lyckas du :O

Men iallafall jag har lite frågor till dig, och hoppas på svar:
1. Kan du lägga in nån video på hur du fixar ditt hår?
2. Kan du lägga in bilder på hur du bor?
3. Hur gammal är din lillebror?
4. Har du sminktips, hårtips, hudtips osv? skulle gärna vilja läsa om det :)

Det var dom frågorna…
Puss på dig och ha det så bra !

Reply
Sara

Har du naturlig bølgete hår eller styler du det sånn hver dag? Det er nydelig! Jeg beundrer deg! Kan du lage et innlegg om håret ditt? :)

Reply
Lisa

Hej kenza :D
Har du nått tips på nån internet sida med snygga skor istil me de mc bootsen du har från monki? :)

Reply
Denise

Sluta tjata om hennes nya tatuering! Hon visar den när hon vill visa den ffs….

Reply
sim1

Alltså i filmen crazy stupid love så är du aslik tjejen som spelar Jessica (Analeigh Tipton). Iaf i vissa vinklar, skulle vara kul om du kollade i början av den filmen ( 2 minuter in typ) och såg själv! Hon har nästan samma röst också, eller jag vet inte.. haha men kolla iaf! :D

Reply
anonym

hej kenza! snälla snälla du, kan inte du lägga upp ett inlägg om hur lång du är, det skulle vara jätte gulligt för jag undrar verkligen ! :)

Reply
Alan

GossipGuy.se – Sveriges bästa kändissajt skriven av en snubbe. Var bland annat först i Norden med att publicera Scarlett Johanssons nakenbilder!

Reply
vera

men hallåå! jag höll på att glömma! Du har inte visat din tatuering?!?!?Eller har jag missat det kanske? :O Om jag har missat det; kan du säga?
Om inte; visa bild nuu!! :D
Kram

Reply
jessica

Kollade i ditt arkiv. Man ser hur mycket du vuxit som person, både utseendemässigt och i sättet! Sånt är så kul att se :)! Puss och kram

Reply
louise

Hej kenza! Ville bara länka en länk från en skvallersida där det står att du är Sveriges trendsettare! Jag vet inte om du är så intresserad av de, men det är väl alltid skönt att få lite feedback för hur man klär sig? ;)

Reply
Cicci

hej kenza! du kanske inte läser alla kommentarer som du får men iaf jag tycker du är otroligt snygg, och jag undrar hur du blev modell? Jag är 1,78 lång och har blivit förfrågad men de trodde jag var 17 vilket jag inte är men blev du förfrågad eller hur gjorde du? Mina kompisar tycker att jag ska anmäla mig till Stockholms gruppen? Blir glad för svar! Jag tycker också att du var jätte duktig på modelljakten, du var mycket modig! Jag märkte faktiskt inte att du var nervös, puss!

Reply
Moa

Hej kenza du är jätte söt och jag älskar dig men jag ville bara undra om hur man tjänar pengar på min blogg snälla kan du svara genom att titta på min blogg och kommenter.
Hejdå /Moa

Reply
Sara

Kan inte du göra ett inlägg om snygga vinterjackor som kostar runt 1000-lappen. Hittar ingen som jag vill ha!

Reply
Frida

Härligt hår! Kolla gärna in min mode/skönhets7vardags blogg som drivs av mig snart en 15årig tjej :)

Reply
fanny

kenza come oon!! uppdatera mer! inte bara idag utan på sista tiden har du blivit allt sämre med uppdateringen. seriously! jag vet att du säger att bloggen inte är ditt liv och det finns viktiagre saker blablabla men det här är faktiskt det du får betalt för. därför alla dina läsare röstar på dej i alla blog awards ( och gör så att du vinenr alla priser ). så är det inte lite oschysst då att inte göra oss nöjda? klagar inte, bara varnar dej. think about it.

Reply
senada bajrami

vem brukar ta hand om din hund när du inte är hemma? eller bortrest o så. Eller bor du tillsammans med din pojkvänn btw hur länge har ni varit ihop? :D

Reply
Freddie

Kan du inte lägga upp en bild på din bror+ Stolt top10 i Sverige CoD spelare här! ;)

Reply
Camilla

Kenza – You look stunning! Kan du legge ut hvordan du får de flotte krøllene dine og hva du bruker av krølltang mm. Klem fra Norge

Reply
Cissi

Jag förstår att du har fint hår naturligt, men har du några tipps på hårvård för att få håret så blankt? jag skulle hugga av mig armen för att få ditt hår :)

Reply
Marina

Kenzaa, you’re a beauty! How du you make your curls, they’re awesome!! <3 <3

greetings from germany

Reply
Stina

Hur får du ditt hår att se så fint och perfekt ut? Liksom så att de har så där snygga vågor? Tacksam för svar.
Kram :)

P.S. Du är otroligt söt Kenza och har jätte snygg stil!

Reply
Caroline

vad heter ni på live? :D (om ni spelar det live) Adda CarolaaajN och lira live me mig vetja! och zombie är askul! :D haha

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*