• header

SUNDAY

Idag har jag varit lite upptagen med att leva. Umgåtts med min fina lillebror, shoppat inredningsgrejer & lunchat i stan med pojkvän & bästis. Nu har vi gjort det mysigt här med massor med ljus.. Vi fick förresten tag på tv-bänken vi ville ha! Lång, svart och låg, passar perfekt till nya stora tvn. Det blev himla fint här nu!

Ursäkta kvalitén på bilderna, tog dem med iphonen.. Nu ska jag stänga av datorn för nu blir det middag och mys! Imorgon är det dags för jobb igen så nu ska jag njuta av en lugn söndagskväll. Puss! ♥

102 Comments

S

när du står på scenen med andreas, vad har du för skor under den fina långa klänningen? , nyfiken (a)

Reply
belle

såååå mysigt. Älskar ljus. Är den en lampa där på sista bilden till höger? den ser iaf sjukt mysig ut =)

sen vill jag bara säga, inte som kritik eller så, men att man börjar sakna att du är lite mer personlig i bloggen. Det står mest liksom om vad du gjort under dagen, sammanfattat, och bilder på hur du ser ut. Inget fel med det, förstår att du är väldigt privat och rädd om dina nära, men kanske lite tankar om saker och ting, lite mer goofy som förr eller ta upp något mer spcifikt som hänt under dagen. Typ; “medan jag och pojkvän gick i inredningsaffären blev jag så jävla bajsig men personalen sa att toaletterna bara för för personal så jag sket på mig lite”, hehe, ok, sjukt kasst exempel, men ändån. Just sayin´: >

peace

Reply
ida

Så typiskt dig, så kan man inte göra som storbloggare!!
Hade Kissie aldrig gjort!! En storbloggare bloggar alltid!!

Reply
Malin

Mysigt :) DU var så otroligt vacker på finalen av modelljakten. Såg bilderna nedan. Klänningen är att dö för! :) Du glänste!

Reply
Emma

Snygg tv-bänk! Sett den på mio :) Har själv haft svarta möbler innan men nu bytt till vitt. Hatar hur varenda litet dammkorn syns på svarta möbler :P

Reply
FASHIONPICS

Det är bänken SHIVA om jag ser rätt, har detaljerade inrednings bilder på min blogg men även massvis med mode bilder med för inspiration. ta en titt Kenza :)

Reply
isabelle

Vars kommer tv-bänken ifrån?
Har letat en liknande jätte länge men hittar ingen!

Reply
Jennifer

Heej, Hade gärna velat se fler bilder från er lägenhet, ni verkar ha så fint!

Ha det bra!

Reply
Amanda

Kan inte du lägga ut bilder på din nya tatuering, bilderna du tog med Nelly här om dagen och en bild på din lillebror? :)
Ha en mysig söndag! :)

Reply
Ellen :)

Myysigt hörru! :D Exakt en sån tv köpte vi för ca 2 veckor sedan, så grymt stor och bra kvalite ! :D Kram på dig:)

Reply
Sanna

Hej! Skulle inte du kunna göra ett inlägg där du berättar hur du håller dig i form? Jag tror det är fler än jag som undrar :)

Reply
Louise

Sjukt häftig blogg du har ;D
Jag och en kompis har också en blogg, men det är en fanblogg och inte precis stor o häftig, heh. Men diggar din blogg mycket :)

Reply
Leyla

ÄLSKAR DIG KOLLA IN MIN BLOGG DET VAR VI / JAG SOM TRÄFFADE DIG I TURKIET !! JAG SOM SKRIVER ÄR TJEJEN I BRUNT HÅR!!!

Reply
Frida

Hej Kenza!
Jag undrar bara om du har några bra tips på vart man kan gå ut i stockholm på en måndag och tisdag?

Reply
Linda S

haha roligt, vi har exakt samma tv bänk, från mio :) sjukt snygg är den i modellen!

Reply
Vanya

Hej!
Hur gör du med ditt hår för att det ska ha så fin volym?
Jag har jättetjockt hår som är stort o lockigt/vågigt men inte på ett fint sätt så jag plattar det varje dag vilket är jättejobigt!
Skulle bli glad för lite tips som du kanske använder? :)

Reply
anna

Ni har det så fint! Älskar färgerna på ljusen och det spelar ingen roll om det är iphonebilder, tänkte inte ens på det :)

Reply
Emma

Dear Kenza! I read your blog daily and i’m a big fan! I live in Iceland, and I’m coming to Stockholm for the first time next saturday…. do you have any tips for what to see or do while I’m visiting Stockholm? :) I’m so excited.
I love your blog!
-Emma

Reply
Josefin

Hej Kinza!
Ser jättemysigt ut på bilden :) men vad som skulle varit trevligt är att få se hela lägenheten i bilder. Hur ni har möblerat, lite detaljer, kanske gardroben?
Kram

Reply
Lina

Fint!! kan du inte visa lite mer vad du har för inredning i din lägenhet? Älskar allt med inredning så det skulle vara kul :)

Reply
Amanda

Jättefint. Jag och pojkvännen har också en sådan TV-bänk, fast mörkbrun (valnöt kanske det heter?) och matchande soffbord.

Reply
Amanda

Oj du ska verkigen inte ha levande ljus så nära tvn .
hade så dom du har på bilden och det blev värme skador in i skärmen på nått konstigt sätt så tv skärmen sprack .

Reply
Annelie

Det dar med att kopa stora, flashiga tv-apparater ar sa likt Balkan pojkar man kan komma :-D Min man ar Bsonier och har just kopt en stor tv till sovrummet fast vi hade en likadan men mindre :-P

Reply

(Your IP-Address will be registered. Comments which are seen as offensive towards me or people close to me will be deleted. Spam and link-filled comments will be removed.)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*